fbpx

Leijonalle kiva lovejodi!

Lovejodi leijonalle

Osa leijonista saa syyskuun 21. – 24. välisenä aikana tilaisuuden löytää jotakin poikkeuksellisen kaunista. 23.9. alkaen mars antaa lisää latausta. Siinä alkaa olla mukavuutta tarjoilevat ainekset sen verran koossa että parempaa on vaikea kuvitella.

Neptunus ja jupiter tekevät venukselle jodin 16 – 22 asteessa leijonaa. Jos syntymäpäiväsi on ollut 8. – 15. elokuuta, niin tämähän osuu täysin syntymäkarttasi aurinkoon. Yhtälailla tämä koskee kartan akseleita ja muita henkilökohtaisia planeettoja. Nyt siis tarkistamaan mitä omalla kartaalla tästä kohdasta löytyy, vihreän korostusviivan kohdalla venuksen merkin alla!

Astrologian ystävät tietävät jupiteriaanisen tilaisuuden lahjoista. Tässä se yhdistyy neptuniaaniseen flowhun näiden sekstiikiaspektin kautta. Ja setti tarjoillaan itsensä rakastamisen venuksen kautta. Kyse voi olla isommasta tai pienemmästä mukavasta asiasta tai ihmisestä.

Kun on jodikuviosta kyse, on sen vaatimus toimia täysin omaehtoisesti, intuitiivisesti ja rohkeasti kutsumusta seuraten. Tässä setissä kaikki peruuttavat venusta lukuunottamatta. Peruuttavien ideologian mukaisesti kyse voi olla myös oman arvomaailman selkiytymisestä. Tarjoaako tämänhetkinen tilanne vaikkapa ihmissuhteiden osalta riittävästi.

Tämä on ehdottomasti rakkauden tarkistuksen paikka neptunuksen ilmaistessa ihmisen omaa korkeampaa sisäistä tietoisuutta. Kaikki on tässä kohdassa aivan päivänselvää, tarvitsee vain lähteä löytöretkelle sitä kohti!

Harvinaista herkkua

Vuonna 1960 lovejodia tarjottiin vaa`alle.
1969 oinaalle
1982 härälle
1998 leijonalle
2007 ravulle
Tässä 2020 lovejodissa leijonalle on lisäksi marsin tuki sen kolmioaspektina jota ei aiemmin ollut.
Seuraava on 2036 skorpionille, tässä on marsin yhtymä venukselle ja on siis aiempia vahvempi.

 

Leijonalle kiva lovejodi!

Lovejodi leijonalle
Osa leijonista saa syyskuun 21. – 24. välisenä aikana tilaisuuden löytää jotakin poikkeuksellisen kaunista. 23.9. alkaen mars antaa lisää latausta. Siinä alkaa olla mukavuutta tarjoilevat ainekset sen verran koossa että parempaa on vaikea kuvitella.

Valitaanko Trump uudelleen?

Tähdet vaikuttavat olevan täysin Trumpin tukena. Aivan varmasti hänellä on universaali rooli tähän aikaan ja vapauttamiseen liittyen. Onko tässä toteutumassa Ison Kirjan profetioita?

EU

Sattumaa vai universaalia tarkoituksenmukaisuutta? EU:n toiminta on muutoksessa pluton kohdatessa EU-marsin. Samana suuren muutoksen vuonna 2020 sosiaalisten rakenteiden ollessa pakollisen uudistumisen alaisuudessa globaalissa mittakaavassa.

D T

Omaehtoinen D T Mielipiteitä jyrkästi jakavana persoonana mielenkiintoinen myös astrologian näkökulmasta. Mikä tekee hänestä toisaalta rakastetun ja toisaalta suorastaan vihatun? Asiaahan pitää tarkastella myös pintaa syvemmältä astrologian kautta. Poikkeuksellisesti...

Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

Loppuvuoden planeettaorkesteri Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden...

Kevätsiivouksen aikaa!

VAPUN ASTROSÄÄ
On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Pääsiäisen ja sen jälkeisen viikon astrotunnelmia 2020

Schumannin resonanssista

Onko Schumannin resonanssin taajuus jo 40Hz vai jotain muuta?

Universaalista tarkoituksenmukaisuudesta, Suomi 2020

Onko universumi maailmanpyörä?

Kauriista vesimieheen

Mitä on vesimiehen aika? joko se on?

%d bloggaajaa tykkää tästä: