fbpx

Valon vuokot

2. Viesti Kesäkuulle

 

Kirjoitettu 31.12.2019
 

Ihmisen poika elää kevättään Äitimaan lempeässä hoivassa ja Isä Jumalan luottavassa armossa. Hetki hetkeltä mennään eteenpäin kohti valoa. Käännä kasvosi aurinkoon ja anna sen paistaa ihollesi, koskettaa niin että silmäsi näkevät ja huulesi puhuvat, sydämesi säteilee.

Vain  sen voi uskoa mitä sydän sanoo, tuntea se ja jakaa. Helpoin ei ole kaikkien tie mutta vapaus on valita kuka astuu kevään valoon.

Hetkessä voi käydä muutos toteen niinkuin kukka joka puhkeaa loistoonsa!

Ihmisen lapset luovat kukkameren jossa ohdakkeiden on vaikea kasvaa. Siellä missä vuokot kukkivat,mene sinne,siellä on rakkaus!

Yhdessä vuokot muodostavat läpäisemättömän  rakkauden voiman ja kauneuden. Näyttävät tietä  niille jotka ovat eksyneet.Tienviittoja ei tarvita jos kuulee kutsun ja näkee kauneuden.
 
Korkein valo antaa voiman kaiken kasvuun ja
rakkaus suuren ilon loistaa!

 

Valon vuokot

2. Viesti Kesäkuulle   Kirjoitettu 31.12.2019   Ihmisen poika elää kevättään Äitimaan lempeässä hoivassa ja Isä Jumalan luottavassa armossa. Hetki hetkeltä mennään eteenpäin kohti valoa. Käännä kasvosi aurinkoon ja anna sen paistaa ihollesi, koskettaa niin että...

Hiljaa hiipivä intiaani

Viesti Kesäkuulle 29.5.2020   Tämä on perääntymisten aikaa siinä mielessä että meitä johdatetaan  löytöretkille menneisyyteen liittyen. Annetaan lupa meidän korkeimmalle tietoisuudellemme tuoda näkyväksi kaikki oleellinen minkä kautta pääsemme etenemään. Se on kuin...

Hengen häät

Ilolla yhdistyvät ne jotka ovat valmiit Rakkauteen.

Kotkan aika

Kotka istuu korkealla vuoren huipulla

Game is over

Naamiot riisutaan ja rooleista luovutaan.

Vaaleanpunaisten pilvien alla

Tätä sokerista hattaraa tarjoillaan sinulle nyt. On aika maistaa miltä se tuntuu ja mitä se saa aikaan.

Yhdistyminen, viesti huhtikuulle 2020

Rakkauden sanoma on laaja.Se yhdistää maan rajoilta maan rajoille, äärestä ääreen.

Beach Party

Auringon paisteessa jää sulaa niin että höyry vain nousee. Istuudu nyt aurinkotuoliisi ja anna itsesi vain olla, lomalla viimeinkin! Ei tarvitse mennä mihinkään, ei tehdä mitään, olla vain ja ihmetellä tätä suurenmoista näytelmää joka meille tarjoillaan.

Muutoksessa

Tuntuu kuin ihmiskunta hetken aikaa kulkisi yhteistä henkisen polun matkaa,kokisi samoja tuntemuksia, ymmärtäisi, oivaltaisi samoja totuuksia.

Share This
%d bloggaajaa tykkää tästä: