Hajoaako hallitus?

touko 18, 2021 | Suomi-astrologia

Astrologia antaa viitteitä kovasta paineesta rakennelmien pakollisesta purkamisesta ja uudistumisesta. Kaikki on kuitenkin suhteutettava vallitsevaan tilanteeseen ja puntaroitava asiaa tässäkin universaalista tarkoituksenmukaisuuden näkökulmasta. Voimme aina luottaa suurempaan suunnitelmaan ja että kaikella on tarkoituksensa ihmiskunnan auttamisessa eteenpäin. Mikäli Suomen saturnusta on väärinkäytetty, palvelemaan normitusta ja kurjistamista rakentavan edistämisen sijaan, voitaisiin sanoa että pian tuulee ja lentää. Se ymmärrys mikä minulla on hallinnon tuottamista rakennelmista puoluekureineen ja talouskytköksineen, veikkaanpa vain ettei tämä tule läpäisemään uranustestiä kovinkaan hyvin arvosanoin. Uranus kuuluttaa yksilön oikeuksia joka nähdäkseni on täysin poissuljettu hallintojärjestelmästä korruption turvin. Systeemi on nyt tullut tiensä päähän ja kaatuu kuin tarot-korttien torni. Saas nähä joko puoluepohjainen hallitus- ja eduskuntajärjestelmä osuvat tuulettimeen.

Koko maailmaa koskeva liikkuvien planeettojen uranuksen ja saturnuksen aspekti tapahtuu kolmesti tänä vuonna. Se tapahtui jo helmikuussa ja seuraava, 15.6. osuu poikkeukksellisen tarkasti Suomen saturnukselle, asteen tarkkuudella. Aivan tarkasti Suomen saturnus saa osumaa uranukselta 21.7.2021. Tällä aikavälillä pidän todennäköisenä että alkaa ns. tapahtua jos on tapahtuakseen ollenkaan. Suurin todennäköisyys lienee juhannuksen jälkeen ja heinäkuun ensimmäisellä viikolla kun mars putoaa T-ristiksi valmiiksi kuivaan ruutitynnyriin melko tarkkaan kuun vaihteessa. Jouluaattona on sitten se kolmas uranus-saturnus hetki.

Globaali astrologinen tilanne nyt sattumoisin osuu Suomen karttaan sen verran tarkasti ettei tämä nyt aivan sattumakortin varassa ole. Tämä ei tietenkään ole ainutlaatuinen kerta Suomen ”itsenäisyyden” ajan historiassa kun uranuksen asema on sama kuin nyt. Kyseessä on vasta toinen kerta, se ensimmäinen oli 1938 – 39. Mutta sillä kerralla ei ollut globaalia uranus-saturnus-mars T-ristiä, jossa kaikki nämä planeetat pyrkivät erityisesti vapauttamaan jostakin liian byrokratisoituneesta rakennelmasta, jossa saturnuksen periaatteita hyödynnetään keinotekoisesti, epäoikeudenmukaisin perustein ja koko härdelli kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Jos sinulla on syntymäkartalla leijonan merkin puolivälin paikkeilla jotakin herkempää, niin voit tältä osin varautua samansuuntaiseen uudistumisprosessiin.

Suomen astrokartan rakenteesta johtuen, vaikka tilanne saattaakin äkkiseltään kuulostaa pelkältä sekasorrolta, ei se kokonaisuutena sitä kuitenkaan ole. Yllättävää kyllä, tämä asetelma tukee, antaa mahdollisuutta jälleenrakentamiseen sekä liikkumatilaa. Kun katsoo aspekteja kuulle ja auringolle, niin ei tämä Suomen maailmanloppu ole. Suomineidolla lienee taipumusta pudota tilanteesta jaloilleen edes kutakuinkin. Sitä kuitenkin edeltää välttämätön läpituuletus joten tuulettimessa on tavaraa. Jälleenrakentaminen, mikäli tilanne sitä tarvitsee, pääsee etenemään havaittavammin 2022 helmikuussa. Siihen asti, ja varsinkin keskikesällä ja syksyllä Suomi saattaa olla yllätyksiä täynnä.

Hajoaako hallitus?

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This