fbpx

Tikkurila

Tulkintapäivä Tikkurilassa

Vuosi 2020 on astrologisesti ertyinen. Maailma muuttuu pluton, saturnuksen ja jupiterin yhteistyöllä. Tällaista astrolatausta ei ole nähty vuosisatoihin ja seuraavaankaan ei muutamakaan ihmisikä riitä. Monen asian todelliset kasvot paljastuvat.  Alkaako tästä totaalisen uudenlainen aikajakso?

Miten tämä osuu sinun kellontarkan syntymähetken karttaan, mitä teemoja se nostaa esiin? Miten niihin tulisi suhtautua? Jokaisella on syntymässä saatu astrologinen käsikirjoitus elämässä kohdattavista pääteemoista. Useimpien tapahtumien kulkuun voimme kuitenkin itse vaikuttaa.

Astrologinen katsaus ajan laadusta suhteessa omaan käsokirjoitukseen antaa aivan erityisen näkökulman kohdattaviin asioihin ja ajoituksiin sekä ymmärryksen omista taipumuksista, yhtälailla luontaisen helposti toimivista kuin kehitettävistäkin puolista.

 

Varaa aika astrologiseen tulkintaan

Voit tiedustella sinulle sopivaa ajankohtaa Tarjalta 040 524 2677 tai minulta 050 540 3365.

Tulkintapäivä Tikkurilassa järjestyy tarpeen mukaan. Voit ilmoittaa minulle tai Tarjalle kiinnostuksestasi tuleviin tulkintapäiviin.

Astrologisen tulkinnan voit saada myös puhelimitse. Saat siitä äänitteen ja syntymäkarttasi esim. sähköpostilla.

Hinnat

1/2 tunnin tapaaminen 55€
1 tunnin tapaaminen 90€

Hinnat sis Alv 24%  ja maksuna käy korttimaksu tai käteinen.
Tulkinnan osuus ajasta on hieman vähemmän.

Saat tulkinnasta äänitteen sähköpostin kautta ladattavana tiedostona tai muistikulle sekä syntymäkarttasi. Tulkinta voidaan tehdä myös ilman syntymähetken kellonaikaa mutta se on silloin suppeampi. Myös tallennus CD:lle onnistuu ilman lisämaksua.

Halutessasi voit ottaa oman muistikun. Minulta on saatavilla muistitikku 5€ hintaan.

Astroterveisin Arto

ps. Tarjalta voit tiedustella pysäköintimahdollisuuksista tulkinnan ajaksi

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: