fbpx

Game is over

Game is over, kaikenlaiset pelit on nyt pelattu. Naamiot riisutaan ja rooleista luovutaan. Mikään mikä ei ole linjassa korkeimman pyhän rakkauden kanssa, ei enää toimi. Kärsimyksen, epätoivon, tietämättömyyden tilalle voi nyt valita ymmärryksen, myötätunnon, ilon, vapauden, korkeimman itsen johdatuksen, sydäntietoisuuden.
 
Kaiken sekasorron keskellä on uusi alku. Nyt ei käännetä historian kirjassa vain seuraavaa sivua, vaan siirrytään ihan uuteen kirjaan, jonka kannessa lukee isoin kirjaimin: RAKKAUS , johdanto on jo valmiina. Nyt sinulta kysytään, haluatko että sinusta kirjoitetaan tämän uuden kirjan sivuilla, vai jäätkö täyttämään menneen kirjan sivuja?
 
Jokaisella on oma valinta ja vapaus. Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen ykseyteen ja rakkauteen perustuvan maailman ja elämän luomiseen kaikilla tasoilla. Kenen pelejä pelaat, sen kädestä syöt. Rakkaudessa ei ole pelejä, hyväksikäyttöä, kieroilua, vastavuoroisuuden vaatimuksia, vaan kaiken hyväksyminen sellaisenaan ja anteeksianto kaikille ja kaikelle.
 
Niin sanottu ”paha” menettää merkityksensä kun sille ei enää anneta sitä huomiota mitä se haluaa, ”paha” muuntuu sulautuen rakkauteen ja alkaa palvella rakkaudellista tarkoitusta.”Hyvä” ja ”paha” lakkaavat olemasta. Kahtiajako muuttuu ykseydeksi. Puhdas korkein pyhä rakkaus toimii vain kaikkien ja kaiken korkeimmaksi parhaaksi, muuta ei ole.
 
Kun löydämme itsestämme sekä ”syyllisen” että ”syyttömän”, voimme hyväksyä sen ja päästää irti. Ajatuksillamme, tunteillamme, toiminnallamme luomme oman elämämme. Vastuun ottaminen tästä, itsen tarkkailu rehellisesti ja oivaltaminen johtavat siihen ylösnousemukseen jota sielumme haluaa.
 
Katso horisonttiin, siellä missä taivas ja maa yhtyy, siellä korkein olemuspuolesi yhtyy fyysiseen alempaan olemuspuoleesi. Sinne on matkaa, mutta se tapahtuu nyt joutuisammin kuin uskoisitkaan. Miksi jäisit rannalle odottelemaan? Lähde matkaan ja jo kohta olet perillä, eikä se ole mikään turha reissu! Rakkaudellista matkaa!

Hedelmistään puu tunnetaan

Viesti elokuulle   Kirjoitettu 31.07.2020   Kaikilla puilla on oma kasvuaikansa milloin ne alkavat tuottaa hedelmää. Paljon vaikuttaa se miten paljon puu on saanut ravinteita ja huolenpitoa varhaisessa kasvuvaiheessaan. Onko sitä vaalittu rakkaudella? Mutta...

Rakkauden jyvät

Viesti heinäkuulle 2020 Kirjoitettu 2.1.2020   Miten voivat kyyneleet ilosta virrata, miten voi sydämen rakkaus loistaa kaikille jotka sen ovat valinneet. Minun sydämeni ja meidän sydämemme yhdessä!   Kaiken kauneus ympärillä johdattaa jokaisen luomaan parasta...

Valon vuokot

2. Viesti Kesäkuulle   Kirjoitettu 31.12.2019   Ihmisen poika elää kevättään Äitimaan lempeässä hoivassa ja Isä Jumalan luottavassa armossa. Hetki hetkeltä mennään eteenpäin kohti valoa. Käännä kasvosi aurinkoon ja anna sen paistaa ihollesi, koskettaa niin että...

Hiljaa hiipivä intiaani

Viesti Kesäkuulle 29.5.2020   Tämä on perääntymisten aikaa siinä mielessä että meitä johdatetaan  löytöretkille menneisyyteen liittyen. Annetaan lupa meidän korkeimmalle tietoisuudellemme tuoda näkyväksi kaikki oleellinen minkä kautta pääsemme etenemään. Se on kuin...

Hengen häät

Ilolla yhdistyvät ne jotka ovat valmiit Rakkauteen.

Kotkan aika

Kotka istuu korkealla vuoren huipulla

Game is over

Naamiot riisutaan ja rooleista luovutaan.

Vaaleanpunaisten pilvien alla

Tätä sokerista hattaraa tarjoillaan sinulle nyt. On aika maistaa miltä se tuntuu ja mitä se saa aikaan.

Yhdistyminen, viesti huhtikuulle 2020

Rakkauden sanoma on laaja.Se yhdistää maan rajoilta maan rajoille, äärestä ääreen.

Beach Party

Auringon paisteessa jää sulaa niin että höyry vain nousee. Istuudu nyt aurinkotuoliisi ja anna itsesi vain olla, lomalla viimeinkin! Ei tarvitse mennä mihinkään, ei tehdä mitään, olla vain ja ihmetellä tätä suurenmoista näytelmää joka meille tarjoillaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: