Tarjoilevatko jupiter, saturnus ja neptunus vuosisadan kattauksen?

helmi 23, 2022 | Astrosää

Nyt ollaan harvinaisen hetken äärellä.

Jupiterin ja neptunuksen kimppa tapahtuu sentään suunnilleen 12 vuoden välein. Tämä avaa luovuuden toteututtamiselle aivan uudenlaiset mahdollisuudet. Ja neptunus jos mikä on henkisten kykyjen edustaja. Kalat on myös eläinradan viimeinen merkki, ja siinä mielessä edustaa jonkinlaista huipentumaa. Neptunus ja jupiter ovat viimeksi voineet kohdata kaloissa vajaa parisataa vuotta sitten, Neptunus kun käy vähän hitaalla kiertäessään eläinrataa…

Neptunus on tuttu planeetta merkittävästä sijainnistaan henkisten ja luovien alojen tekijöille. Jossain mielessä sopisi kyllä 70-luvun hippimeininkiinkin. Mutta tärkeintä lienee henkisen kasvun ja hyvinvoinnin mahdollistuminen. Se on suunnilleen suunta mihin jupiter alkaa nyt ovia aukomaan.

Setti on siis aika voimakas ja sanoisin että nyt luoja yrittää ihan parastaan tyrkyttää. On sillä sitten kääntöpuoliakin, henkiset ja uskonnolliset piirit tulevat kokemaan renesanssin ja vähän överiksikin voi siinä sivussa mennä. Sopii varoa vääriä profeettoja ja pitää uskaltaa kyseenalaistaa asioita.

Ja sitten saturnus

Planeetta joka tunnetaa konkreettisuudesta, materiasta jne. Sillä on joissakin aspekteissa myös pysyvyyttä rakentava käytännön toteuttajan ominaisuuksia. Saturnuksen asema edellisiin on parasta mahdollista palkkion aspektia ja eräällä tavalla rakentaa myös jotain nyt ja näkyvääkin luulisi tulevan. Taitaa tulla taiteiden vuosi.

1919 – 1920
Näiden aspektit olivat samat mutta asetelma toisin päin, saturnus oli heikomman aspektin puolella.  Lisäksi neptunus ja jupiter olivat leijonassa eivätkä kaloissa. Tällä kertaa mennään enemmän sellaisen luovuuden osastolla jolla ei niinkään keskity ulkoiseen hyvinvointiin vaan menee enemmän henkisemmälle puolelle. Asetelma kesti tuolloin edelliskerralla n. 4 kuukautta.

2022
Tämähän tapahtuu tänä vuonna vieläpä kahdesti. Astrosoftaa antaa aikavälit 24.3. – 22.5. johon mars antaa myös ruutia huhtikuun 5. alkaen. Joulukuun puolivälissä kuvio osittain vielä toistuu, mutta tämä keväinen on voimakkaampi. Käytännössähän näiden planeettojen teemalla mennään koko vuosi. Neptunus menee kaloissa asteluvuisa 23 – 25 ja nyt keväällä lisäksi mars käy polkaisemassa mopon käyntiin. Joulukuussa neptunus menee 22 – 23 asteessa kaloja.

Seuraavakin kerta tulee

2099 nämä kolme tekevät saman tyyppisen kuvion keskenään seuraavan kerran. Aspektit vain ovat paljon väljempiä ja saturnus taas sillä laiskemmalla puolella. Tämä on siis aikuisten oikeesti kova juttu nyt tällä kertaa.

Mistä sitä hyvää sitten tulee?

 

Tässä on jonkinlaista siirtymän teemaa ihan materiaalitasollakin. Jonkun sortin uusjako tai jotin sinnepäin. Tyhjästähän materiakaan ei ilmesty. Toisilta otetaan ja toisille annetaan. Melkein väittäisin että voittajien puolella on enemmän niitä jotka ovat olleet itseohjautuvia ja universaaleja lakeja edes jotenkin noudattaneet jo jonkin aikaa. Tämän voimakkaan asetelman mekanismi vain on sellainen, nyt kun neptunus astuu kehään.

Tässä tulee siis olemaan ns. voittajia ja häviäjiä. Vaikuttaisi myös että materian arvostus saattaa tulla menettämään merkitystä. Ja myös niin että jos liian raskasvetoisen kivireen naru katkeaakin niin monille näyttäis olevan vähintään korvaavaa tilalle. Osa populasta voi valita kuinka tulee käymään ja osalta ei edes kysytä.

Suomilandia?

Kuis ollakaan, kyllä osuu Suomen karttaan ihan satasella. Siinä alkaa olla jo sen verran tapahtumaa tiedossa että teenpä siitä erillisen katsauksen.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This