Suunta hukassa?

touko 4, 2022 | Astrosää

Mars ohittaa neptunuksen 18.5.2022

 

Marsin ja neptunuksen yhtymä tapahtuu 25 asteessa kaloja. Tällaisessa toimintaenergiassa on vaikea hahmottaa mitään selkeää toimintatapaa ja parhaiten tämä soveltuu kaikkeen luovaan tekemiseen. Suunta hukassa -tunnelmaa on nyt ilmassa. Mars jo yksistäänkin kaloissa kulkiessaan on ikäänkuin vailla suuntaa, loogisuutta tai järjestelmällisyyttä. Neptunus lisää vaikutusta.

Suunta hukassa?

Aikaan liittyy myös korostuneempi todennäköisyys ns. False-flag eli hämäysoperaatioihin sekä toisaalta asioiden paljastumiseen. Huijausmeininkiä ilmassa… Paljastukset ajoittunevat enimmäkseen toukokuun loppupuolelle, ajalle kun mars on mennyt neptunuksen ohi.

Mars ohittaa neptunuksen suunnilleen parin vuoden välein. Kalojen merkkiin mars tuli 15.4. ja siirtyy oinaaseen 25.5. Sen jälkeen toimintaenergia on täysin toisen tyyppistä, paljon suoraviivaisempaa kuin kalojen vailla suuntaa oleva intuitioon ja hetkessä elämiseen perustuva toiminta. 

Tässä ajanlaadussa on siis pyrittävä elämään mahdollisimman paljon hetkessä, asioiden organisointi kovin tiukkaan aikatauluun tai malliin sidottuna ei nyt toimi erityisen hyvin. Asia kerrallaan sitä mukaa kuin vastaan tulee.

Marsin ohitus neptunukselle on vaikutukseltaan voimakas. Se on aina kaksiteräinen miekka ja omasta suhtautumisesta sekä ajan laadun oivaltamisesta kiinni. Usein jälkeenpäin oivaltaa tapahtumien ja sähläämiseltä tuntuvan ajan ja tapahtumien merkityksellisyyden ja kohtalonomaisen ajoituksen.

Mitä lähempänä syntymäpäiväsi on kuukauden puoliväliä, sitä voimakkaammin marsin ja neptunuksen yhtymä osuu horoskooppimerkkiisi jonkinlaisessa aspektissa. Voit myös tarkistaa mitä tähtikartallasi on 25 asteessa.

Mars ja neptunus ovat kohdanneet kaloissa vuosina 2013, 2015, 2017, 2018 ja 2020. Viimeinen kohtaaminen tapahtuu 2024. Sen jälkeen neptunus siirtyy oinaan merkkiin.

Horoskooppimerkit

KALAT, RAPU JA SKORPIONI SAAVAT PARHAAT PALAT

Näihin vesimerkkeihin tapahtuma antaa luontaista potkua varsinkin luovuudella toteutettaviin asioihin mutta myös mahdollisuuden hämmästyttäviinkin sattumiin. Kaloille tämä voi tuoda kohdalle jotakin hyvin suurta ja uutta tilaisuutta. Tällainen yhtymä voi merkitä kaloille myös jonkin asian häipymistä joka sitten tekee jotakin tarkoituksellisempaa mahdolliseksi. KAURIS JA HÄRKÄ ovat myös aspektin antoisalla puolen.

KAKSOSET, NEITSYT JA JOUSIMIES SAAVAT HAASTEEN

Kaksoset saavat voimakkaimman haasteen ja hyvin tyypillistä on mahdottomuus paljoakaan itse vaikuttaa jonkun asian poistumiseen oman elämän vaikutuspiiristä. Neitsyelle ja jousimiehelle kyse lienee enemmänkin omiin odotuksiin pettymisestä. Heillä lienee kuitenkin vaikutusmahdollisuutta tapahtumien käänteisiin jossakin määrin. Jousimehelle ajan laatu toimii lievimmin ja mielestäni tuo varoitusmerkkejä huomattavaksi.

Suunta hukassa?

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This