fbpx

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Planeetat 18.4.2020

Mukava pikkukolmio mars-venus-merkurius 18.4.2020

 

Mars on juuri ohittanut hermostuttavan kontaktin uranukseen joka on haastanut jumitilanteita. Sen on voinut tuntea kärsimättömyytenä pysähtyneisyyteen jo jonkin aikaa. Se on ottanut kontaktia ajankohtaiseen planeettaorkesteriin jo kevätpäivän seisauksesta saakka.

Juuri nyt pääsiäispyhinä alkaa toisenmoinen, vapautumisen aika. Se on myös paljon selkeämpää kuin mitä viime aikoina on ollut. Jaksossa on harmoniaa merkuriuksen, marsin ja venuksen pikkukolmiosta. Sitä kestää oinasajan loppuun saakka, n. 22.4. asti. 

Maskuliininen ja feminiininen energia toimii loistavasti yhteen ajatuksellisen selkeyden kanssa. Merkuriushan on viime päivinä ollut yhteydessä neptunukseen, eikä siksi mikään ole ollut kovin selkeätä. Nyt se on jo irtaantunut neptunussumusta.

Moni asia on nyt hetken aikaa sujuvampaa. Ilmassa on kyllä tällöinkin jonkin verran kärsimättömyyttä ja uudistumisen hakemista.  Samalla kuitenkin rohkeutta löytyy auringon ollessa jo 18.4. uranuksen tuntumassa. Aivan loistava päivä tehdä jotakin tavallisuudesta poikkeavaa.

Tuli- ja ilmamerkit

Tuli- ja ilmamerkkien alkupuolen asteluvuille 2-14 asetelma on loistava mutta nopeasti ohi menevä. Tarkimmillaan tämä pikkukolmio on 18.4. ja silloin asteluvuissa 12-13. Eipä ole mitenkään tavallinen näin tarkka pikkukolmiokuvio, joka on tarkimmillaan vain puolentoista asteen tarkkuudella. Hieno hyvän mahdollisuuden pilkahdus tähän muuten niin koronapitoiseen aikaan.

Tulimerkkejä ovat oinas, leijona ja jousimies.
Ilmamerkkejä Kaksoset, vaaka ja vesimies.

Jos olet syntynyt  kuukauden vaihteen tuntumassa, osuu tämä pikkukolmio tarkasti aurinkoosi, eli horoskooppiisi.

Hyvää pääsiäistä ja sen jälkeistä viikkoa!

 

Leijonalle kiva lovejodi!

Lovejodi leijonalle
Osa leijonista saa syyskuun 21. – 24. välisenä aikana tilaisuuden löytää jotakin poikkeuksellisen kaunista. 23.9. alkaen mars antaa lisää latausta. Siinä alkaa olla mukavuutta tarjoilevat ainekset sen verran koossa että parempaa on vaikea kuvitella.

Valitaanko Trump uudelleen?

Tähdet vaikuttavat olevan täysin Trumpin tukena. Aivan varmasti hänellä on universaali rooli tähän aikaan ja vapauttamiseen liittyen. Onko tässä toteutumassa Ison Kirjan profetioita?

EU

Sattumaa vai universaalia tarkoituksenmukaisuutta? EU:n toiminta on muutoksessa pluton kohdatessa EU-marsin. Samana suuren muutoksen vuonna 2020 sosiaalisten rakenteiden ollessa pakollisen uudistumisen alaisuudessa globaalissa mittakaavassa.

D T

Omaehtoinen D T Mielipiteitä jyrkästi jakavana persoonana mielenkiintoinen myös astrologian näkökulmasta. Mikä tekee hänestä toisaalta rakastetun ja toisaalta suorastaan vihatun? Asiaahan pitää tarkastella myös pintaa syvemmältä astrologian kautta. Poikkeuksellisesti...

Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

Loppuvuoden planeettaorkesteri Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden...

Kevätsiivouksen aikaa!

VAPUN ASTROSÄÄ
On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Pääsiäisen ja sen jälkeisen viikon astrotunnelmia 2020

Schumannin resonanssista

Onko Schumannin resonanssin taajuus jo 40Hz vai jotain muuta?

Universaalista tarkoituksenmukaisuudesta, Suomi 2020

Onko universumi maailmanpyörä?

Kauriista vesimieheen

Mitä on vesimiehen aika? joko se on?

%d bloggaajaa tykkää tästä: