fbpx

Oinastäysikuussa on vääntöä

Suomineitokin havahtuu.

20.10. Täysikuu 27 astestta oinasta.

Taitaa olla eräs väkevämmistä täysikuista mitä nyt mieleen tulee. Taistelutahto ja oikeuksien puolustaminen voi hyvinkin olla tuntuman teemana. Aurinko on melko tiiviisti marsin kanssa kimpassa ja nämä molemmat energiaplaneetat ovat täysikuun aspektissa. Mars on ”sodan jumala”, varsin maskuliinista energiaa edustava. Kuu on oinaassa, tulisessa aloitteellisessa merkissä jota mars hallitsee.

Jollakin tasolla eletään vuoden energipitoisimpia aikoja. Täysikuu oinaassa on joka vuosi. Marsin osuus oinastäysikuussa on periaatteessa mahdollinen joka toinen vuosi. Mutta eipä tässä vielä kaikki; kuu, aurinko ja mars saavat seuraa pluton neliöstä. Setti onkin kokolailla omaa luokkaansa marsin ollessa plutolle sulkeutuvassa neliössä. Vallan väärinkäyllä on nyt lyhyet jäljet ja toisaalta aivan erinomainen paikka korjata vääryyttä. Pluton alle kuuluu valta ja manipulointi mutta myös toinen ääripää eli perusteellisin totuus. Niskavillat siis nousevat pystyyn vääryyden kohdalla.

Vastaava täysikuu plutolla ja marsilla ladattuna oli viimeksi vuonna 2004, mutta paljon väljemmillä vaikutuksilla. Saman tyyppinen kuvio tulee seuraavan kerran vuonna 2038.

Tykit on nyt ladattu poikkeukksellisen isoilla paukuilla ja vähempikin vääryys nousee alitajunnasta.

Katsotaas mitä lähipäivinä tapahtuu… Pluto, saturnus ja jupiter menevät nyt pitkästä aikaa eteenpäin antaen odottaa jotain konkreettistakin syntyväksi.

SUOMEN kartalla nousumerkki on kaksosten loppupuolella. Täydenkuun kuviot ovat siihen nähden hyvässä kulmassa ja lyhyesti sanottuna nousumerkki edustaa kehittyvää identiteettiä. Keskipäivän pisteeseen ja suomen venukseen asetelma onkin jo huomattavasti haastavammin. Tämä puolestaan voisi liittyyä Suomen rooliin kansainväisyydessä sekä arvoihin ja rakkauden tai inhimillisyyden teemoihin. Asetelma on nyt hyvin pakottava muutokselle loppukuun ajan. Tarkin osuma tulee 31.10. Sattuu olemaan nimipäiväni… Jotenkin tässä ajassa näyttäisi Suomelle olevan tilaisuuskin mutta ilmaiseksi ei näyttäisi tulevan, ilman mars-voimien haltuunottamista oikealla suuntauksella. Ajankohta on oikeasti tärkeä ja tyypillisesti tällainen marsin kulma on varsin vaativa epäkohtien suhteen. Marsin kiertoa ajatellen, keväällä on startin aika joka pohjaa tämänhetkisille aloitteille.

2 vuoden päästä helmikuun puolivälissä 2024 on sitten totaalisemmin uuden alku pluton säestämänä. Nämä 2 vuotta tulevat ratkaisemaan miten Suomineitoa viedään jaykossa, ehkä 250 vuotta. Ihan pikkuasioista ei siis ole kyse. Tämä oinastäysikuu nostaa myös tähän liittyviä aavistuksia ihmisten mieliin. 

Arto Virtanen

Arto Virtanen

Astrologi

Henkilökohtaisen astrotulkinnan saat nopeimmin puhelimitse.
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä.

Saat tulkinnasta äänitteen.

– Astrologiaa vuodesta 2006 –