Mars Härässä 5.7. – 20.8.2022

heinä 6, 2022 | Astrosää

mars

Mars on siirtynyt aloitteellisesta ja ehkäpä hektisestäkin oinaan merkistä rauhalliseen mutta päättäväiseen ja konkreettisesti aikaansaavaan härän merkkiin loppukesän ajaksi. Vaikka härkä rauhallinen onkin, mars kohtaa myös uranuksen tänä aikana, tarkka ajoitus on 1.8. Edellisestä marsin ja uranuksen kohtaamisesta on myös pari vuotta.

Koskä härkä on konkreettinen maaelementin merkki, alkaa näkyvääkin jälkeä syntyä. Härän hitaanpuoleisestakin luonteesta huolimatta, energiassa on uranusmaista uudisraivaajahenkeä. Taitaa tulla todella yllätyksellinen loppukesä, odotellaanpa elokuun alkua. Voipi olla nopeita yllätyksiä ilmassa… Toivotaan ettei kenenkään käämi lämpene siitä liikaa.

 

On myös yhdenlainen ”sattuma” että marsin ja uranuksen kohtaaminen osuu aivan tarkasti kuunsolmulle. Tämä on tapahtunut viimeksi keväällä 2007. 

Kuunsolmu viestii tuntemattomasta ja uranus erilaisuudesta ja uudistumisesta. Jostakin käänteestä, hypystä tuntemattoman päälle voi hyvinkin olla kyse.

Härkä

Edellisestä kerrasta mars härän merkissä on jo pari vuotta ja viime viikot härät ovat saattaneet hyvinkin odottaa jotakin asiaa alkavaksi tai aloitettavaksi. Loppukesän aikana härkä saa boostin liikkeelle lähtöön marsin starttaamana. Jos olet syntynyt 8.5. tai lähellä sitä niin sittenhän saat tästä jackpotin… se kun osuu syntymäkarttasi auringolle ihan täsmänä.

Jos syntymäpäiväsi on jossakin muussa kuussa mutta kuitenkin 8. päivän lähellä niin tästä riittää sinullekin muodossa tai toisessa. Jotain ylläriä siis tiedossa. ”Parhaimman haasteen potista kerää vesimies. Leijonalla on jo omakin mahdolisuus vaikuttaa asian etenemiseen kuten skorpionillakin. Parhaimman puolen pisteet keräävät ravut ja neitsyetkin. Kalat ja kauriit saavat myös hyvän tilaisuuden mutta se onkin jo enemmän omasta itsestä kiinni mitä tämä voisi tuoda.

Uranuksella on myös vapauttava voima. Kaikki varmaan tietää mitä tapahtuu kun uraani halkeaa, se tuottaa lamppuun valkeaa. 

8.8.2022 mars heittää haasteen vanhoille normeille neliöidessään saturnusta. Energiaa ei ole jaossa pakkopullaan eikä turhauttaviin normeihin silloinkaan. Mars on vielä uranusvaikutuksessa ja etsii turhautumisen paikkoja.

Kun vielä hiukan edetään, mars tekee sekstiilit neptunuksen kanssa 11.8. ja kolmiot pluton kanssa 14.8. ja edelleen jonkinlaisen uranusvaikutuksen alla. Nämä ajankodat ovat pääosin sujuvassa kategoriassa.

Ken tarotteja tuntee niin ilman muuta tuleet narrikortti. Sehän on rohkeasti menemässä suuntaan jonne veri vetää vaikka hiukan hirvittäisikin. Ja luottamaan elämän kantavaan voimaan, vaikka mitään takeita siitä ei etukäteen olisikaan.

Suomi-astrologiaa

Suomen astrologiseen karttaan, sen toimintakykyä edustavaan marsiin 1.8.2022 tapahtuva, härän 18 asteessa marsin, uranuksen ja kuunsolmun kohtaaminen osuu erityisen hyvässä kulmassa. Jotain toivoa ja uudistavaa tuo lupailisi ja vieläpä melko helpohkosti. Katsotaan, näkyykö mitään…

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This