fbpx

Kevätsiivouksen aikaa!

Kevätsiivousta ja kieltämistä

20.4.2020 aurinko siirtyy paistamaan härän merkistä. Siinä on rauhallisuutta, päättäväisyyttä ja konkretian tuntua, kunhan sen ensin saa liikkeelle.

Samalla se on saturnuksen kanssa avautuvan neliön kontaktissa, siinä siivotaan asioita joiden edessä naama ei enää paista peilistä hangonkeksin lailla. Turhaksi käyneitä, pelkästään kuomittaviksi käyneitä velvollisuuksia on hyvä arvioida uudeellen.

Kunhan muutama päivä kuluu, siityy aurinko kontaktiin uranuksen kanssa tulevana viikonloppuna. Härkäkin taitaa käydä kärsimättömäksi ja rohkeuden tuntuahan tuo antaa.

Avautuvan neliön luonteeseen kuuluu laiskuus, se kun ei sinänsä ole kovinkaan pakottava. Ennemminkin astrologisen kierron periaatteen mukaan ensimmäinen kohta jossa korjausliikkeen tarve on selkeästi näkyvissä, mutta useimmiten laiskuus tehdä asiallae mitään vie kuitenkin voiton. Ehkä uranusvaikutus kuitenkin antaa vähän lisää ärsykettä.

Loppukuun päivinä merkuriuskin liittyy mukaan samoissa aihepiireissä. 

Niin, kyllä loppukuuhun ja vapun aikaan kuuluu kärsimättömyyden ja ärsytyksen ilmapiiriä.

VESIMIES, HÄRKÄ, LEIJONA JA SKORPIONI

Aivan ensimmäiset asteet saavat haasteen voimakkaimmin osakseen. Jotka ovat syntyneet kuukauden loppupuolella näissä merkeissä kokevat tämän muita voimakkaammin.

VENUS

Mukavuuden ja ihmissuhteiden planeetta alkaa olla avautuvan neliön suhteessa neptunukseen, kuun vaihtuessa enää parin asteen päässä tarkasta. Tämä tuo esiin pettymyksiä odotuksiin joista on suunnitellut rakentavansa mukavan pilvilinnan sellaisten odotuksien varaan joiden ei ole tarkoitettu toteutuvan tässä hetkessä. Tämä aspekti on tarkimmillaan 20 asteen tuntumassa.

KALAT, KAKSONEN, NEITSYT JA JOUSIMIES

Ne, joilla syntymäpäivä on 10. päivän tuntumassa saavat tästä kuviosta eniten osumaa. Kukin hieman eri luontoisessa muodossa.

PLUTO PERUUTTAA

25.4. se kääntyy peruuttamaan 24,59 asteesta kaurista, merkuriuksen tehdessä tarkkaa neliötä samalla hetkellä. Tavallisesti hallitsemattomassa muodossa tämä ilmentää todennäköisyyttä väärällä tavalla voimakkaaseen kommunikointiin, vähän niinkuin nyrkkiä pyötään sanomisia vahvistamaan. Toinen skenaario voisi olla asiakirjojen epäselvyyksien paljastuminen. Pluton peruutus jatkuu lokakuun 4. päivään saakka. Tänä aikana varmaankin kootaan yhteen kaikki vallankäytön esiin tulleet vääristymät. Sen jälkeen alkanee niiden korjaaminen.

VAPUN ASTROSÄÄ

On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä.

Yritetään säilyttää maltti ja vietetään rauhallista vappua mukavassa seurassa. Siihenkin näyttäisi olevan mahdollisuudet venuksen ja marsin hyvän keskinäisen kontaktin edelleen jatkuessa. Parhaimmat mahdollisuudet hyviin olosuhteisiin lienee kuukauden 10. päivän lähellä syntyneillä vesimiehillä, vaaoilla ja oinailla. Tai myös muilla joilla on sopivia tekijöitä näiden merkkien 20 asteen tuntumassa.

Arto Virtanen

Arto Virtanen

Astrologi

Henkilökohtaisen astrotulkinnan saat nopeimmin puhelimitse.
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä.

Saat tulkinnasta äänitteen.

– Astrologiaa vuodesta 2006 –

%d bloggaajaa tykkää tästä: