fbpx

Rakkauden jyvät

Viesti heinäkuulle 2020

Kirjoitettu 2.1.2020
 
Miten voivat kyyneleet ilosta virrata, miten voi sydämen rakkaus loistaa kaikille jotka sen ovat valinneet. Minun sydämeni ja meidän sydämemme yhdessä!
 
Kaiken kauneus ympärillä johdattaa jokaisen luomaan parasta elämäänsä, raviten samalla muutkin.
Vain itselleni voin antaa sen, minkä haluan muille antaa. Sen kautta kaikki kukoistaa. Elämän kesä kaikkien ulottuvilla kaiken aikaa, ota se vastaan!
 
Tuntien ja kokien sen mikä on sisällä, on myös ulkona. Aitous voittaa vähemmän aidon, rakkaus voittaa sen mikä ei ole niin rakkautta. Pienet palaset ja pienet teot kantavat satoa, ottavat voimansa auringon säteistä, maan vahvuudesta jasydämen hehkusta.
 
Pinnan alla väreilee maan kosteus näkyen kasvuna: kultaisina jyvinä viljan varsissa. Sinun kasvusi johtaa muiden kasvuun yhdessä huojuen ja ravistellen sen vähänkin pois mikä ei enää ravitse.
 
Oleminen rakkaudessa riittää, ja ilon kokeminen siitä. Kaikki on!

Rakkauden jyvät

Viesti heinäkuulle 2020 Kirjoitettu 2.1.2020   Miten voivat kyyneleet ilosta virrata, miten voi sydämen rakkaus loistaa kaikille jotka sen ovat valinneet. Minun sydämeni ja meidän sydämemme yhdessä!   Kaiken kauneus ympärillä johdattaa jokaisen luomaan parasta...

Valon vuokot

2. Viesti Kesäkuulle   Kirjoitettu 31.12.2019   Ihmisen poika elää kevättään Äitimaan lempeässä hoivassa ja Isä Jumalan luottavassa armossa. Hetki hetkeltä mennään eteenpäin kohti valoa. Käännä kasvosi aurinkoon ja anna sen paistaa ihollesi, koskettaa niin että...

Hiljaa hiipivä intiaani

Viesti Kesäkuulle 29.5.2020   Tämä on perääntymisten aikaa siinä mielessä että meitä johdatetaan  löytöretkille menneisyyteen liittyen. Annetaan lupa meidän korkeimmalle tietoisuudellemme tuoda näkyväksi kaikki oleellinen minkä kautta pääsemme etenemään. Se on kuin...

Hengen häät

Ilolla yhdistyvät ne jotka ovat valmiit Rakkauteen.

Kotkan aika

Kotka istuu korkealla vuoren huipulla

Game is over

Naamiot riisutaan ja rooleista luovutaan.

Vaaleanpunaisten pilvien alla

Tätä sokerista hattaraa tarjoillaan sinulle nyt. On aika maistaa miltä se tuntuu ja mitä se saa aikaan.

Yhdistyminen, viesti huhtikuulle 2020

Rakkauden sanoma on laaja.Se yhdistää maan rajoilta maan rajoille, äärestä ääreen.

Beach Party

Auringon paisteessa jää sulaa niin että höyry vain nousee. Istuudu nyt aurinkotuoliisi ja anna itsesi vain olla, lomalla viimeinkin! Ei tarvitse mennä mihinkään, ei tehdä mitään, olla vain ja ihmetellä tätä suurenmoista näytelmää joka meille tarjoillaan.

Muutoksessa

Tuntuu kuin ihmiskunta hetken aikaa kulkisi yhteistä henkisen polun matkaa,kokisi samoja tuntemuksia, ymmärtäisi, oivaltaisi samoja totuuksia.

Share This
%d bloggaajaa tykkää tästä: