fbpx

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Planeetat 18.4.2020

Mukava pikkukolmio mars-venus-merkurius 18.4.2020

 

Mars on juuri ohittanut hermostuttavan kontaktin uranukseen joka on haastanut jumitilanteita. Sen on voinut tuntea kärsimättömyytenä pysähtyneisyyteen jo jonkin aikaa. Se on ottanut kontaktia ajankohtaiseen planeettaorkesteriin jo kevätpäivän seisauksesta saakka.

Juuri nyt pääsiäispyhinä alkaa toisenmoinen, vapautumisen aika. Se on myös paljon selkeämpää kuin mitä viime aikoina on ollut. Jaksossa on harmoniaa merkuriuksen, marsin ja venuksen pikkukolmiosta. Sitä kestää oinasajan loppuun saakka, n. 22.4. asti. 

Maskuliininen ja feminiininen energia toimii loistavasti yhteen ajatuksellisen selkeyden kanssa. Merkuriushan on viime päivinä ollut yhteydessä neptunukseen, eikä siksi mikään ole ollut kovin selkeätä. Nyt se on jo irtaantunut neptunussumusta.

Moni asia on nyt hetken aikaa sujuvampaa. Ilmassa on kyllä tällöinkin jonkin verran kärsimättömyyttä ja uudistumisen hakemista.  Samalla kuitenkin rohkeutta löytyy auringon ollessa jo 18.4. uranuksen tuntumassa. Aivan loistava päivä tehdä jotakin tavallisuudesta poikkeavaa.

Tuli- ja ilmamerkit

Tuli- ja ilmamerkkien alkupuolen asteluvuille 2-14 asetelma on loistava mutta nopeasti ohi menevä. Tarkimmillaan tämä pikkukolmio on 18.4. ja silloin asteluvuissa 12-13. Eipä ole mitenkään tavallinen näin tarkka pikkukolmiokuvio, joka on tarkimmillaan vain puolentoista asteen tarkkuudella. Hieno hyvän mahdollisuuden pilkahdus tähän muuten niin koronapitoiseen aikaan.

Tulimerkkejä ovat oinas, leijona ja jousimies.
Ilmamerkkejä Kaksoset, vaaka ja vesimies.

Jos olet syntynyt  kuukauden vaihteen tuntumassa, osuu tämä pikkukolmio tarkasti aurinkoosi, eli horoskooppiisi.

Hyvää pääsiäistä ja sen jälkeistä viikkoa!

 

Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

Loppuvuoden planeettaorkesteri Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden...

Kevätsiivouksen aikaa!

VAPUN ASTROSÄÄ
On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Pääsiäisen ja sen jälkeisen viikon astrotunnelmia 2020

Schumannin resonanssista

Onko Schumannin resonanssin taajuus jo 40Hz vai jotain muuta?

Universaalista tarkoituksenmukaisuudesta, Suomi 2020

Onko universumi maailmanpyörä?

Kauriista vesimieheen

Mitä on vesimiehen aika? joko se on?

Venus soikoon!

Vuoden suurin juttu, ja meidän historian suurin tai käänteentekevin astrologinen stelliumi antaa kaiken latauksensa ihanuusplaneetta venukselle. Tämä alkoi just nyt, n. klo 6:40 tänään 28.3.2020

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

Iso Ratas Pyörii

Tuleeko valo Pohjolasta?
Eipä ole hetkeen näkynyt. Mutta on tässä muutamakin sattuma yhteen kertymässä ja lähivuodet ratkaisevat kuinka kävi.

Suomi 2020

Sumu hälvenee?
Supervuosi 2020 koskee Suomeakin yllättävällä tarkkuudella.

Share This
%d bloggaajaa tykkää tästä: