fbpx

Hedelmistään puu tunnetaan

Viesti elokuulle

 

Kirjoitettu 31.07.2020
 
Kaikilla puilla on oma kasvuaikansa milloin ne alkavat tuottaa hedelmää. Paljon vaikuttaa se miten paljon puu on saanut ravinteita ja huolenpitoa varhaisessa kasvuvaiheessaan. Onko sitä vaalittu rakkaudella? Mutta vaikka näin ei olisikaan, kitukasvuisesta puusta saa hedelmällisen leikkaustoimenpiteillä, ravitsemalla sitä oikein ja poistamalla tuholaiset.
 
Sinä olet puu täällä maailmankaikkeudessa, eikä ole samantekevää millaisia hedelmiä kannat tai tarjoilet. Miltä sinun hedelmäsi maistuvat, ovatko ne kitkeriä vai makeita? Voit aina syyttää rikkaruohoja puusi juurella, ne vievät voimasi tai että joku on kaatanut myrkkyä sinun juurillesi. Mutta se neste joka sisälläsi virtaa on itse luomaasi, myrkyttäjä ei ole kukaan tai mikään muu kuin sinä itse.
 
Nyt on tullut aika ravita puutasi rakkaudella, myötätunnolla ja ymmärryksellä. Tutki kuinka latvuksesi voi ja miten on juuriesi laita. Ja kun sen teet, rikkaruohot eivät enää viihdy ympärilläsi ja tuholaiset kaikkoavat, koska niillä ei enää ole myrkyllistä maaperää missä kasvaa. Kun juuresi ovat syvällä äitimaassa, mikään myrkky ei tavoita juuriasi. Mikä puu oletkin, sinulla on tarkoitus olla siinä omalla paikallasi omien ominaisuuksiesi kanssa.
 
Kun avoimesti sallit kaiken ja annat totuuden olla oppaanasi, niin puusi alkaa tuottamaan terveitä hedelmiä. Tarjoile niitä kaikille, sillä ei luonnossakaan puu kiellä hedelmiään keltään, ei taivaan linnuilta, eikä maan matosilta. Kaikki eivät niitä halua ja he kulkevat ohitsesi, vain ne jotka ne huomaavat, pysähtyvät kohdallasi. Mikä ilo on tarjota koko oman tietoisuutesi ja rakkautesi muodostama hedelmä. Joillekin riittää pelkkä maistiainen, toiset ahmivat vatsansa täyteen, mutta tärkeintä on siemen minkä annat jotta heidänkin puunsa voisi hyvin. Ja kun näin tapahtuu, koko puutarha alkaa voimaan hyvin ja kaikki ravitsevat ja auttavat toinen toisiaan. Ekosysteemi luo itse itsensä.
 
Älä enää piilota hedelmiäsi, vaan jaa ne kaikille halukkaille, sillä sinä olet tullut tänne luomaan uuden elämän ja paratiisin puutarhan henkesi ja sielusi kautta itsellesi ja muille.

 

Hedelmistään puu tunnetaan

Viesti elokuulle   Kirjoitettu 31.07.2020   Kaikilla puilla on oma kasvuaikansa milloin ne alkavat tuottaa hedelmää. Paljon vaikuttaa se miten paljon puu on saanut ravinteita ja huolenpitoa varhaisessa kasvuvaiheessaan. Onko sitä vaalittu rakkaudella? Mutta...

Rakkauden jyvät

Viesti heinäkuulle 2020 Kirjoitettu 2.1.2020   Miten voivat kyyneleet ilosta virrata, miten voi sydämen rakkaus loistaa kaikille jotka sen ovat valinneet. Minun sydämeni ja meidän sydämemme yhdessä!   Kaiken kauneus ympärillä johdattaa jokaisen luomaan parasta...

Valon vuokot

2. Viesti Kesäkuulle   Kirjoitettu 31.12.2019   Ihmisen poika elää kevättään Äitimaan lempeässä hoivassa ja Isä Jumalan luottavassa armossa. Hetki hetkeltä mennään eteenpäin kohti valoa. Käännä kasvosi aurinkoon ja anna sen paistaa ihollesi, koskettaa niin että...

Hiljaa hiipivä intiaani

Viesti Kesäkuulle 29.5.2020   Tämä on perääntymisten aikaa siinä mielessä että meitä johdatetaan  löytöretkille menneisyyteen liittyen. Annetaan lupa meidän korkeimmalle tietoisuudellemme tuoda näkyväksi kaikki oleellinen minkä kautta pääsemme etenemään. Se on kuin...

Hengen häät

Ilolla yhdistyvät ne jotka ovat valmiit Rakkauteen.

Kotkan aika

Kotka istuu korkealla vuoren huipulla

Game is over

Naamiot riisutaan ja rooleista luovutaan.

Vaaleanpunaisten pilvien alla

Tätä sokerista hattaraa tarjoillaan sinulle nyt. On aika maistaa miltä se tuntuu ja mitä se saa aikaan.

Yhdistyminen, viesti huhtikuulle 2020

Rakkauden sanoma on laaja.Se yhdistää maan rajoilta maan rajoille, äärestä ääreen.

Beach Party

Auringon paisteessa jää sulaa niin että höyry vain nousee. Istuudu nyt aurinkotuoliisi ja anna itsesi vain olla, lomalla viimeinkin! Ei tarvitse mennä mihinkään, ei tehdä mitään, olla vain ja ihmetellä tätä suurenmoista näytelmää joka meille tarjoillaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: