Koronapeliä

touko 29, 2023 | Maailma, Suomi-astrologia, Yleinen

Julkaistu maaliskuussa 2020.
Päivitys 29.5.2023

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?

Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa vaan tässä on jotakin muuta taustalla. Väittäisin tämän olevan peliä.. Korona on vain väline tai ilmiö jonkun seurauksena. Jos kiinnostaa tehdä johtopäätös siitä mitä tämä on, voi etsiä tietoa jupiterin, saturnuksen ja pluton kovista aspekteista historiassa.

Entäs vaikutus Suomeen?

Suomen astrokartan Mc on tämän vuoden saturnuksen peitossa, eli jumissa ollaan enempi ja vähempi. Ensi vuoden alusta saturnus alkaa etääntyä ja apuun saadaan jupiterin korjaussarja. Heti ensi vuoden alusta tilanne kohenee hyvää vauhtia ja sitä jatkuu ainakin ensi vuoden. Sairastuvuus Suomessa näyttäisi astrovinkkelistä katsoen saatavan hoidettua mallikkaasti. Ei käyne harvesteri Suomen väkilukuun kovinkaan isosti.

Kunnioita koronaa

Älä käsitä väärin, se on varmasti joillekin vaarallinen ja varotoimet ovat aivan aiheellisia siitä huolimatta että Suomessa siitä luultavasti selvitään melko mallikkaasti. Sitä ei pidä aliarvioida mutta ylimielisyys ja panikointi alentavat omaa värähtelyä altistaen viruksille.

Influenssakausi on Suomessa suunnilleen jokatalvinen riesa. Ehkä auringonvalolla on jotakin vaikutusta virukseen. Ainakin auringonvalo vaikuttaa D-vitamiinin tuotantoon. On ehkä hyväksi olla mahdollisuuksien mukaan ulkona ja pitää huolta muutenkin vitamiinien saannista. Jos oikein muistan, vihreät kasvikset vähentävät elimistön happamuutta joka myös auttanee viruksen nujertamisessa. Saattaa olla että vuodenaika on onni pohjoisen asukkaille.

Pohjoiseen on syntynyt turistiryntäys. Taitaa olla että tiedostamattaan hakeutuvat sinne missä valoa on enemmän tähän aikaan. Vaistonvaraista toimintaa.

Pandemiahistoriaa astrologisesti

Kiinnostihan se tsekata. Musta surma oli suunnilleen 1350, joitakin vuosia ennen ja jälkeen. Sieltä löytyy kyllä merkkejä hyvin todennäköisestä pandemiasta. Chironin ja neptunuksen kova aspekti sekä pluton ja saturnuksen yhtymä. Nyt ei ole globaaleja sairastuvuusaspekteja lainkaan. Korona on nyt jollakin muulla tarkoituksella liikkeellä.

 

Päivitys 29.5.2023

Erikoisuutislähetys Covid-huippukokous Bryssel 3.5.2023

Puhujana tohtori David Martin
Tekstitys suomeksi. Videon kesto 22 min. Klikkaa kuvaa jutun alla. Linkki vie Posi-TV:n sivulle.

Videon tekstitys pääpiirteissään alla:

Koronavirus patogeenin mallina eristettiin vuonna 1965.

Koronavirus tunnistettiin 1965 yhdeksi ensimmäisistä tarttuvista, monistettavista virusmalleista, joita voidaan käyttää muuntamaan useita muita ihmisen terveydentilasta saatuja kokemuksia.

Se eristettiin joskus kauan sitten tavalliseen flunssaan liittyen, Mutta erityisen kiinnostavaa sen eristyksessä vuonna 1965 oli se, että se välittömästi tunnistettiin patogeeniksi, jota voitaisiin käyttää ja muuntaa monenlaisiin tarkoituksiin.

Mutta vuonna 1966 koronavirusmallia käytettiin transatlanttisessa biologisessa kokeessa ihmisen muokkaamiseen.

 

Tätä on itseasiassa valmisteltu jo kauan. Vuonna 1967 suoritimme ensimmäiset ihmiskokeet rokottamisesta modifioidulla koronaviruksella.

56 vuotta – yhtäkkiä leviää patogeeni, jota on kehitelty 56 vuotta.Missä olimme silloin, kun sallimme biologisia ja kemiallisia aseita kosvien sopimusten rikkomisen?

 

Missä olimme ihmiskuntana, kun ajattelimme, että on hyväksyttävää ottaa patogeeni USA:lle ja injektoida sillä maailma? Ja se keskustelu, joka olisi pitänyt käydä 1967 – sitä ei koskaan käyty.

 

Ironista kyllä, tavallinen flunssa muuttui Chimeraksi 1970 – luvulla. Ja 1975 – 77 aloimme selvittää, kuinka muokata koronavirusta laittamalla sitä eri eläimiin, kuten sikoihin ja koiriin. Ja vähemmän yllättävästi – 1990 luvulle päästessä meille selvisi että koronavirus tartunnanaiheuttajana oli teollinen ongelma kahdelle päätoimialalle, koirien ja sikojen teollisuudelle.Koirien ja sikojen jalostajat huomasivat koronaviruksen aiheuttavan maha-suolistokanavan ongelmia, ja siitä tuli perusta Pfizerin ensimmäiselle piikkiproteiinipatentille, joka jätettiin vuonna 1990.

 

Pfizer, 1990, ensimmäisen piikkiproteiinirokote koronavirukselle. Eikö ole kiehtovaa? Kiehtovaa että meille kerrottiin, no, sen havaittiin juuri olevan ongelma.

 

Sitä ei havaittu nyt vaan jo vuonna 1990 ja ensimmäiset patentit rokotteesta jätettiin 1990 koronaviruksen piikkiproteiinille. Ja vuonna 1990 he haivaitsivat rokotteissa piilevän ongelman: Ne eivät toimineet. Ja arvatkaa miksi, koronavirus osoittautui hyvin muuntautuvaksi. Itse asiassa jokainen julkaisu koronaviruksiin liittyen vuosilta 1990 – 2018, joka ikinen julkaisi päätyi siihen, että koronavirus pakenee rokoteimpulssia, koska se muuntuu ja mutatoituu liian nopeasti jotta rokotteet olisivat tehokkaita.

 

Ja vuosina 1990 – 2018 tämä on julkaistua tiedettä. Tiedettä seuraamalla näemme heidän sanovan omissa ohjelmissaan, että ne eivät toimi. Tähän liittyen on tuhansia julkaisuja, ei vain satoja. Nämä ovat riippumattomia lääketiteellisten tutkimusten julkaisuja, jotka osoittavat yksiselitteisesti – mukaan lukien Chimeran muunnokset Ralph Baricin tekemänä Pohjois-Carolinan yliopistossa, kaikki nämä osoittavat etteivät rokotteet toimi koronavirukseen, Tiede osoittaa sen. Ja tätä tiedettä ei ole koskaan kiistetty.

 

Mutta sitten meillä oli mielenkiintoinen kehitys 2002. Pohjois-Carolinan yliopisto, Cape Hill, patentoi ”tarttuvan replikaatiovikaisen koronaviruksen kloonin”. Tarttuva, replikaatio, viallinen. Mitä tuo oikeastaan tarkoittaa? ”TARTTUVA – MONISTUS – VIALLINEN” tarkoittaa asetta. Se on tarkoitus kohdistaa yksilöön aiheuttamatta sivuvahinkoja muille henkilöille. Sitä tarkoitetaan tarttuvalla mutta replikaatiovikaisella. Ja tuo patentti jätettiin vuonna 2002 NIAID:n Anthony Faucin vuosina 1999 – 2002 rahoittamalle työlle ja se työ on patentoitu Pohjois-Carolinan yliopistossa Chapel Hillissä, mystisesti edelsi SARS 1.0:aa vuodella. MITÄ?  Me loimme SARS:in. SARS ei ole luonnollinen ilmiö.

 

Luonnollisen ilmiön nimi on flunssa. Se on influenssan kaltainen sairaus, vatsatauti. Luontaisesti esiintyvä koronavirus.

 

SARS on ihmisten tekemä tutkimus, aseeksi kehitetty elävä järjestelmämalli joka hyökkää ihmisiin. Ja se patentoitiin vuonna 2002. Ja vuonna 2003, mikä jättiyllätys, CDC jätti patentin ihmisistä eritettyyn koronavirukseen rikkoen jälleen kerra Yhdysvalloissa voimassa olevia biologisia ja kemiallisia aseita koskevia sopimuksia ja lakeja. Patentti saatiin lopulta voimaan CDC:n lahjomalla patenttitoimiston ja lopulta 2007 myöntämään patentin SARS-koronavirukselle.

