No nyt! 12 vuoden välein jupiter tarjoaa parastaan.

touko 28, 2023 | Astrosää

Jupiter kohtaa kuunsolmun!

12 vuoden välein toistuu hetki kun jupiter oikein tyrkyttää jotakin poikkeuksellista tilaisuutta. Tavallisesti tässä on kuun yläsolmun luonteen mukaisesti rohkeutensa keräämisen ja itsensä ylittämisen paikka. Vähän sellainen ”luonto tikanpojan puuhun vetää” -tunne. Jotakin ennestään tuntematonta kohti, ja sekös jos mikä kysyy omaa tahtoa.

Jotakin melko poikkeuksellista mahdollisuutta on luvassa. Joillekin avautuu mahdollisuus oman elämäntehtävänsä toteuttamiseen, vaikkei siitä sinällään mitään tietäisikään. Luonnonlaki vain toimii siten, tiettyjä askelmerkkejä on kunkin elämän polulle ohjelmoitu. Jos tämä nyt osuu omaan karttaan, ehkä kannattaa kerätä rohkeutensa ja tehdä mitä sisimmässään todella kaipaa.

jupiter

 

Jupiter ja kuunsolmu 3 astetta härkää

Jupiter ja kuunsolmu ovat tavoitelleet toisiaan jo huhtikuun loppupuolelta saakka. Tämä osaltaan on tuonut ilmaan odotuksen tuntua. Tarkka kohtaaminen on 2.6.2023 ja näiden puolesta hyvää virettä jatkuu heinäkuun puoleen väliin saakka. Yhteensä siis kuutisen viikkoa!

Uudelleen nämä tulevat toistensa kanssa kontaktiin vielä tämän vuoden lokakuun puolenvälin jälkeen ja ovat lähekkäin ensi vuoden maaliskuulle saakka. Tämä tapahtuu jupiterin peruuttamisen ansiosta.

Planeetat 020623

 

Ketä onni potkii?

Härkä

Härkää nyt tietty ja varsinkin jos syntymäpäivä on 24.4. tai lähellä sitä. Silloin nämä tekevät aurinkoosi täsmäosuman. Jos et horoskooppimerkiltäsi härkä olisikaan, on syntymäkartalla useita muita yhtä hyviä kohtia joissa tämä setti toimii oikein loistavasti.

Muutkin merkit saavat tästä hyvää buustia. Neitsyt ja kauris sekä kalat ja rapu. Näiden aurinkoon nähden sijainti on oikein hyvä jos syntymäpäivä sattuu kuukauden viimeisille päiville. Tai vaikka jokin muu kuin aurinko tässä sijainnissa, näiden merkkien alkuasteissa.

Kauris

Neitsyt

Rapu

Kalat

 

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This