Feminiinisen ja maskuliinisen linjan yhdenmukaistumisesta

helmi 23, 2022 | Astrosää

Marsille ja venukselle tuki neptunukselta

Mars edustaa toiminnallista maskuliinienergiaa ja venus feminiinistä arvomaailman energiaa ja näille neptunus henkisten lakien ja päämäärien toteutumisen vartijana antaa nyt aika paljon tukea.

Käytännössä tämä voisi näkyä jokseenkin siten, että toiminnan ollessa terveellä arvopohjalta, linnunratagalaksi taitaa tahtoa sille nyt aika paljon hyvää. Ilman muuta tässä tuetaan myös samanhenkisten yhdistymistä. Samanmielisten lienee nyt helpompi tunnistaa toisensa.

Kuten aina, niin nytkin toisille annetaan ja tasapainon säilymiseksi toisiltahan se otetaan. Taitaa olla materian peruslakeja ettei se voi hävitä minnekään mutta sen sijaan voi muuttua. Neptunuksen olemus ei ole ollenkaan konkreettista eikä usein tilanteessa loogistakaan. Useimmiten vasta myöhemmin voidaan todeta hyvät seuraukset, vaikka ensi alkuun muulta näyttikin. Näkymättömät voimat ottavat toisinaan ohjakset haltuun, niin nytkin vähän reilummalla otteella. Energia ilmassa saa ihmiset toimimaan johonkin suuntaan ja siitä muodostuu konkreettisesti näkyvä osuus. Siihen saakka asia on vasta energiatasolla olemassa.

Mars on myös aina starttinappula ja buustaa asiaa aina vähän johonkin suuntaan. Saas näkee mitä kiinnostavaa on ilmassa helmikuun viimeisenä viikonloppuna kun mars-energia on jo päässyt venuksen kanssa samaan tahtiin.

Koska systeemissä vaikuttaa nyt neptunus niin jotain luovuuden periaatetta olisi nyt myös hyvä toteuttaa, Ja ottaa vaikka pensselit sannasta ja rukkaset naulasta. Kevätkin tulossa ja kaikkee…

 

Edellisestä kerrasta on poikkeuksellisen monta vuotta

Marsin ja venuksen kohtaaminen yksinään ja keskenään tapahtuu melkein joka vuosi jonkin pituisella aikajaksolla. Neptunuksen mukanaolo ei ole aivan jokavuotinen juttu. Saman tyyppistä kuviota näiden osalta oli 2013 9 päivän ajan. Siitä ajankohdasta voi muistaa sen että henkisen puolen asiat alkoivat saada näkyvyyttä ja taisi facebuukki tehdä tuloaan. Minäkin julkaisin muuten ensimmäiset astrosivuni silloin. Taisi moni muukin tulla kaapista ulos.

Tässä vuodessa 2022 on nyt saman tyyppinen henki mutta hyyvin paljon mahdollistavammassa muodossa. Trio on nyt taas koolla 17 päivää, 15.2. – 4.3.2022. Seuraava on 2024 helmikuun alusta 2 viikon ajan.

Tällä vuosituhannella näitä on ollut keskimäärin parin vuoden välein 2013 saakka, mutta jostain syystä tässä on nyt ollut 9 vuotta taukoa. Kai sillekin joku tarkoitus on ollut. Ajassa eteenpäin näitä on taas suunnilleen parin vuoden välein, 2024, 2026, 2028, 2029…

Mars ja venus kulkevat keskenään kimpassa tavallisesti kuukauden verran aina kerrallaan, tällä kertaa kolmisen kuukautta. Sen pituinenkaan aika ei ole harvinaisuus, tällä vuosituhannella tapahtunut pari kertaa.

Toiminta omien arvojen mukaan

Siis sen mukaan minkä sisimmässään oikeaksi tietää. Sen pitäisi olla nyt varsin selkeää. Joillekin varmasti hahmottuu suunnan muutoksen tarve aivan ilmeiseksi. Osalla populaa on nyt tehtävä ja toiminnan aika ilmeinen. Neptunuksen ollessa mukana, vastaus löytynee parhaiten oman tuntumanja aavistuksen kautta. Vähän myöhemmin buustia tulossa lisää, odottakaas vaan…

Parhaat palat

Härkä

HÄRKÄ

Jos synntäripäiväsi sattuu tuokokuun puoleen väliin niin paljon on hyvää tiedossa tänä vuonna, jos reitti sille on olemassa avoinna. Ehkä kannattaa istahtaa funtsimaan. Tässä on nyt tilaisuus aika suureenkin olemassa.

Rapu

RAPU

Jos synttäripäivä on heinäkuun puolivälissä niin suunnilleen sama juttu. Nyt tulevaa helmikuun viimeistä viikonloppua ajatellen, varmaankin näkyy mikä suunta johtaa umpikujaa kohti. Ehkä sitä ratakiskoa voi vähän säätää toiseen suuntaan niin hyvä tulee jos on tullakseen.

Skorpioni

SKORPIONI

Jos synttäripäivä on marraskuun puolivälissä niin tässä olisi herkkua tarjolla. Taitaa tuo saturnuksen kulma siihen suuntaan yrittää vähän pakottaakin. Se on n yt tänä vuonna enimmäkseen oma-aloitteesuudesta kiinni ja työläältäkin voi tuon saturnuksen takia tuntua. Vois sanoa että aika moni asia puoltaa, vaikka samaa sanoi entinen timpuri sahastaan.

Kauris

KAURIS

Jos synttäripäivä osuu 12.12. läheisyyteen niin jos vaikka alkais polkea mopoa käyntiin? Yksikään asia ei nyt olisi vastustamassa… tuntuuko liian helpolta? Voi koko homma tyssätä lähinnä vain omaan oleilunhaluun.

MUILLE MERKEILLE

Niile sitten enempi tai vähempi samalla teemalla mutta osalle ihan päinvastaisella tulokulmalla, takkuista tietä jos väkisin yrittää.

Ja kannattaa muistaa että tosiaan siellä omalla astrokartalla on muutakin kuin aurinko johon tässä nyt viitataan ihan yksinomaan.

HELMIKUUN VIIMEINEN VIIKONLOPPU

Tämä ajankohta nyt varmaankin antaa viitteitä varmaankin koko vuotta ajatellen. Silmät auki, korvat hörölle ja kaikki muutkin aistit nyt ajan laatua tarkkailemaan. Tää on nyt sellainen checkpoint joka kannattaa ottaa tosissaan kaikin mahdollisin tavoin. Nyt olisi hyvä löytää jotain ideaa vastaisuuden varalle.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This