fbpx

Suomi – astroa 90-luvulta tulevaisuuteen

Suomi-videota 30 vuotta

Teimme lyhyen videosarjan Jukan kanssa tapahtumista edellisen 30 vuoden ajalta faktapohjalta ja katsoimme millaisia viitteitä astrologia antaa menneisiin tapahtumiin ja erityisesti minne olemme menossa.

Talouden vaiheita

Suomen talous ja muutkin tapahtumat vaikuttavat osuvan astrologisiin ajoituksiin. Suomi on syvässä kriisissä ja tulossa murrosvaiheeseen pluton vähitellen saapuessa Suomen astrologisen kartan tärkeään pisteeseen. Kyseessä on Suomen ja suomalaisten arvojen olemassaolo sekä Suomen rooli EU:ssa.

Suunta on ratkaistava nyt

Pohjaa tulevaisuuden suunnalle taotaan tosissaan tulevasta vuodenvaihteesta alkaen saturnuksen juntatettessa suuntaviivat ja jupiterin näyttäessä mahdollisuudet. Hetki on poikkeuksellinen astrologisessa historiassa molempien sosiaalisten planeettojen ohittaessa Suomen inhimillisyydestä ja arvoista viestivän venuksen jouluna. Ajankohta voi olla joululahja Suomelle.  Venuksen eräs tarkoitus on mitata kumpi on tärkeämpää, raha vai rakkaus, nämä usein toisilleen vastakohtaiset arvot talouden kasinopelissä.

Tosi kyseessä

Vaikka vuodenvaihde on taitekohta, se ei tarkoita varsinaisesti selkiytymistä. Ensi vuonna myös saturnus ja uranus hierovat ärsytystään joka puolelle. Kontakti on jo alkanut tämän vuoden helmikuussa ja sitä jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka. Berliinin muuri voisi kaatua jos se olisi vielä pystyssä.

Uranus tarkoittaa vapautumista

Suomen astrokarttaan uranus alkaa tehdä hyvää kulmaa keväällä 21, ja on sitä hiertävän aspektin loppuun saakka. Aika moni muukin antaa nyt kaikkensa Suomi-neidolle, henkilötasollakin. Nämä antavat toivoa tulevaisuuden suhteen mikäli Suomen haluaa itsenäistyvän. Nyt on aika, näin hyviä positiivisia mahdollisuuksia uuteen nousuun ei enää taida tulla. Jupiter on planeettojen joulupukki mutta valinta on tehtävä jos sen haluaa.

Lopullinen käänne

Tulee pluton muodossa vuosina 23-25. Pluton voima on valtava niin hyvässä kuin pahassa, ihan odottelemalla tämä ei maaliin mene ja osuu kohtaan johon saturnus ja jupiter tulevat nyt, Sen sektorin olisi oltava lujalla ja terveellä pohjalla pluton saapuessa.

Tämän plutoajan jälkeen moni hidas planeetta on Suomeen nähden paremmalla puolella, toisin kuin on enimmäkseen tähän asti ollut Suomen historian aikana. On astrologisestikin täysin selvää jos nämä muutamat vuodet hoidetaan kuten tähän saakka on ollut tapana, Suomen lipun saa repiä. Olsi aika keskittyä maskismia tärkeämpiin asioihin.

Isänmaan ryöstäjät

Jukka on koonnut valtavan tietomäärän kiinnostavaa faktaa menneiltä vuosikymmeniltä. Luettavaa rittää muutamaksikin hetkeksi tästä.

 

 

 

Fixit 1.9. eduskuntatalolla

Osa 1, 90-luvun lama

Osa 2, euroon siirtyminen

Osa 3, minne Suomi menee

Arto Virtanen

Arto Virtanen

Astrologi

Henkilökohtaisen astrotulkinnan saat nopeimmin puhelimitse.
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä.

Saat tulkinnasta äänitteen.

– Astrologiaa vuodesta 2006 –

%d bloggaajaa tykkää tästä: