fbpx

Suomi 2020

Sumu hälvenee?

 

Supervuosi 2020 koskee Suomeakin yllättävällä tarkkuudella. Aamuaurinko näyttäisi antavan säteitään sumuiseen Suomeenkin. Lähivuosina on suomineidolle tiedossa historiansa suurimpia tilaisuuksia astrologian näkökulmasta. Tässäkin ajassa tänä astrohistorian suurvuonna tuntuu suuntaa löytyvän valtiotasollakin.

 

Neptunuksen oppositio kuulle

 

Neptunuksen oppositiota Suomen kuulle on aikavälillä maaliskuu 2013 – helmikuu 2023. Tarkan opposition ohi ollaan jo jonkin matkaa, tarkat oppositiot olivat välillä huhtikuu 2017 – helmikuu 2018. Suomen kuu on kuin Suomen sielu jonka ymmärtääkseni muodostaa ihmiset. Neptunuksen oppositioaikaan on tyypillistä ihanien odotusten luominen joilla ei tule olemaan mitään todellisuuspohjaa. Kuu astrologian symbolina kertoo kodista ja sen turvallisuudesta. Neptunuksen aika loogisuus on kateissa, sieltä sumun keskeltä ei vain voi tehdä rationaalisia toimia kuin hetki kerrallaan. Vaisto toimii jäykkiä suunnitelmia paremmin.

 

Neptunuksen oppositiot Suomen kuulle

 

Neptunuksen oppositio marsille

 

Neptunuksen oppositio Suomen marsille on osittain samanaikaisesti kuin kuullekin, tuplausvaa… tähän aikaan sopisi luovan taiteen tekeminen paljon paremmin kuin selvät sävelet. Kosminen humalatilako…

 

 

Touhuaminen neptunuksen opposition aikana on usein epäjohdonmukaista eikä toiminnan vaikutuksia nähdä riittävästi, Neptunuksen opposition aikaan kuuluu vaaleanpunaisten aurinkolasien efekti. Niiden läpi moni asia näyttää kivemmalta. Siitä huolimatta että monikin vaistoaa ettei kaikki ole sitä milä halutaan näyttää. Eikä vastavaitteitä edes haluta huomioida. Planeetoista neptunus pitää huolta henkisen puolen ominaisuuksista ja mittaa onko sydämen ääntä huomioitu. Nuo tarkimmat oppositiot tuppaavat myös tuomaan ilmi kuinka hyväuskoisia on oltu.

 

Ylläolevasta listauksesta näkee että oppositiot marsillekin on nyt ohitettu aivan hiljakkoin, helmikuun 2.  Jostakin suunnasta auringonsäde alkaa sumuun löytämään ja on näkyvissä jokin loogisen tuntuinen suunta.

 

 

Suomen merkurius

 

Suomi on surkea sopimuksellisissa asioissa, aivan lapsenkengissä. Vaikka niin käytännöllisessä merkissä kuin kauriissa merkurius onkin, kaikki muut aspektit kertovat harjoittelun tarpeesta. Se nyt sattuu olemaan kumppanuuspisteen tuntumassa josta seuraa alistumisen vaara liiaksi toisen osapuolen tahdolle. Kuun yäsolmukin samassa asteessa… kuun yläsolmu kertoo suurta harjoittelua vaativista asioista ja niissä käytännössä kompurointia. Kauris merkkisijaintina ja merkurius näissä aspekteissa kertoo myös vaarasta alistua äärimmäiseen kuuliaisuuteen auktoriteetin edessä

 

Chironin neliö suomen merkuriukselle

 

Sitä on meneillään ja ollut jonkin aikaa. Kommunikoinnin ja sopimusten korjaamisen aika on jo meneillään. Chironin haastavan aspektin aikaan kuuluu usein ilmiönä haavoittumisen teema, aikaisempien toimien haavoittavat kohdat ilmenevät käytännössä. Samalla tämä on äärimmäisen hyvää aikaa ottaa opikseen aiemmista virheistä.

 

 

Tämäkin haastekulma on jo taittunut paremmalle puolelle maaliskuussa 2019 ja tekee siten mahdolliseksi jonkinlaisen viisastumisen käytännön kautta.

 

Inhimillisyys ja arvot Finlandiassa

 

n. 30 vuoden uusi jakso alkaa tämän vuoden aikana, aprillipäivän aikoihin mars meneee ohi Suomen venuksesesta ja siellä samassa asteessa transitoivasta saturnuksesta. Melkoinen sattuma vai mikälie, tähän aikaan se nyt vaan on tarkoitettu. Arvot ja inhimillisyys näyttäisivät saavan uuden pohjan ja samaan hengenvetoon alkaa Suomen julkisuuskuvakin muokkautua. Prosessi vie tosin vuosia pluton lähestyessä samaa pistettä tulevina vuosina. Tänä vuonna siinä sahaa saturnus eestaas kunnes vuodenvaihteessa sekä saturnus että jupiter suunnilleen samanaikaisesti menevät tällä erää lopullisesti molemmista ohi. 2020 rakennetaan pohjaa ja 2021 alkaa enempi toteuttaminen.

 

Toukukuussa 23 pluto käy pyyhkäisemässä Suomineidon rakkausplaneetta venusta joten vähän vähän myöhemmin on odotettavissa enemmän. Kysymys kuuluu mitkä ovat Suomen arvot suhteessa muuhun maailmaan. Kysymys on nyt brittien tekemän päätösen luokkaa. Tässä tehdään tulevaisuutta 250 vuoden jaksoa varten.

 

Sekä pluton että venuksen myötä melko mahdollisesti kysymykseen tulee myös mitä rahassa mitataan. Kansalaisten euromääräinen kukkaroa kohti tuleva virta on taantunut viimeisen 10 vuoden aikana n.5 %, Samaan aikaan naapurimaassa lisääntynyt n. 15% vieden Suomen kansaa kurjuutta kohti. Kuluttajahintaindeksi on samana aikana noussut n. 15%. Tarkoittaen että suomalaisten ostovoima on heikentynyt vähintään viidenneksen viimeisten 10 vuoden aikana. Kuluttajasta on tullut pakkosäästäjä.

 

Astrologisesti katsoen käsitykseni on kehityksen suunnan taittuminen tänä vuonna. Pelkkää mukavaa ja helppoa se ei kuitenkaan tarkoita vaan vaatii löytämään itselleen jotain kuisseja arvokkaampaa, todellisempaa ja kestävämpää arvopohjaa.Pehmeämmät arvot saanevat aiempaa enemmän arvostusta. Tämä puoli ei ole koko Suomen historian aikana kokenut näin perinpohjaista arvomuutosta. Astrokuvio ei kuitenkaan kerro mennäänkö jäisempään suuntaan, mutta jos aiemmasta on mitään opittu niin tuskimpa.

 

22 – 24 astetta Suomen kartalle

 

Nousumerkki joka kuvaa kehittyvää olemusta on tekemälläni Suomen kartan kellonajalla vajaa 24 astetta kaksosia. Kauriista tämä asteluku muodostaa kvinkunssin nousulle ja avautuvan semisekstiilin kumppanuuspisteeseen. Kellonajasta voidaan olla montaa mieltä jolloin tarkka asteluku voi vaihdella. Kvinkunssikulma antaa hyvin vaativan tuntuman suunnasta mitä kohti mennä. Riittääkö rohkeus ottaa ohjia omiin käsiin. tämä kulma kun vaatii pitäytymään omalla raiteella parhaaseen tulokseen pääsemiseksi.

 

Jänniä aikoja tulossa.

 

Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

Loppuvuoden planeettaorkesteri Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden...

Kevätsiivouksen aikaa!

VAPUN ASTROSÄÄ
On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Pääsiäisen ja sen jälkeisen viikon astrotunnelmia 2020

Schumannin resonanssista

Onko Schumannin resonanssin taajuus jo 40Hz vai jotain muuta?

Universaalista tarkoituksenmukaisuudesta, Suomi 2020

Onko universumi maailmanpyörä?

Kauriista vesimieheen

Mitä on vesimiehen aika? joko se on?

Venus soikoon!

Vuoden suurin juttu, ja meidän historian suurin tai käänteentekevin astrologinen stelliumi antaa kaiken latauksensa ihanuusplaneetta venukselle. Tämä alkoi just nyt, n. klo 6:40 tänään 28.3.2020

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

Iso Ratas Pyörii

Tuleeko valo Pohjolasta?
Eipä ole hetkeen näkynyt. Mutta on tässä muutamakin sattuma yhteen kertymässä ja lähivuodet ratkaisevat kuinka kävi.

Suomi 2020

Sumu hälvenee?
Supervuosi 2020 koskee Suomeakin yllättävällä tarkkuudella.

Share This
%d bloggaajaa tykkää tästä: