fbpx

Kauriista vesimieheen

Koska tapahtuu?

Saturnus on siirtynyt vesimiehen merkkiin kevätpäivän tasauksen aikaan ja nyt mars tekee sille seuraa tänään 31.3.2020. Saturnus on ollut kauriissa joulukuusta 2017 ja pluto on siirtynyt kauriiseen 2008. Plutolla, saturnuksella ja kauriilla kuten kaikella muullakin on kaksi puolta. Suomen historian aikana pluto on kuitenkin ensimmäistä kertaa ollut kauriissa ja lähivuosina sekin tulee siirtymään vesimiehen merkkiin. Ajankohta tulee olemaan melko lopullisesti merkittävä Suomessa, koska pluto osuu pian sen jälkeen hyvin oleellisille alueille Suomen kartalla. Jupiter ja saturnus ehtivät sitä ennen. Itse asiassa mars antaa lähtölaukauksen jo huhtikuun alkupäivinä osuessaan Suomen venukseen.

Pluto siirtyy vesimieheen 2024 ja on siellä 2043 saakka. Sillä aikavälillä näyttäytyvät vesimieslaadun ääripäät, missä toimivat ja missä ei. Käsittääkseni ylin valta pyrkii ajankuvan mukaisesti toimimaan vesimiesmäisesti. Toisaalta kysymyksessä on ehdottomasti normien ja rajoitusten vapautus, yhteisöllisyys, humanitääriys ja  yksilön vapaus. Tulee toteennäytetyksi missä asioissa rajattomuus toimii ja missä ei.

Pluto on ollut viimeiset 12 vuotta kauriissa, saturnuksen hallitsemassa merkissä. Kauriin ja saturnuksen teemoihin sopii velvoitteita, sääntöjä, pärjäämistä, noudattamista ja niukkuuttakin. Jopa äärirajoille saakka, joka nyt muutaman viime vuoden aikana useiden mielestä on jo ylitettykin, aikana kun saturnuskin on kauriissa majaillut. Takuulla selkenee mikä on lopulta tärkeää.

Saturnuksen liikkeistä ja sen ilmentymistä

Sosiaaliset velvoitteet ja rakenteet uudistuvat täysin erinäköiseen olemukseen kuin mitä olemme tottuneet sillä mukaan tulee joustavuuden ja yksilön oikeuden ja -vapauden elementti. Vai sanoisiko että se on kosminen vaatimus ja perusohje. Joka sitä ei kunnioita, ei sille hyvä hyvä heilu. Erityisesti tämä koskee järjestäyneitä organisaatioita, ihan virkakoneistotasolla kuin myös yrityksiä.

Voisihan sitä kysyä miten joku anonyymi tai kasvoton rakenne voi joustaa ja muuttua. Vastaus on yksilöiden kautta. Kosminen ja kollektiivinen ilmapiiri vain on sellainen, ilman että yksilö välttämättä sitä sen kummemmin tiedostaa. Liiallisen kankeuden järjettömyys yhteisen hyvän kannalta on sen verran räikeästi esillä juuri tällä hetkellä kun pluto ja jupiter ovat kimpassa ja saturnus on jo siirtynyt vesimieheen, tarkka pluton ja jupiterin yhtymä on 5.4.2020. Paljastuu totuuksia, kuinka päivänvalon kestävillä motiiveilla on yritetty saavuttaa enemmän. Pakottamis- ja jyräämismentaliteetti alkaa olla tiensä päässä.

Kannattaa muistaa että auttamiseen ja pelastamiseen suuntautuneissa organisaatioissa on pohjimmiltaan ihmisiä jotka ovat omasta motiivistaan näille aloille suuntautuneet. Yhtälailla kosminen viba heillekin osuu, ellei jopa enemmän. Joukossa on paljon henkilöstöä joka toimii inhimillisen hyvän puolesta ja ovat sen mukaisen valan vannoneet. Jokainen voi ymmärtää mitä tapahtuu jos on toimittava vastoin omaa motiivia. Tällä hetkellä, juuri näinä päivinä, on kovin selvää mikä voi jatkua ja mikä ei, pluton ja jupiterin yhtymä kertoo sellaisesta ajasta sekä uusien tapojen ilmenemisestä.

