Saturnuskin peruuttaa. Onko se kuitenkaan niin tärkeää?

touko 21, 2021 | Astrosää

Saturnuskin lähtee peruutusleikkiin mukaan 23. toukokuuta. Pluto peruuttaa jo ja kyllä ne muutkin kunhan tämä kesä tästä vähän etenee. Alkaa olla vissiinkin viimeisien valintojen aika koittanut. Vesimiehen 13 ja puolessa asteessahan tuo peruutus alkaa. On muuten Suomen saturnukseen aika tarkkaan vastapäätä ja onhan siellä uranusneliötäkin. Kaipa tuo uranusneliön tarkoitus on varmistaa aikansa eläneiden härdelliviritysten romuttuminen. Kaipa niitä aika monella on eikä vähiten eduskunnan suunnassa. Että tämä putsioperaatio taitaa olla Suomessa ihan täyttä totta ja läsnä Suomienergiassa. Se Suomen saturnus on leinonassa aika tarkkaan samalla asteluvuvulla, hieno pytinki varmaankin mutta taitaa nyt maanjäristys iskeä siihen jos se universumin mielestä on suomalaisille vain hyväksi. Kannattaa se omakin kartta tsiigata sieltä leijonan puolivälistä niin voi päästä jyvälle…

Minusta tässä mennään nyt byrokratiahelvetin raiteelta kohti Intiaaniyhteisömäistä systeemiä. Siinä jokaisella on oma yksilöllinen ja kunnioitettu paikkansa. Sitä kohti nyt ainakin. Nykyrakennelman toimivuus perustuu porrasmaiseen tasapäistämiseen jossa alempi porras nuolee ylemmän p… eiku kenkiä, ja saa tästä hyvästä sen verran leipää ja sirkushuvia että ruletti pyörii. No voi nyt lakata pyörimästä.

Tätä se on nyt lopun vuotta

Kukaan vaan ei tasan tarkkaan tiedä mitä tästä tulee. Viimeisen valinnan aikaakohan tässä nyt mennään… ylivaltaplaneetta pluto kääntyy 6.10. ja saturnus pian sen jälkeen 11.10. Tällä välillä etsitään jäljelle jääneitä palapelin osasia ja tammikuun 15. päivään mennessä ne pitäisi olla edes jotenkin järjestetty kun saturnus tulee 13 ja puoleen asteeseen vesimiestä. Ylivaltaplaneetta pluto pääsee taas 26,48 asteeseen 27.1., josta se lähti peruuttamaan huhtikuussa. Eiköhän sitä alkuvuodesta 2022 ala olla sitten eteenpäin menemisen tuntua. Peruutussetistä viimeisenä oikenee chiron 20.12. Kyllä tästä helmikuun alkuun pitäisi olla jo aika selkeää settiä.

Omaehtoinen valinta

Saturnus vesimiehessä viittaa omaehtoisuuteen ja nyt kai tehdään sitten viimeistä valintaa konkreettisissa asioissa, ulkoisissa asioissa joiden ajatellaan muodostavan rakennetta ympärillemme. Rakennetta jolta edetä edelleen. Vesimiesaikaan ei oikein enää sovi ajattelun ulkoistaminen eikä varsinkaan päätöksen. Tässä nyt ei ole mitään konkreettisia takeita valintojen tueksi kuitenkaan, ne ovat kuin ilmaan piirrettyjä hahmotelmia jotka saattavat kadota tuuleen kun saturnuskin peruuttaa, silloinhan on purkuutalkoot… ja joku taas sanoo ettei sittenkään niin vaan näin. Tätä se on saturnuksen ja uranuksen neliö, kaikki on yllätyksiä täynnä.

Omasta valinnasta tulee olla sisäisesti tietoinen, ja jos on, se ei myöskään epäilytä yhtään. Siinä ei ole pelon hiventäkään, koska silloin pystyy luottamaan omaan sisäiseen tietoon eikä hae vahvistusta auktoriteettiosastosta. Sen osaton lupaukset on nyt tuuleen heitettyjä huutoja ja niitä nyt varmaankin vatvotaan niin kauan kuin saturnus peruuttaa. Ja myös siltä osastolta annettuja määräyksiä ja rajoituksia ainakin helmikuulta lähtien, jolloin saturnus oli samassa asemassa kuin mihin se peruusvaiheessa menee, 7 asteeseen vesimiestä.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This