fbpx

Kuujakso 16.10. – 15.11.20

Väkevä kuunjakso

Oksat pois ja puoli runkoakin!

On sen verran väkevää astrosäätä tulossa että heikompaa voi hirvittää, aspekteissa löytyy. Ihan kuin valtaosaa väestöstä aktivoitaisiin toimimaan. Osalle porukasta valtavat voimat tulevat myötäisessä kulmassa ja toisilla on tosi kyseessä.

Uusi kuu syntyy vaa`an merkissä 24 asteessa joka on tarkka pakottava kulma isovoimaryppäälle kauriissa. Aurinko toimii isona valona ja nostaa havaittaviksi paljon korjausta kaipaavia seikkoja.

 

Kivaakin olisi tarjolla

Kauneuden, ihmissuhteiden ja arvojen planeetta onkin voimapointtiin nähden jakson alussa hyvin helposti toimivassa asemassa. No hitto miksei, nopeat liikkeet ovat näyttäviä… tarkimmillaan venuksen kolmio neitsyestä on 23.10. ja kuun vaihtuessa marraskuulle suopeat kontaktit alkavat häipyä. Mukaan tulee useampia oppositiota ja jakson lopussa neliöt tulevat hallitseviksi. Jakson alku on siis suosiollinen mennä mukavia asioita kohti. Neptunuksen oppositio alussa auttaa huomaamaan jos elää vain odottaen.

Venus on 

T-risti ruutitynnyrissä?

Ärsytyksen kautta se tulee, pakottavana tarpeena tehdä jotakin korjausliikettä. Terävimmillään kuvio on jakson alussa auringon ja marsin kanssa. Kun uusi kuu syntyi, olis siltä ja marsilta kolminkertaiset haasteet stelliumiin ja sitten vielä keskinäinen. Mars perääntyy ja tekee tarkan neliön vain jupiterille. On hyvä seurata johtaako toiminta mihinkään hyvään.

Sana hallussa?

Ainakin melko estottomassa moodissa merkuriuksen tehdessä oppositiot uranukselle. Ja vielä kolmesti. Ensimmäinen oli 7.10. seuraava 20.10 ja viimeinen 17.11. 

Merkurius on suurimman osan ajasta skorpionissa jolloin asiat tutkitaan juuriaan myöten. Nyt ei kaunistella mutta totuutta tulee. Uranuksen vaikutus antaa odottaa lisää äkkipaljastuksia ja yllätyksiä muutenkin esiin tulevien asioiden suhteen. Merkuriuksen oppositio tulee skorpionin 8-9 asteen paikkeilta. Paljastuksien aikajakson teemaan menee Trumpin avattavikisi määrätyt asiakirjatkin.

Eivät nämä paljastukset tämän vuoden yhden kuukauden jaksoon jää. Skorpparimerkuriuksen ja uranuksen oppositioita on vuosina 2019 – 2025, aina loppusyksyn aikaan. Tämänkertainen on teholuokassaan varmaankin vertaansa vailla kun samalla on niin kaikkee muuta.

Räväkkä täysikuu 31.10.

Uranustäysikuu, kuinkas muuten. Ja tietenkin niinikään 8-9 asteesta härkää. Eli onko yksilövapausasiat kunnossa… Voi ihan tosissaan ahdistaa jos itsemääräämisoikeus on päässyt kaventumaan. Täysikuun vaikutusaika on muutaman päivän suuntaansa.

Yllättäen merkurius tekee samaan aikaan tarkan neliönsä powerpointille, ilmaisutyyli voi olla pääsääntöisesti muuta kuin kohteliasta. Että malttia jos haluaa saada asiansa perille.

Että sellainen jakso

Infosotaa ja väittelyä, odottamattomia käänteitä ja paljastuksia. Nyt varmaan katsotaan mistä kana pissii. Jos on levotonta niin se kuuluu asiaan. Kaikki suunnilleen haluavat nyt olla suuna jä päänä väittelemässä ja vaikka mitä, useimmiten ihan omaa hernostuneisuuttaan. Varmaan siinä sivussa jokin muuttuukin.

Mutta nyt jos kaikki vain on hyvin niin sitten varmaankin on. Ilmassa on ihan yleistä auktoriteettiallergiaa.

Arto Virtanen

Arto Virtanen

Astrologi

Henkilökohtaisen astrotulkinnan saat nopeimmin puhelimitse.
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä.

Saat tulkinnasta äänitteen.

– Astrologiaa vuodesta 2006 –

%d bloggaajaa tykkää tästä: