fbpx

Tietosuojaseloste

Astrostudio.fi

Rekisteriseloste ja tietosuoja 8.3.2022

Tietosuojalaki 5.1.2018/1050

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki 516/2004

Evästeet eli keksit

Voit sallia tai kieltää evästeet selainikkunan alareunasta. Keksien avulla nettisivujen käyttö on sujuvampaa ja joissakin tapauksissa niiden hyväksyminen voi olla välttämätöntä sivuston toiminnoille. Tämän lisäksi niitä käytetään sivuston käytettävyyden analysointiin ja sen kautta kehittämiseen. Sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne) Toisilta sivustoita tuodun materiaalin on verrattavissa siihen, että käyttäjä itse vierailisi kolmannen osapuolen sivustolla.

 

Henkilötietojen kerääminen ja poistaminen

 

Kerättävät tiedot

– Etunimi
– Sähköposti
– Puhelin

Yrityksen kyseessä ollessa: yrityksen nimi, yhteystiedot ja Y-tunnus.

 

Henkilötietorekisteri(e)n tarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseksi ja lain määräämien velvoitteiden vuoksi.
Tietoja voidaan suostumuksellasi kerätä myös markkinointitarkoitukseen.

 

Henkilötietojen kerääminen

Henkilötiedot kertyvät rekisteriin esim.  palveluun kirjautumisen yhteydessä, teet ostoksen tai tilaat uutiskirjeen. Käyttäjä antaa nämä tiedot aina itse suostumuksellansa. Henkilötietoja ei hankita muista lähteistä.

 

Oikeus poistaa henkilötiedot rekisteristä

Sinulla on mahdollisuus poistaa ja / tai pyytää poistamaan henkilötietosi rekisteristä ellei siihen ole lain mukaista estettä. Sinulla on myös oikeus tarkistaa ja oikaista tietosi sekä rajoittaa niiden käyttöä, esim. markkinointiin. Kirjanpitolaki edellyttää säilyttämään   tarvittavat maksutiedot 6 vuoden ajan..

 

Henkilötietojen edelleen luovuttaminen

Henkilötietoja ei luovuteta eikä myydä komannelle osapuolelle, ellei laki velvoita siihen.

 

Rekisteriin pääsy

Henkilörekistereihin pääsy on yksin minulla.
Sivuston hallinta ja henkilötiedot on pyritty suojaamaan mahdollisimman hyvin. Sähköpostipalvelin on lisäksi eriytetty sivustosta henkilötietojen suojaamiseksi.

 

Markkinointi

Uutiskirjeen tilaamisen ja jäsenalueelle kirjautumisen yhteydessä sinulta pyydetään suostumusta suoramarkkinointiin. Mikäli et ole yli 12 kk aikana avannut sähköpostikirjeitä, asiakastiedot poistetaan.

Rekisterin sivustot

Nettisivusto https:// astrostudio.fi sekä siihen liitetyt sosiaalisen median kanavat.

Maksut ja palautukset

Palvelu- ja digituotteilla ei ole peruutusoikeutta toimituksen jälkeen.

Mikäli palvelu, esim astrologinen tulkinta ei vastannut odotuksiasi, olethan yhteydessä mahdollisimman pian.

Palvelutuotteiden maksu veloitetaan palvelun jälkeen.

Ajanvaraus ja muutos

Sinulla on mahdollisuus siirtää varaamaasi aikaa tai perua se. Teethän sen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Kilpailu- ja kuluttaviraston sivuille pääset tästä https://www.kkv.fi

Rekisterin ylläpitäjä

A E Virtanen
Arto Virtanen
Y2055682-3
puh 0505403365
arto(ät)astrostudio.fi

Domain astrostudio.fi on ylläpitäjän omaisuutta.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.