Nyt lähtee, 1.8.2022

heinä 27, 2022 | Astrosää

Jotakin yllättävää tulossa?

Aihetta olen jo aiemmin hieman sivunnut ja nyt tämä on hyvin ajankohtaista.

Uudisraivaaja-uranus saa ruutia marsilta 1.8.2022. Ei sinänsä mitään ihmeellistä, vähän kapinallisempaa aikaa, kuten kesällä 2020. Mars ja uranus kohtaavat 2 vuoden välein joka tapauksessa. Harvinaisen tästä tekee kuun nousu- tai ts. yläsolmun osuminen tarkasti samaan tapahtumaan.

Osuma on poikkeuksellisen tarkka. Kun ympyrän kaarella on 360 astetta ja yhdessä asteessa 60 minuutia, niin tämä kohtaaminen on tarkimmillaan 1.8.2022 n. 10 kaariminuuttia. Tällaisena tapahtuma on astrohistoriallinen.Edellisen kerran nämä kohtasivat 1 asteen tarkkuudella vuonna 1458 ja seuraava kerta tulee 2311.

Härkä 18 astetta

Härkä

Kohtaaminen tapahtuu 18 asteessa härkää.

Horoskooppimerkistä riippumatta, jos olet syntynyt jonkin kuukauden 8. päivä, saa aurinkosi joka tapauksessa tästä jonkinlaista aspektia. Toiset hyvin haasteellista ja toiset sitten mukavammin. Uranuksen mukanaolo tarkoittaa usein nopita ja odottamattomiakin tapahtumia. Kuunsolmu antaa viitteitä jostakin ennestään tuntemattomasta mutta kuitenkin kiutkuttavasta. Kuunsolmun eräs idea on ihmisen syntymäkartalla jokin tärkeä elämäntehtävä, joka usein on sisäistä, varsin henkilökohtaista laatua ja oman pelon voittamista käytännön tapahtumien ja toiminnan kautta.

Härälle tämä on täysosuma jos synttäripäivä on toukokuun 8. päivä tai hyvin lähellä sitä. Voi olla odotettavissa lähes mitä vain joka johtaa aika totaalisesti uutta kohti. Skorpionille tämä tulee vastamerkin suunnasta joka voi olla hyvinkin haastavaa mutta kuitenkin oman vaikutusvallan piirissä.

Muille maa- ja vesimerkeille tämä on vähintään suotuisaa laatua. Jotkut joutuvat jotain tekemäänkin saadakseen siitä pahraat palat ja toisille ne tulevat melkein tarjoiltuna. 

Leijonaan ja vesimieheen tämä osuu lievästi sanoen hiukka vaativammin. Leijona voi olla varsinaisessa pyörityksessä, vai sanoisiko myrskyn silmässä.

Saturnus 23 asteessa vesimiestä

Uranus-mars-kuunsolmu -setti tekee uranuksen kanssa dynaamiseksi luokiteltavaa aspektia. Käytännössä kuormittavista, aikansa eläneistä normeista mennään läpi raamit kaulassa. Lyhyesti sanoen, kapinallista aikaa. Voi hyvinkin olla että jossain päin maailmaa tapahtuu vähän isomminkin. Suomineidolle en näe tästä huolta olevan, pikemminkin päin vastoin, sillä Suomen astrologiseen karttaan tämä osuu erityisen suopeassa aspektissa.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This