fbpx

Pelastuuko maailma pienesti vai isosti?

11.4.2021

Onko kyse pelosta? Onko sairauden, viruksen pelko pahempi kuin pelko rokotuksesta sairastumiseen? Pelko kuin pelko!

Voiko elämää hallita pelolla vai voisiko elämää ohjata rakkaudella? Tapahtui mitä tahansa, hyväksymällä kaiken nyt, mikään ei ole virhe. Pelkoaan voi huutaa ulospäin mutta oivaltaa ja purkaa se sisäisesti. Se vaatii aikaa, pysähtymistä ja kuuntelua. Maailman suurin pelastusoperaatio on antaa aikaa itsellensä ja kuulla oma äänensä. Vaarallisin ase maailmassa on sinut itsensä kanssa oleva ihminen. Sellaista ihmistä ei voi enää hallita pelolla, manipuloinnilla tai joukkohysterialla.

Kun ihminen kuuntelee omaa viisauttaan, luottaa omaan tietoisuuteensa, kyseenalaistaa ja uskaltaa olla eri mieltä, ja vielä elää sen mukaisesti, se on voima joka on pysäyttämätön. Siltä tieltä ei ole takaisin tulemista, vaikka koko maailma huutaisi vastaan. Kun tiedät minkä tiedät ja luotat siihen, voit rehellisesti ja aidosti seisoa sanojesi takana. Silti kuuntelemalla herkällä korvalla ja muuttamalla suuntaa, jos jokin ei ole sinulle totta.

Ei ole virhe olla väärässä, mutta suvaitsevainen voi silti olla. Kyseenalaistamalla sen maailmankuvan, minkä on ulkopuoleltaan luonut, ihminen herää näkemään mitä on sisällä, piilossa. Sen kätkön löytäminen ja purkaminen on mullistavin teko minkä voi elämässään tehdä. Sitä mukaa, kun purkaa omaa harhaansa, alkaa näkemään muiden harhan ja maailman harhankin läpi. Silloin ihminen on hallitsematon, peloton voima, joka luottaa enää vain rakkauteen ja rehellisyyteen, kuuntelee ja hyväksyy muut, mutta kulkee omaa tietään eteenpäin vastalauseista huolimatta.

Mikään ei estä elämän virtaa joka kumpuaa siäsltä rakkaudesta käsin. Miten helpottavaa, vapaata ja onnelliseksi tekevää! Enegiaa ja hyvää tahtoa vapautuu myös muiden käyttöön. Rakkaudellinen jakaa rakkauttaan, haluaa olla onnellinen yhdessä muiden kanssa. Näkee helpommin toisen kärsimyksen, muttei mene mukaan siihen, vaan auttaa niinkuin voi. Koska itse on täysi, mikää ei ole pois itseltä. Kukaa, mikään ei vie onneasi jos et sitä itse anna.

Olet vastuussa omasta elämästäsi, silloin siitä riittää muillekin. Ilosi on toisen ilo! Onnesi on toisen onni! Kärsimyksesi on toisen kärsimys! Annatko sitä, mitä itse olet löytänyt? Jos et ole löytänyt, otatko vastaan jos joku antaa? Uskallatko pyytää apua jos tarvitset? Uskallatko auttaa jos joku tarvitsee? Yksin on ikävä kärsiä ja yksin on ikävä olla onnellinen. Onko toinen vain peili omaan tuskaasi, vai onko toinen myös peili omaan onneesi?

Kärsivänä on vaikea hyväksyä toisen onnea ja onnellisena on vaikea katsoa toisen kärsimystä. Jos onni onkin onnettomuudessa? Ja onnettomuudesta kasvaa onni! Yhdessä he elivät happily ever after!

Arto Virtanen

Arto Virtanen

Astrologi

Henkilökohtaisen astrotulkinnan saat nopeimmin puhelimitse.
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä.

Saat tulkinnasta äänitteen.

– Astrologiaa vuodesta 2006 –