Saturnus on vesimehessä käymässä kesäkuun loppuun saakka. Muutaman kuukauden saamme tuntumaa mitä tuleman pitää, mihin suuntaan yhteiskuntajärjestys hakeutuu. Aiemmin kankeat rakenteet saavat joustavuutta ja saamme esimakua mihin suuntaa tellus kulkee tulevina vuosina. Joulun aikaan tänä vuonna saturnus siirtyy kokonaan vesimieheen ja on siellä 2023 saakka. Tässä on sosiaalisen normituksen ja rakenteiden uudelleen muokkautumisen aika. Yksilötasolla tämä merkitsee suvaitsevaisuuden ja yksilönvapauden lisääntymistä nykykäytännön täytymisen sijaan. Ihmiset tulevat hakeutumaan olosuhteisiin joissa tuntevat saavansa toteuttaa itseään yhteisen edun nimissä. Voi vain kuvitella edityksellisen ajan olevan edessäpäin. Erilaisen kuin mihin olemme tottuneet.

Entäs koronan rooli?

Astrologian valossa minusta näyttäisi sen olevan  sivujuonne, ajan ilmentymä jostakin paljon suuremmasta. Jotakin äärimmäistä ja globaalia tähän ajoitukseen kuuluu. Vesimieslaatuisen ajan koittaessa sosiaalisten rakenteiden normien on alettava joustaa, erityisesti Suomessa. Erityisesti täällä arvojen tulisi Suomen kartan mukaan olla melko humaaneja Suomen venuksen ollessa vesimiehessä. Näyttää vahvasti siltä että Suomella on tulevaisuudessa myös mahdollisuus olla esimerkkinä muulle maailmalle. Tämä on tavallaan lähes täsmäisku ja uuden mahdollisuus Suomen astrokarttaan. Ei ole väliä sillä mistä tämä on alkujaan eikä sen alkuperäisellä tarkoituksella, koska kosminen järjestys vaikuttaen yksilöiden kautta pitää huolta universaalien lakien toteutumisesta.

Astrologisesti en näe tähän ajoittuvan pandemiaa. En mitenkään kuitenkaan usko tämän operatiivisen laajuuden  olevan tarkoitusta vailla. Ajanlaatu ilmentää pakollista korjausliikettä aivan muunlaisiin seikkoihin ja pluto yhtyessään jupiteriin ja saturnukseen kaivaa vääristymät, kyseenalaiset moraalit ja pohjakosketuksenkin esiin ennen uuden rakentumista. Välttämättä tässä ajassa on laaja ”hyvän” ja ”pilaantunen” vastakkainasettelu. Raha, valta, pankki, kauppa, verkostot, järjestelmät, organisaatiot, yritysmaailma yms ovat avainsanoja tähän checkpointtiin.

Ilman pohjanoteerausta sosiaalisissa rakenteissa ei uudistumistakaan tapahtuisi. Sellaista kohti kuitenkin vääjäämättä olemme menossa, olimmepa suunnitelleet mitä tahansa.

Leijonalle kiva lovejodi!

Lovejodi leijonalle
Osa leijonista saa syyskuun 21. – 24. välisenä aikana tilaisuuden löytää jotakin poikkeuksellisen kaunista. 23.9. alkaen mars antaa lisää latausta. Siinä alkaa olla mukavuutta tarjoilevat ainekset sen verran koossa että parempaa on vaikea kuvitella.

Valitaanko Trump uudelleen?

Tähdet vaikuttavat olevan täysin Trumpin tukena. Aivan varmasti hänellä on universaali rooli tähän aikaan ja vapauttamiseen liittyen. Onko tässä toteutumassa Ison Kirjan profetioita?

EU

Sattumaa vai universaalia tarkoituksenmukaisuutta? EU:n toiminta on muutoksessa pluton kohdatessa EU-marsin. Samana suuren muutoksen vuonna 2020 sosiaalisten rakenteiden ollessa pakollisen uudistumisen alaisuudessa globaalissa mittakaavassa.

D T

Omaehtoinen D T Mielipiteitä jyrkästi jakavana persoonana mielenkiintoinen myös astrologian näkökulmasta. Mikä tekee hänestä toisaalta rakastetun ja toisaalta suorastaan vihatun? Asiaahan pitää tarkastella myös pintaa syvemmältä astrologian kautta. Poikkeuksellisesti...

Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

Loppuvuoden planeettaorkesteri Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden...

Kevätsiivouksen aikaa!

VAPUN ASTROSÄÄ
On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Pääsiäisen ja sen jälkeisen viikon astrotunnelmia 2020

Schumannin resonanssista

Onko Schumannin resonanssin taajuus jo 40Hz vai jotain muuta?

Universaalista tarkoituksenmukaisuudesta, Suomi 2020

Onko universumi maailmanpyörä?

Kauriista vesimieheen

Mitä on vesimiehen aika? joko se on?

%d bloggaajaa tykkää tästä: