fbpx

2021 Järjestelmien purkutalkoot, oletko valmis?

Saturnuksen ja uranuksen jännitettä

Tarkat päivämäärät ovat 17.2., 15.6. ja 24.12.2021. Vaikutusalueella ollaan oltu jo tämän vuoden helmikuusta alkaen ja näenkin tämän vuoden esivalmisteluna seuraavaan vaiheeseen. Kankeita systeemejä on ravisteltu ja yksilönvapauden teema nostaa päätään. Vaikutusaika päättyy 2022 joulukuussa, jolloin uudistumsen pitäisi olla loppuvaiheessa.

Pääpiirteittäin 2020 on kuin lähtökiito, 2021 täyttä lentoa ja 2022 laskeudutaan. Tämänvuotinen koronapeli on ollut vasta alkusoitto.

Mistä löydän turvasataman?

Se on lähempänä kuin luuletkaan. Useimmilla nykymenoon orientoituneilla sinne pääsy tuntuu hankalalta. Se on oman itsen sisällä. Se mitä on tullut perustaneeksi egoistisiin, itsensä ulkopuolisiin rakennelmiin, ei välttämättä ole enää turvarakenne. Rauha ja tyyneys myrskyssä löytyy nyt vain sisäisestä itsensä ja ympäriston tiedostamisesta. Ulkopuoliset materiaaliset rakennelmat voi menettää mutta ainoa mikä varmasti säilyy on edistynyt henkinen varmuus, jonka varmuutta eivät mitkään tuulet heiluttele. Olemme tulossa aikajaksoon jossa henkinen kantti arvioidaan juuriaan myöten. On valittava oma puolensa, mikä on ollut jo esillä monessa lähteessä. Kulisseja kaatuu kuitenkin, ratkaisevaa on suhtautumistapa niihin, kuinka suuren osan minuutta ne muodostavat. Uranus tuo raikastavan tuulen, tai ehkä myrskyn. Sen kauhistelu ei auta yhtään mutta se on hyvä tietää.

Kyseessä on nyt erityisen vaativa saturnuksen ja uranuksen sulkeutuva neliö, jolloin kosminen tarkoitus vain toteutuu koska muuta mahdollisuutta ei ole. Yhtälailla valheelliset ”pelastussuunnitelmat” eivät menekään kuin on ajateltu, riippuen paljolti motiiveista niiden takana. Korona on tästä hyvä esimerkki, jolloin se kääntyykin itseeän vastaan.

 

Saitko pääsylipun karuselliin?

Saturnuksen ja uranuksen tarkka neliö tapahtuu kolmesti.

17.2. asteluku on 7
15.6. asteluku on 13 ja saturnus peruuttaa
24.12. asteluku on 11 ja uranus peruuttaa

Näillä asteluvuilla vesimiestä, härkää, leijonaa ja skorpionia saa tarkimmat osumat ja eturivin paikat. Asteluvut välillä 6-14 ovat tarkasti tähtäimessä. Kartassa yllä eläiradalla 4 punaista aluetta, tarkista osumasi. Enjoy your ride!

Odotettavissa

Saturnuksen ja uranuksen välistä jännitettä, normien purkutalkoot alkavat täydellä tohinalla. Siinä vuoden 2021 teema. Vaikutusalueella ollaan oltu jo tämän vuoden helmikuusta asti, joten ei tämä nyt aivan uuttakaan ole. Tämä vuosi on ollut lähinnä valmistautumista tulevaan vesimiehen aikaan. Sosiaaliset mallit, normit ja rakenteet saavat tuuletusta ihan olan takaa. Kunhan rytinä hiljenee ja pöly laskeutuu vuoden 2022 aikana, ollaan jo viisaampia kokoamaan kelvolliset palikat uuteen järjestykseen. Jos ne ovat päässeet hukkumaan niin tehdään uusia.

Rakenteellisuutta, byrokraattisuutta ja viranomaisjärjestelmää kuvaava saturnus on muutaman viime vuoden ollut konkreettiisen kiinteässä ja hierarkisessa sekä niukkuuttakin mutta myös äärimmäistä sitkeyttä ilmentävässä kauriin merkissä. Pian se on kuin muisto vain sen siirtyessä vuoden vaihteessa tuulenkeveään, uudistavaan, vapudelliseen ja itsenäiseen vesimiehen merkkiin. Kun se on ollut kauriissa, on sen mentaliteetti ollut täytymiseen perustuvaa, vesimiehessä sävy muuttu täysin ja se kuuluu: ai miksei voi?

2021 on luultavimmin härdelliä ja odotettavissa on odottamattomia yllätyksiä. Joululahjaksi 2021 saamme viimeisen voit… eiku saturnuksen ja uranuksen tarkan neliön. 

On hyvä sisäistää kaaoksen kuuluvan asiaan ja olevan tarpeelinen korjausliikken saamiseksi. Todennäköistä on monien auktotoriteettikyhäelmien ja byrokratiapyramidien purkautuminen varsin näkyvästikin, joskin siitä varmaankin uutisoidaan mahdollisimman vähän valtamedioissa, mutta kuitenkin sen verran että uskottavuuden rippeitä on löydettävissä. Tilanne on maailman laajuinen mutta Suomella vaikuttaisi olevan hyvät mahdollisuudet saada paketti kokoon. Siitä myöhemmin lisää!

Leijonalle kiva lovejodi!

Lovejodi leijonalle
Osa leijonista saa syyskuun 21. – 24. välisenä aikana tilaisuuden löytää jotakin poikkeuksellisen kaunista. 23.9. alkaen mars antaa lisää latausta. Siinä alkaa olla mukavuutta tarjoilevat ainekset sen verran koossa että parempaa on vaikea kuvitella.

Valitaanko Trump uudelleen?

Tähdet vaikuttavat olevan täysin Trumpin tukena. Aivan varmasti hänellä on universaali rooli tähän aikaan ja vapauttamiseen liittyen. Onko tässä toteutumassa Ison Kirjan profetioita?

EU

Sattumaa vai universaalia tarkoituksenmukaisuutta? EU:n toiminta on muutoksessa pluton kohdatessa EU-marsin. Samana suuren muutoksen vuonna 2020 sosiaalisten rakenteiden ollessa pakollisen uudistumisen alaisuudessa globaalissa mittakaavassa.

D T

Omaehtoinen D T Mielipiteitä jyrkästi jakavana persoonana mielenkiintoinen myös astrologian näkökulmasta. Mikä tekee hänestä toisaalta rakastetun ja toisaalta suorastaan vihatun? Asiaahan pitää tarkastella myös pintaa syvemmältä astrologian kautta. Poikkeuksellisesti...

Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

Loppuvuoden planeettaorkesteri Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden...

Kevätsiivouksen aikaa!

VAPUN ASTROSÄÄ
On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Pääsiäisen ja sen jälkeisen viikon astrotunnelmia 2020

Schumannin resonanssista

Onko Schumannin resonanssin taajuus jo 40Hz vai jotain muuta?

Universaalista tarkoituksenmukaisuudesta, Suomi 2020

Onko universumi maailmanpyörä?

Kauriista vesimieheen

Mitä on vesimiehen aika? joko se on?

%d bloggaajaa tykkää tästä: