fbpx

Vaaleanpunaisten pilvien alla

Aurinko värjää pilvimassan vaaleanpunaiseksi, heijastaen sen maan ylle. Vaaleanpunainen pumpuli kietoutuu sydämen sopukoihin avaten tunneyhteyden todelliseen itseesi, muuttaen sydämesi näkökyvyn vaaleanpunaisilla laseilla tapahtuvaksi rakkauden värjäämäksi maisemaksi.
 
Tätä sokerista hattaraa tarjoillaan sinulle nyt. On aika maistaa miltä se tuntuu ja mitä se saa aikaan. Kaikki on mahdollista niinkuin utopistisimmissa saippuaoopperoissa tai kauneimmissa saduissa. Sadut voivat muuttua todeksi kaikille jotka sen nyt sallivat itselleen ja muille.
 
Venus luo mahdollisuuden joka on ainutlaatuinen koko olevaisuudelle. Kurkota pilviin, tavoittele kuuta taivaalta, näe tähdenlento. Tilaisuutesi on tullut muuttaa maailmaa. Viikon päästä voit ottaa vaaleanpunaiset lasit silmiltäsi, mutta nyt tiedät miltä maailma näyttää rakkauden silmin ja sellaisen näkökyvyn turvin on hyvä elää.
 
29.3.2020

Valon vuokot

2. Viesti Kesäkuulle   Kirjoitettu 31.12.2019   Ihmisen poika elää kevättään Äitimaan lempeässä hoivassa ja Isä Jumalan luottavassa armossa. Hetki hetkeltä mennään eteenpäin kohti valoa. Käännä kasvosi aurinkoon ja anna sen paistaa ihollesi, koskettaa niin että...

Hiljaa hiipivä intiaani

Viesti Kesäkuulle 29.5.2020   Tämä on perääntymisten aikaa siinä mielessä että meitä johdatetaan  löytöretkille menneisyyteen liittyen. Annetaan lupa meidän korkeimmalle tietoisuudellemme tuoda näkyväksi kaikki oleellinen minkä kautta pääsemme etenemään. Se on kuin...

Hengen häät

Ilolla yhdistyvät ne jotka ovat valmiit Rakkauteen.

Kotkan aika

Kotka istuu korkealla vuoren huipulla

Game is over

Naamiot riisutaan ja rooleista luovutaan.

Vaaleanpunaisten pilvien alla

Tätä sokerista hattaraa tarjoillaan sinulle nyt. On aika maistaa miltä se tuntuu ja mitä se saa aikaan.

Yhdistyminen, viesti huhtikuulle 2020

Rakkauden sanoma on laaja.Se yhdistää maan rajoilta maan rajoille, äärestä ääreen.

Beach Party

Auringon paisteessa jää sulaa niin että höyry vain nousee. Istuudu nyt aurinkotuoliisi ja anna itsesi vain olla, lomalla viimeinkin! Ei tarvitse mennä mihinkään, ei tehdä mitään, olla vain ja ihmetellä tätä suurenmoista näytelmää joka meille tarjoillaan.

Muutoksessa

Tuntuu kuin ihmiskunta hetken aikaa kulkisi yhteistä henkisen polun matkaa,kokisi samoja tuntemuksia, ymmärtäisi, oivaltaisi samoja totuuksia.

Share This
%d bloggaajaa tykkää tästä: