fbpx

Kotkan aika

Kotka istuu korkealla vuoren huipulla ja näkee sieltä kaikki yksityiskohdat ja koko ympäristönsä selvästi tarkalla näöllään. Silti se muodostaa kokonaiskuvan ennenkuin se lähtee lentoon saalistaakseen. Joskus se voi liidellä yläilmoissa kartoittaakseen tilanteen, mutta se lähtee syöksylentoon vasta kun se tietoisuutensa ohjaamana  tietää mihin ja miksi.Se ei epäröi, vaan luottaa että sen siivet kantavat sinne mihin se on menossa.
 
Joskus se joutuu irroittamaan otteensa saalista, koska se  ymmärtää ottaneensa liian ison taakan kannettavakseen. Kukaan ei kanna isompaa taakkaa kuin mihin omat voimavarat riittävät. Silti se ei lannistu, vaan yrittää uudelleen viisaampana keveyemmän saaliin valitsien.
 
Nyt meidän on aika nostaa tietoisuutemme sellaiselle tasolle etttä voimme muodostaa kokonaiskuvan ja kohota korkeammalle värähtelyissämme oman korkean itsemme ohjaamana. Kun yläilmoihin on päästy, sieltä ei enää ole takaisin tulemista, koska sieltä näkee totuuden ja tietää jo liikaa laskeutuakseen takaisin.
 
Kotka on muutoksessa ja uutta oppimassa kaiken aikaa. Jokainen sulkasato muuttaa sitä. Se kehittää ja harjoittaa lento ja saalistus taitojaan aina vain paremmiksi, eikä sitä muuten huipulle pääsisikään. Vanhetessaan kun se väsyy ja siiveniskut käyvät heikoiksi, se ottaa käyttöönsä elinikänsä aikana oppimansa tietopankin ja viisauden turvatakseen elämänsä.
 
Kun kotka kuolee, se tekee sen tyynesti hyväksyen että se tuli tänne tekemään kaiken mikä sen tehtävänä oli, yhtenä pienenä osasena luonnon kiertokulkua, mutta sitäkin merkityksellisempänä osana kokonaisuutta. Se nukkuu pois rauhallisesti tietäen että sen ”tietopankki” jatkuu sen jälkeläisissä ja koko sen lajin kollektiivitietoisuudessa. Näin kuolema on kaunis ja ylevä.
 
Voimme vain kiittää niitä kaikkia kauniita sieluja jotka tulivat tänne maapallolle tänä aikana antaen hengensä ja siirtyen toisille tasoille. Jotta voisimme nousta ihmiskuntana korkeammalle ja ottaa oman korkeamman itsen ”tietopankin” ja viisauden käyttöömme ja tuoda se näkyväksi täällä maan päällä kaikissa ajatuksissamme ja teoissamme. Kun koko sielumme tietoisuus alkulähteeseen saakka on käytössämme, se ohjaa meidät korkeimpaan pyhään rakkauteen. Kotkan aika on tullut, se on nyt!
 
17.04.2020

Hedelmistään puu tunnetaan

Viesti elokuulle   Kirjoitettu 31.07.2020   Kaikilla puilla on oma kasvuaikansa milloin ne alkavat tuottaa hedelmää. Paljon vaikuttaa se miten paljon puu on saanut ravinteita ja huolenpitoa varhaisessa kasvuvaiheessaan. Onko sitä vaalittu rakkaudella? Mutta...

Rakkauden jyvät

Viesti heinäkuulle 2020 Kirjoitettu 2.1.2020   Miten voivat kyyneleet ilosta virrata, miten voi sydämen rakkaus loistaa kaikille jotka sen ovat valinneet. Minun sydämeni ja meidän sydämemme yhdessä!   Kaiken kauneus ympärillä johdattaa jokaisen luomaan parasta...

Valon vuokot

2. Viesti Kesäkuulle   Kirjoitettu 31.12.2019   Ihmisen poika elää kevättään Äitimaan lempeässä hoivassa ja Isä Jumalan luottavassa armossa. Hetki hetkeltä mennään eteenpäin kohti valoa. Käännä kasvosi aurinkoon ja anna sen paistaa ihollesi, koskettaa niin että...

Hiljaa hiipivä intiaani

Viesti Kesäkuulle 29.5.2020   Tämä on perääntymisten aikaa siinä mielessä että meitä johdatetaan  löytöretkille menneisyyteen liittyen. Annetaan lupa meidän korkeimmalle tietoisuudellemme tuoda näkyväksi kaikki oleellinen minkä kautta pääsemme etenemään. Se on kuin...

Hengen häät

Ilolla yhdistyvät ne jotka ovat valmiit Rakkauteen.

Kotkan aika

Kotka istuu korkealla vuoren huipulla

Game is over

Naamiot riisutaan ja rooleista luovutaan.

Vaaleanpunaisten pilvien alla

Tätä sokerista hattaraa tarjoillaan sinulle nyt. On aika maistaa miltä se tuntuu ja mitä se saa aikaan.

Yhdistyminen, viesti huhtikuulle 2020

Rakkauden sanoma on laaja.Se yhdistää maan rajoilta maan rajoille, äärestä ääreen.

Beach Party

Auringon paisteessa jää sulaa niin että höyry vain nousee. Istuudu nyt aurinkotuoliisi ja anna itsesi vain olla, lomalla viimeinkin! Ei tarvitse mennä mihinkään, ei tehdä mitään, olla vain ja ihmetellä tätä suurenmoista näytelmää joka meille tarjoillaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: