Kaikki hitaat planeetat peruuttavat

heinä 24, 2022 | Astrosää

Heräsi uteliaisuus, mitä kaikkien hitaiden planeettojen samanaikainen peruuttaminen voisi tarkoittaa.  Kaikki ennen selkeät asiat vaikuttavat käännetyn ylösalaisin. Tulin johtopäätökseen että ajan henki kuuluukin olla näin, vaikkakin seuraukset voivat olla ikäviltäkin tuntuvia. Erottelukykyä koetellaan ja sokea uskominen julkiseen narratiiviin saattaa kokea kolauksen ajan kuluessa.

6 planeettaa peruuttaa 46 päivän ajan

Kaikki hitaat planeetat peruuttavat. Nämä ovat pluto, neptunus, uranus, chiron, saturnus ja jupiter.

Maksimi saavutettiin 2021 ja suunta on tällä hetkellä kohti selkeämpiä aikoja, vaikkakin melko hitaasti.

Planeettojen peruutusten aikaan asiat eivät tuppaa olemaan niin selkeitä kuin tavanomaisesti. Pikemminkin vaikuttaa julkisivun takana tapahtuvan muuta kuin kerrotaan.

Kaikki 6 hidasta planeettaa peruuttavat samanaikaisesti 46 päivän ajan (24.8. – 9.10.2022).

2021 6 hidasta planeettaa peruuttivat 49 päivän ajan (19.8.2021 – 7.10.2021).

2020 6 hidasta planeettaa peruuttivat 29 päivää samanaikaisesti.

2019 5 hidasta planeettaa peruuttivat samanaikaisesti 73 päivää

2018 5 hidasta planeettaa peruuttivat samanaikaisesti 7 päivää

Ihmisen, tai minkä tahansa syntymäkartalla peruuttavat planeetat kertovat korostuneesta opinläksystä, karmasta, joka tulee väistämättä kohdattavaksi elämän aikana, peruuttavan planeetan teeman ja aspektien mukaisesti.

200 vuoden aikana tämä tapahtui myös 1942 – 1946

Kaikkien hitaiden planeettojen samanaikainen peruuttaminen on tapahtunut myös 1942, 1943, 1944, 1945 ja 1946. Pisin samanaikainen peruutusjakso oli 1944, jolloin se kesti 39 päivän ajan.

Tulevaisuus vuoteen 2100 saakka

6 hidasta planeettaa peruuttavat samanaikaisesti:

2023 37 päivän ajan (4.9. – 11.10.)
2024 3 päivän ajan (9. – 12.10)

Tämän jälkeen 5 hidasta planeettaa peruuttavat vuosittain pluto mukaan lukien useiden vuosien ajan, ainakin vuoteen 2030 saakka mutta todennäköisesti useita vuosia pidempään.

Tutkimallani aikavälillä vuosittain pluto mukaan lukien peruuttaa 3 – 6 hidasta planeettaa. 3 ja 4 on siten alle keskiarvon, 5 ja 6 yli keskiarvon.

Kaksinaisuus

Luomisteoriankin mukaan maailmassa on vastakkainasettelua. Hyvä – paha, musta – valkoinen jne. Astrologisesti ajatellen nyt eletään aikaa jolloin tämä asettelu on lähellä maksimia jos perusteena käytetään planeettojen samanaikaista etenemistä ja samanaikaista etenemistä.

Nämä peruuttamisjaksot ovat näinä vuosina ajoittuneet syksyyn. Toisaalta taas samanaikaiset etenemiset ovat ajoittuneet kevätpuolelle. Nämä vaiheet eivät siis ole tasaisesti keskenään sekoittuneita vaan toisistaan erityneitä. Käytännössä tämä voisi ilmetä suurempana amplitudina näiden vaiheiden välillä, ees-taas -meininkinä, soutamisena ja huopaamisena.

Tänäkin vuonna kaikki hitaat planeetat etenivät samanaikaisesti 19.1. – 29.4.2022. Tämän jälkeen pluto lähti peruuttamaan 8.10.2022 saakka. Minulle on muodostunut käsitys jonka mukaan pluton peruuttamisen aikana vallankäyttö saattaisi olla suuremmalla todennäköisyydellä manipuloitua. Onhan se planeetoista vaikutusvaltaisin sekä sen teemat ovat juurikin vallankäyttö ja manipulointi.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This