fbpx

Astrologin tulkintapäivä Porissa

Tulkintapäivä Porissa

Teen Porissa astrologisia tulkintoja. Voit ilmoittaa ennakkoon Annamarille tai minulle jos haluat tulla henkilökohtaiseen tapaamiseen. Tulkintapäiviä on muutaman kuukauden välein.

Vuosi 2020 on astrologisesti erityisen vahva.  Tällaista astrolatausta ei ole nähty vuosisatoihin ja seuraavaankaan ei muutamakaan ihmisikä riitä. 

Katsotaan miten tämä osuu sinun kellontarkan syntymähetken karttaan, mitä teemoja se nostaa esiin? Miten niihin tulisi suhtautua? Jokaisella on syntymässä saatu astrologinen käsikirjoitus elämässä kohdattavista pääteemoista. Useimpien tapahtumien kulkuun voimme itse vaikuttaa.

Astrologinen katsaus ajan laadusta suhteessa omaan käsokirjoitukseen antaa aivan erityisen näkökulman kohdattaviin asioihin ja ajoituksiin sekä ymmärryksen ajan laadusta ja omista taipumuksista, yhtälailla luontaisen helposti toimivista kuin kehitettävistäkin puolista.

 

Varaa aika astrologiseen tulkintaan

Voit tiedustella sinulle sopivaa ajankohtaa Annamarilta 045 7874 1197 tai minulta 050 540 3365. Ajankohtaa tarkentuu myöhemmin.

Astrologisen tulkinnan voit saada myös puhelimitse muutamassa päivässä.

 

Mitä saat tulkinnasta

– Ymmärrät ominaisuuksiasi ja osaat kiinnittää niihin huomiota

– Osaat suhtautua kriiseihin ymmärtäväisemmin, sekä mitä niistä voisi oppia

– Tietoa ammattiin liittyvistä ominaisuuksistasi

– Äänitteen tulkinnasta sekä syntymäkarttasi esim. sähköpostiin

Tulkinta voidaan tehdä myös ilman syntymähetken kellonaikaa mutta se on silloin suppeampi. Myös tallennus CD:lle onnistuu ilman lisämaksua.

Halutessasi voit ottaa oman muistikun. Minulta on saatavilla muistitikku 5€ hintaan.

Astroterveisin Arto

Share This