 

Mutta ei unohdeta sitä, koska käy ilmi, että RT-PCR, testi jota oletettavasti aioimme käyttää tunnistamaan koronavirukseen liittyviä riskejä, määriteltiin bioterrorismin uhkaksi minun toimestani EU:n sponsoroimissa tapahtumissa 2002 ja 2003, 20 vuotta sitten, se tapahtui täällä Brysselissä ja muualla maailmassa.

 

Vuonna 2005, tämä tietty taudinaiheuttaja on nimenomaisesti leimattu bioterrorismiksi ja bioasealustateknologiaksi. Sitä todella nimettiin bioasealustateknologiaksi vuonna 2005 ja vuodesta 2005 eteenpäin se oli itse asiassa biologisen sodankäynnin mahdollistava tekijä sen virallisen luokituksen mukaan vuodesta 2005 eteenpäin.

 

Biologisen sodankäynnin mahdollistava teknologia – se ei oikein tunnu kansanterveydeltä tai lääkkeeltä – se tuntuu aseelta, joka on suunniteltu tuhoamaan ihmiskunta. Meidät on hämätty uskomaan että Eco Health Alliance ja DARPA ja muut järjestöt ovat niitä, joita meidän pitäisi osoittaa. Muitta meitä on erityisesti pyydetty jättämään huomiotta tosiasiat, että yli 10 miljardia dollaria on ohjattu pimeiden operaatioiden kautta, Anthony Faucin shekin ja rinnakkaisen kirjanpidon kautta, jossa NIAID:llä on tase. Ja sen vieressä on biopuolustustase, dollarin tarkkuudella vastaava, josta kukaan mediassa ei puhu. Ja näin on jatkunut vuodesta 2005.

 

GOF-lykkäyksemme, lykkäys jonka piti jäädyttää kaikki yritykset lisääntyneen toiminnan mutaatioiden tutkimukseen (GOFR)… kätevästi syksyllä 2014, Pohjois-Carolinan yliopisto Chapel Hillissä sai kirjeen NIAID:lta jossa luki, että GOF:n lykkäys elävän koronaviruksen tutkimuksessa pitäisi keskeyttää, koska heidän apurahansa oli jo rahoitettu – he saivat vapautuksen. Kuulitteko mitä juuri sanoin? Biologisten aseiden laboratoriolaitos Pohjois-Carolinan yliopistossa Chapel Hillissa sai vapautuksen GOF:n lykkäyksestä, jotta vuoteen 2016 mennessä saatoimme julkaista The Journalissa artikkelin jossa sanottiin: ”SARS-koronaviruksella on valmius esiintyä ihmisissä”. Vuonna 2016. Ja saattaisitte kysyä mikä, Dave, oli se koronavirus jolla oli valmius esiintyä ihmisessä? Se oli Wiv1 – Wuhan Institute of Virology Virus 1. Valmiina esiintymään ihmisessä, vuonna 2016 Proceedings of the National Academy of Sciences -julkisussa, jotta päästessämme vuoteen 2017 ja 2018 seuraava lause tuli yleiseen kielenkäyttöön yhteisön keskuudessa: ”On tapahtumassa tahaton tai tahallinen hengitysteiden taudinaiheuttajan vapauttaminen.” Operatiivinen sana mitä ilmeisimmin tuossa lauseessa, on sana ”vapauttaa”. Kuulostaako se vuodolta, kuulostaako se siltä että lepakko ja pangoliini menivät baariin Wuhanin torilta ja harrastivat seksiä, ja katsokaa, meillä on SARS-CoV-2. Ei, tahaton tai tahallinen hengityselinten patogeenin vapautuminen oli käytetty terminologia. Ja neljä kertaa huhtikuussa 2019. Seitsemän kuukautta ennen väitettyä Potilas nro 1:tä. NELJÄ Modernan patenttihakemusta muutettiin sisältämään termi ”hengityselinten patogeenin vahingossa tai tahallisesti vapautuminen”, perusteena rokotteen tekemiselle asiaan, jota ei ollut olemassa.

 

Jos ette ole jo tehneet niin, varmistakaa että viittaatte jokaisessa tutkimuksessa tämän harkittuun luonteeseen, koska syyskuussa 2019 maailma sai tiedon että on tapahtumassa tahaton tai tahallinen hengityselinten patogeenin vapautuminen, jotta syyskuuhun 2020 mennessä yleismaailmallinen rokotemalli hyväksyttäisiin maailmanlaajuisesti. Nuo ovat heidän sanansa.

 

Tarkoituksena oli saada maailma hyväksymään yleinen rokotemalli ja tarkoituksena oli käyttää koronavirusta tähän pyrkimykseen. ”Kunnes tartuntatautikriisi on todella todellinen, läsnä ja hätäkynnyksellä, se usein jätetään huomiotta. Rahoituspohjan ylläpitämiseksi kriisin jälkeen meidän on lisättävä yleisön ymmärrystä lääketieteellisten vastatoimien tarpeesta, kuten influenssa- ja koronarokotukset. Avaintekijä on media, ja talous seuraa hypeä. Meidän on käytettävä tätä hypeä hyödyksemme päästäksemme todellisiin ongelmiin. Sijoittajat vastaavat, jos he näkevät voittoa prosessin lopussa.”

 

Kuulostaako kansanterveydeltä? Kuulostaako ihmiskunnan parhaalta? Ei. Hyvät naiset ja herrat, tämä oli harkittua kotimaista terrorismia, todettu Proceedings of the National Academy of Sciences -julkaisussa  vuonna 2015, julkaistu heidän edessään

 

Tämä on biologista ja kemiallista sodankäyntiä ihmiskuntaa vastaan. Ja se myönnettiin kirjallisesti että tämä oli taloudellinen ryöstö ja taloudellinen petos. ”Sijoittajat seuraavat jos he näkevät voittoa prosessin lopussa.”

 

Lopuksi esitän viisi hyvin lyhyttä suositusta.

 

  • Luonto kaapattiin. Tämä koko tarina alkoi 1965, kun päätimme luonnollisen mallin ja aloittaa sen manipuloinnin.
  • Tiede kaapattiin, kun ainoat kysymykset joita voitiin esittää, olivat CDC:n patenttisuojan alaisia kysymyksiä, FDA:n, NIH:n ja vastaavien organisaatioiden alaisia maailmanlaajuisesti.
  • Meillä ei ollut riippumatonta tiedettä, vain kaapattua tiedettä. Ja valitettavasti ei ollut moraalista valvontaa estämään kaikkien sääntöjen rikkomista.
  • Ei ole koskaan ollut riippumatonta, taloudellisesti välinpitämätöntä, riippumatonta arvioitilautakuntaa koronaviruksen ympärillä. Ei kertaakaan vuoden 1965 jälkeen. Meillä ei ole koskaan ollutkaan ainuttakaan itsenäistä arviointilautakuntaa koronavirukseen liittyen. Joten moraali sivuutettiin lääketieteellisten vastatoimien vuoksi ja lopulta ihmisyys menetettiin , koska päätimme antaa sen tapahtua.
  • Meidän tehtävämme tänään on sanoa: ei enää GOFR:ää, piste.
    Ei enää luonnon aseistamista, piste.
  • Ja mikä tärkeintä, ei enää yritysten tieteen suojelemista oman etunsa vuoksi, elleivät he ota 100% tuotevastuuta jokaisesta vammasta ja kuolemasta

Lähde:
POSI – TV

Covid – huippukokous Brysseli 3.5.2023
Tohtori David Martin

Covid huippukokous<br />
Bryssel 3.5.2023

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi sodassa, entä nyt?

Suomi sodassa, entä nyt?

Suomen sota-aika ja tilanne nyt. Mitä mahtavat tulevat vuodet tuoda Suomi-neidolle? Tutkielma sodan astrologisista kuvioista sekä nyt.

lue lisää
No nyt! 12 vuoden välein jupiter tarjoaa parastaan.

No nyt! 12 vuoden välein jupiter tarjoaa parastaan.

Jupiter kohtaa kuunsolmun!
12 vuoden välein toistuu hetki kun jupiter oikein tyrkyttää jotakin poikkeuksellista tilaisuutta. Tavallisesti tässä on kuun yläsolmun luonteen mukaisesti rohkeutensa keräämisen ja itsensä ylittämisen paikka. Vähän sellainen ”luonto tikanpojan puuhun vetää” -tunne. Jotakin ennestään tuntematonta kohti, ja sekös jos mikä kysyy omaa tahtoa.

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja