Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen

tammi 25, 2021 | Suomi-astrologia

Urho Kekkonen

 

Kekkonen on suomalaisuuden symboli ja aikakautensa ikoni. Moni penska tiesi mikä on kekkonen mutta ei mikä on presidentti. Kekkonen oli käsite jo sinänsä. ”Kyllä tulee Kekkosta ikävä” on moni lausahtanut kekkosen jälkeisen ajan hallituksien touhuja katsellessaan.

Usein näissä lausahduksissa on totta ainakin toinen puoli. Teen pajlon astrologisia vertailuarvioita kahden asian keskinäisestä suhteesta toisiinsa. Yleensä toivottu piirre on sujuvuus, halutaan nähdä tukevatko nämä toisiaan vai riitelevätkö. Astrologisesti on yhdentekevää onko kyseessä ihmisten välinen henkilökemia tai jonkun muun hankkeen, asian tai sopimuksen suhde toisiinsa. Kunhan hetkelle on vähintään päivämäärä.

Näistä asetelmista, katsotaan mitä on Kekkosen kartalla ja miksi hänet koettiin hyvänä Suomen kannalta

Kekkosen astrokartta

Kekkosen astrokartta

Kartalla on tyypillisiä vallankäytön ja omaehtoisuuden osoittavia kontakteja plutolta ja uranukselta Kekkosen auringolle. Hengen kipinän aurinko on yhtymässä kommikaation merkuriukseen ja molemmat erottelukykyisessä neitsyessä. Luontaista auktoriteettia sanomallensa antaa saturnuksen hyvä suhde merkuriukseen.

Olikohan Kekkosella pettämätön vaisto? Neptunuksen toimiva asetelma merkuriukselle ja samoin kuun viittaavat hyvään intuitioon ja suureen herkkyyteen. Tämä puoli Kekkosesta on minulle uusi, joka ei ole tainnut suuremmin olla esillä.

Muutamasta kohdasta ilmenee huolehtiva luonteenlaatu. Kuu on chironin kanssa kimpassa ja vaikka kuu on optimistisessa jousimiehessä, antaa saturnus kuitenkin maanläheisyytä ja käytännöllisyyttä. Kekkonen ei siis ollut ylimielinen. Toimintamars ja arvojen venus ovat ravussa, jota kuu hallitsee. Molemmilla on vain hyviä kontakteja ja ravun laatu on suojevaa, kotikeskeistä laadultaan.

Kiinnostava seikka on kuunsolmu jupiterin ja uranuksen välissä ja näiltä hyvä kontakti venukselle. Ikäänkuin vapauden säilyttäminen ja itsenäisyyden kehittäminen olisi ollutkin osa elämäntehtäväänsä ja terveessä suhteessa ihmisyyden arvoja kuvaavaan venukseen. Myös henkilökohtaisessa elämässä tällä asetelmalla joutuu toisinaan tekemään irtiottoja jonka toiset kokevat oikutteluna. Mutta niin se vain on toimittava jos olosuhteet alkavat liikaa pusertaa.

 

Kekkonen = Suomi?

Kekkosen ja Suomen kartta

Näden kahden kartan yhdistelmästä ei jää epäselvää Kekkosen taidoista luotsata Suomea niin pitkään. Ensimmäisenä silmään pitää vihreäviivainen teräväkärkinen nuoli, jonka kärki on Suomen venuksella. Suomalaisuuden arvojen planeetassa ja ”ulkopolitiikan” alueella. Jodin kanta muodostuu Kekkosen kartan merkuriuksen ja neptunuksen sekstiilistä. Hän siis vaistomaisesti osasi tehdä oikeita valintoja ulkopolitiikan linjalle.

Hänen aurinko, jota myös intohimoksi voisi kutsua osuu suoraan suomen sielunmaiseman kuulle jota vielä tukee hänen marsin sulkeutuva sekstiili Suomen kuulle ja marsille. Suomen turallisuus ja toimintakyky oli luontaisesta samalla allonpituudella hänen kanssaan.

Kekkosen kuu osuu joko Suomen auringolle tai merkuriukselle ja saattaa ulottua molempiinkin. Tämä toimii varoitusjärjestelmänä antamalla signaalia ahdistuksen muodossa jos poliitikot yrittivät jotakin joka ei tue Suomea.

Ei ole ihme että Kekkonen koettiin kansan ihmiseksi. Suomen astrokartta on hyvin haastava ja vain harvojen oma syntymäkartta istuu siihen yhtä luontevasti kuin Kekkosen.

Alla tulkinta videon muodossa. Se löytyy myös YouTube-kanavalta.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja