2021 Järjestelmien purkutalkoot, oletko valmis?

tammi 31, 2021 | Astrosää

Saturnuksen ja uranuksen jännitettä

Julkaistu 17.9.2020
Täydennetty 31.1.2021

Tarkat päivämäärät ovat 17.2., 15.6. ja 24.12.2021. Vaikutusalueella ollaan oltu jo tämän vuoden helmikuusta alkaen ja näenkin tämän vuoden esivalmisteluna seuraavaan vaiheeseen. Kankeita systeemejä on ravisteltu ja yksilönvapauden teema nostaa päätään. Vaikutusaika päättyy 2022 joulukuussa, jolloin uudistumsen pitäisi olla loppuvaiheessa.

Pääpiirteittäin 2020 on kuin lähtökiito, 2021 täyttä lentoa ja 2022 laskeudutaan. Tämänvuotinen koronapeli on ollut vasta alkusoitto.

Mistä löydän turvasataman?

Se on lähempänä kuin luuletkaan. Useimmilla nykymenoon orientoituneilla sinne pääsy tuntuu hankalalta. Se on oman itsen sisällä. Se mitä on tullut perustaneeksi egoistisiin, itsensä ulkopuolisiin rakennelmiin, ei välttämättä ole enää turvarakenne. Rauha ja tyyneys myrskyssä löytyy nyt vain sisäisestä itsensä ja ympäriston tiedostamisesta. Ulkopuoliset materiaaliset rakennelmat voi menettää mutta ainoa mikä varmasti säilyy on edistynyt henkinen varmuus, jonka varmuutta eivät mitkään tuulet heiluttele. Olemme tulossa aikajaksoon jossa henkinen kantti arvioidaan juuriaan myöten. On valittava oma puolensa, mikä on ollut jo esillä monessa lähteessä. Kulisseja kaatuu kuitenkin, ratkaisevaa on suhtautumistapa niihin, kuinka suuren osan minuutta ne muodostavat. Uranus tuo raikastavan tuulen, tai ehkä myrskyn. Sen kauhistelu ei auta yhtään mutta se on hyvä tietää.

Kyseessä on nyt erityisen vaativa saturnuksen ja uranuksen sulkeutuva neliö, jolloin kosminen tarkoitus vain toteutuu koska muuta mahdollisuutta ei ole. Yhtälailla valheelliset ”pelastussuunnitelmat” eivät menekään kuin on ajateltu, riippuen paljolti motiiveista niiden takana. Korona on tästä hyvä esimerkki, jolloin se kääntyykin itseeän vastaan.

 

Saitko pääsylipun karuselliin?

Saturnuksen ja uranuksen tarkka neliö tapahtuu kolmesti.

17.2. asteluku on 7
15.6. asteluku on 13 ja saturnus peruuttaa
24.12. asteluku on 11 ja uranus peruuttaa

Näillä asteluvuilla vesimiestä, härkää, leijonaa ja skorpionia saa tarkimmat osumat ja eturivin paikat. Asteluvut välillä 6-14 ovat tarkasti tähtäimessä. Kartassa yllä eläiradalla 4 punaista aluetta, tarkista osumasi. Enjoy your ride!

Odotettavissa

Saturnuksen ja uranuksen välistä jännitettä, normien purkutalkoot alkavat täydellä tohinalla. Siinä vuoden 2021 teema. Vaikutusalueella ollaan oltu jo tämän vuoden (2020) helmikuusta asti, joten ei tämä nyt aivan uuttakaan ole. Tämä vuosi (2020) on ollut lähinnä valmistautumista tulevaan vesimiehen aikaan. Sosiaaliset mallit, normit ja rakenteet saavat tuuletusta ihan olan takaa. Kunhan rytinä hiljenee ja pöly laskeutuu vuoden 2022 aikana, ollaan jo viisaampia kokoamaan kelvolliset palikat uuteen järjestykseen. Jos ne ovat päässeet hukkumaan niin tehdään uusia.

Rakenteellisuutta, byrokraattisuutta ja viranomaisjärjestelmää kuvaava saturnus on muutaman viime vuoden ollut konkreettiisen kiinteässä ja hierarkisessa sekä niukkuuttakin mutta myös äärimmäistä sitkeyttä ilmentävässä kauriin merkissä. Pian se on kuin muisto vain sen siirtyessä vuoden vaihteessa (2020-21)  tuulenkeveään, uudistavaan, vapaudelliseen ja itsenäiseen vesimiehen merkkiin. Kun se on ollut kauriissa, on sen mentaliteetti ollut täytymiseen perustuvaa, vesimiehessä sävy muuttu täysin ja se kuuluu: ai miksei voi?

2021 on luultavimmin härdelliä ja odotettavissa on odottamattomia yllätyksiä. Joululahjaksi 2021 saamme viimeisen voitelun… eiku saturnuksen ja uranuksen tarkan neliön. 

On hyvä sisäistää kaaoksen kuuluvan asiaan ja olevan tarpeelinen korjausliikken saamiseksi. Todennäköistä on monien auktotoriteettikyhäelmien ja byrokratiapyramidien purkautuminen varsin näkyvästikin, joskin siitä varmaankin uutisoidaan mahdollisimman vähän valtamedioissa, mutta kuitenkin sen verran että uskottavuuden rippeitä on löydettävissä. Tilanne on maailman laajuinen mutta Suomella vaikuttaisi olevan hyvät mahdollisuudet saada paketti kokoon. Siitä myöhemmin lisää!

Täydennys 31.1.2021

Astokartta 17.2.2021

Hemikuun 21 Saturnus ja uranus

Helmikuun saturnus ja uranus

7 astetta härkää/vesimiestä

Myös kuu antaa tälle ja seuraavalle päivälle erityisen voimakkaan ahdistavan sävyn ihmisen kohdatessa liikaa vaatimuksia ja rajoituksia, jotka palvelevat vain nimellistä tarkoitustaan ilman konkreettista näyttöä niiden hyödystä tai jotka koetaan vain rajoittavan käytännön arjessa toimintaa ilman järkeenkäypää perustetta.

Merkurius on hyvinkin yhtymässä saturnukseen, mutta mennyt jo siitä yli. Tämä voi hyvinkin merkitä tiukanpuoleisia kannanottoja sananvapauden puolesta ympäri maailmaa tai yhtälailla annattuja määräyksiä kohtaan kapinointia. Saturnushan on myös sosiaalisten rajoitteiden, määräysten ja lakien planeetta kuin myös viranomaisten.

Myös jupiter on yhtymässä merkuriukseen ja saturnukseen. Se puolestaan on sosiaalisten mahdollisuuksien planeetta ja edelleen yhtymässä venukseen, joka puolestaan on tarkassa haastekulmassa toiminnan marsiin. -> Tässä on paljon voimaa samanhenkisten yhdistymiseen ja yhdessä toimimiseen asiansa puolesta. Kaiken lisäksi, tällä taitaa olla jo jotakin vaikutusta. Mars on irti uranuksesta, joka kylläkin toiminnan luonnetta rauhoittaa huomattavasti.

Onko sinulla planeettoja 7 asteen hujakoilla?

Jos syntymäpäiväsi on jokin seuraavista, on aurinkosi tarkassti vaikutuspiirissä. Sinulla voi kuitenkin olla muita planeettoja seuraavissa merkeissä 7 asteessa, vaikka synttäripäivä ei osuisikaan.
Sama pätee jäljempänä esitettyyn.
Vesimies 27.1.
Härkä 27.4.
Leijona 30.7.
Skorpioni 30.10.
-> sait täysosuman auringollesi. Ja vaikutusalueella olet mikäli syntymäpäivä olisi viikon verran puoleen tai toiseen.

Painostavammin tämä taitaa leijonalle ja härälle, skorpionille helpoimmin. Vesimiehelle alkaa uusi jakso konkreettisessa mielessä siten, että jotakin on jäätävä pois kuormarattailta.

Helmikuun venus, kivaa vaiko eikö ole?

Helmikuu on todella kaksijakoinen luonteeltaan. Vuoden ajankierron aikana venus kohtaa vuorollaan kunkin vaikuttavamman planeetan. Nämä ovat ajankohtia jotka mahdollistavat huomaamaan ja löytämään arvokkaita mieltä lämmittäviä asioita ja tarvittaessa antavat mahdollisuuden nautinnon hetkiin joita koemme tarvitsevamme.

Tässä on tapahtumien tarkat päivämäärät ja ne toimivat suunnilleen viikon eteenpäin

6.2. Venuksen ja saturnuksen yhtymä 6 asteessa vesimiestä

Toisille erittäin haasteellinen ja toisille mukavia asioita lujittava. Jos syntymäpäiväsi on:

Vesimies 26.1.
Härkä 26.4.
Leijona 29.7.
Skorpioni 29.10.
-> on tämä sinulle merkittävä osuma joka kysyy jotenkin siihen tapaan että täytyykö rakkautta suorittaa. Vesimiehelle tämä on hyvinkin kaksijakoinen ja antaa myös uuden alkamisen mahdollisuuden ja se voi olla vaikka jokin uusi harrastus ja toisaalta voi joutua kohtaamaan pettymyksen. Muille kuin vesimiehelle edellä mainituista merkeistä ajankohta on haastava, vesimiehelle joko tai.

Oinas 26.3.
Kaksonen 27.5.
Vaaka 20.9.
Jousimies 28.11.
Saavat tämän saturnuksen ja venuksen mukavia asioita rakentavassa moodissa.

11.2. Paljon mukavaa, venuksen ja jupiterin yhtymä 12 astetta vesimiestä

Jupiterin annille melkeinpä edellytys on mennä jonnekin tai muuten etsiä jokin mukava asia. Tämän vuoden jupiter + venus onkin sitten tältä vuodelta tässä, joten onko syntymäpäiväsi jokin näistä tai lähellä:

Vesimies 31.1.  täysosuma
Oinas 1.4.
Kaksonen 2.6.
Vaaka 5.10.
Jousimies 4.12.
Näistä oinaille ja kaksosille tämä toimii hyvin helposti. Vaaka ja jousimies joutuvat tekemään vähän enemmän päästäkseen tästä osingolle.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja