Arton blogi

Astrologi

Kirjoitukset kategoriassa Suomi

Kirjoitukset kategoria Astrosää

Kirjoitukset kategoria kuu

Kirjoitukset kategoria Maailma

Pluto ja neptunus – tuleeko kasari takaisin?

Tuleeko kasari takaisin?
Pluton ja neptunuksen välille on tulossa sekstiilikulma 2026. Asia on kuitenkin ajankohtainen jo nyt, ja on ollut jo joitakin vuosia, sillä aspekti on antanut tuntumaa vuosittain jo muutaman vuoden ajan. Joka vuosi pidemmän aikaa. Kaksi aurinkokunnan voimakkainta ja hitainta planeettaa asettuvat keskenään 60 asteen kulmaan. Pluto on silloin vesimiehessä ja neptunus Oinaassa. Niiden välinen asetelma kestää useita vuosia.

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

No nyt! 12 vuoden välein jupiter tarjoaa parastaan.

Jupiter kohtaa kuunsolmun!
12 vuoden välein toistuu hetki kun jupiter oikein tyrkyttää jotakin poikkeuksellista tilaisuutta. Tavallisesti tässä on kuun yläsolmun luonteen mukaisesti rohkeutensa keräämisen ja itsensä ylittämisen paikka. Vähän sellainen ”luonto tikanpojan puuhun vetää” -tunne. Jotakin ennestään tuntematonta kohti, ja sekös jos mikä kysyy omaa tahtoa.

Tulkintapäivä Helsingissä 25.5.2023

Tulkintapäivä Helsingissä 25.5.2023

Tervetuloa astrologin tulkintaan.
Astrologin tulkinta voi antaa näkökulmaa nykyiseen ja tulevaan henkilökohtaiseen ajan laatuun tai ihmissuhteisiin. Olen tavattavissa Helsingissä Hoitola Tähtiolossa torstaina 25.5.

lue lisää
Suomi 2023

Suomi 2023, mitä mahtaakaan tapahtua?
Suomi valmistautuu tuleviin vuosiin ja valinnat sekä päätökset tulevat vaikuttamaan pitkälle tulevaisuuteen..
Suomalaisessa mediassakin on alkanut olla vielä jokin aika sitten ”kiellettyä” sisältöä.

Pluto vesimiehessä

Elämme jokseenkin historiallisia aikoja jota ilmentää valtaplaneetta pluton siirtyminen erityisen uudistavaan, jopa kapinalliseen ja vallankumoukselliseenkin vesimiehen merkkiin. Ei ole aivan utopistinen ajatus jääkö vanhasta lopulta paljoakaan käyttökelposta jäljelle.

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

Suomi sodassa, entä nyt?

Suomen sota-aika ja tilanne nyt. Mitä mahtavat tulevat vuodet tuoda Suomi-neidolle? Tutkielma sodan astrologisista kuvioista sekä nyt.

Suomi sodassa, entä nyt?

Suomen sota-aika ja tilanne nyt. Mitä mahtavat tulevat vuodet tuoda Suomi-neidolle? Tutkielma sodan astrologisista kuvioista sekä nyt.

lue lisää