21.12.2020 Jupiterin ja Saturnuksen linjaus

joulu 13, 2020 | Astrosää

Sosiaaliset perusteet menevät uusiksi

Nämä molemmat sosiaalisia rakenteita kuvaavat planeetat siirtyvät nyt yhtä matkaa kauriin merkistä vesimiehen merkkiin ja kohtaavat tarkasti toisensa aivan vesimiehen ensimmäisessä asteessa. Tämä tapahtuu 21.12.2020 (klo 20:20 Suomessa). Näiden yhtymä tapahtuu n. 20 vuoden välein, joten aivan jokapäiväinen tapahtuma ei ole.

Sen lisäksi että ne ovat maasta katsoen samalla suunnalla horisontaalisesti, tämä kerta on poikkeuksellinen sikäli että ne ovat sitä harvinaisen tarkasti myös vertikaalisesti. Asiasta löytyy esim. Tekniikan maailman artikkeli. Näin lähellä samassa linjauksessa maahan nähden nämä ovat olleet viimeksi vuonna 1226. Kun sekä vaaka- että pystysuuntainen sijainti maahan nähden on samalla akselilla, on näiden yhteisvaikutus tavallista voimakkaampi. Teknisessä mielessä voitaisiin ajatella niiden olevan samassa vaiheessa aalto-opin käsitteillä jolloin ne vahvistavat toisiaan.

Planeettasijainnit 21.12.2020

Vesimiehen aikaan

Sosiaalisia rakenteita ja etenemistä kuvaavat planeetat toimivat nyt vesimiehen merkin edellyttämällä tavalla. Jupiterin mukaan yritykset, yhteisöt ja muu laajentumisen sekä etenemisen tai kehittämisen mahdollisva ihmisten välinen kanssakäyminen sekä saturnuksen mukaan tämän sosiaalisen yhteydenpidon jäsentyminen konkreettiseen muotoon saturnuksen asettamilla puitteilla ja normeilla käytännön elämässä. Jupiter on kuin ihmiskunta ja saturnus kuin laki, järjestys ja viranomaiset.

Saturnus rakenteita hallitsevana on ollut omassa merkissään kauriissa nyt n. 2,5 vuotta ja valtaplaneetta pluto toistakymmentä vuotta. Tästä tuloksena olemme nyt tilanteessa joka on saavuttanut äärimmäisyytensä. Vesimieslaatu ja sitä luotsaava uranus alkavat purkanmaan hierarkisia, moniportaisia valta- ja rahajärjestelmiä. Uuden ajan luominen alkaa yllättäen talvipäivän seisauksessa. Yhteiskuntajärjestys tulee kokemaan uskomattoman laajan purkamisen ja rakentumisen aivan toisenlaiseen muotoon kuin mihin olemme tottuneet. Meidän elinikämme aikana yhteiskuntaa ei ole aiemmin rakennettu näistä lähtökohdista, jupiterin ja satunuksen yhtymästä vesimiehessä.

Uuden mallin yhteiskunnassa vanhuksillakin tulee olemaan muutakin arvoa kuin osa rahatalousjärjestelmää. Tätä on vaikea vielä uskoa mutta näin se pohjimmiltaan tulee olemaan.

Vapauttava vesimies ja sitä luotsaava uranus.

Koska asioilla on taipumus mennä yli ja äärimmäisyyksiin niin nyt olemme siinä pisteessä jossa uusi vaihtoehto alkaa tehdä tuloaan. Lopullisemmin tähän tullaan 2023-25 valtaplaneetta pluton myötä. Ei ole sattumaa sekään että plutolla on plutoniumin energia.

Saturnus äärimmilleen vietynä edustaa äärimmäisiä rajoituksia ja alistamista. Jupiter taasen äärimmäisen röyhkeää sosiaalista hyödyntämistä toisten kustannuksella, suuruudenhulluuteen asti. Molemmat planeetat  ovat aiemmin tänä vuonna tehneet yhtymää plutolle, jolloin niiden todellinen tila on kosmisen järjestyksen mukaisesti saatettu päivänvaloon, tietenkin niiden ihmisten toimesta joille planeettasijainnit ovat nyt antaneet tukensa. Olen tehnyt paljon tulkintoja niille joille tämä aika on erinomaisen myönteinen, he ovat niitä jotka tulevat auttamaan uudistuksessa.

Jatkossa seuraa uranuksen ja näiden sosiaalisten planeettojen neliöitä joka katsotaan äärimmäisen haastavaksi. Ne kankeat rakennelmat, jotka eivät kunnioita vesimiesmäistä näkemystä, tulevat purkautumaan, jopa hyvin näkyvästi ja voimakkaasti. Se on monien mielestä juuri sitä kun tuulettimessa on paskaa. Järjestelmät ja yritykset jotka eivät vesimiesajan ideaa sisäistä, ovat todella helisemässä.

Vesimies ei paljoa lupia kysele

Aika koetaan varmasti kapinallisena. Itse asiassa meneillään on ww3 suuntaan vahvasti viittaavat asetelmat, joista Seppo ja minä olemme kertoneet nyt melkein parin vuoden ajan olevan tulossa. Vesimies on oman tiensä kulkija ennenkaikkea, nöyristelemättömänä ja bootsit valmiina. Se kunnioittaa myös ihmisten välistä tasa-arvoa mutta ennen kaikkea omia rajojaan. Sinne ei helposti ole pääsyä ellei vapauksia ja yksilön oikeuksia kunnioita.

Suomi

Astrologisesti ajatellen Suomi on enemmän itsenäistymisen suunnassa kuin ehkä koskaan aiemmin koko historian aikana. Suomen venus on vesimiehen ensimmäisellä asteella. Edellä kerrottu siis koskee Suomea aivan satasella. Paskamyrsky varmaankin tulee olemaan sen mukainen, mutta on tosiaan valtava joukko niitä joita se ei liiemmin hetkauta. Sellainen tuntuma on tullut astrotulkinnoissani. On varmaan myös niin etteivät materian mahtia palvovat henkilöt tulkintaan hakeudukaan.

Venus on ennen kaikkea rakkauden planeetta jonka läksy opitaan itsensä rakastamisen kautta. Ja Suomen venus on siis vesimiehen ensimmäisellä asteella keskitaivaan pisteen vieressä, joka puolestaan kuvaa Suomen ulkopolitiikkaa ja asemaan valtioiden joukossa. Siis vesimiesmäistä tasa-arvoa ja omien rajojen sekä yksilönvapauden kunnioittamista. Tähän kohtaan voi heittää kysymyksen, onko tätä nähty 90-luvun alun jälkeen? Koskapa  nyt on menossa kosminen korjaussarja, en voi uskoa että huonommaksi voisi enää mennä.

Saturnus ohittaessaan Suomen venuksen viimeisen kerran 30 vuoteen tapaninpäivänä 26.12.2020 antaa toivoa uuden pohjan rakentamisen alkamisesta. Kosminen joululahja Suomen kansakunnalle. Saturnus on tuossa seilannut käytännössä koko vuoden ja sen vaikutus kokonaisuudessaan olisi ohi suunnilleen vuoden vaihteessa 2021-22. Suomen on kuulunut olla tämän vuoden jumissa ja suuntaa hakemassa.

Saturnus alkaa nyt tapaninpäivästä eteenpäin luoda pohjaa Suomen arvomaailmalle ja samanaikainen uranuksen neliö pitää huolen vesimiesprinsiipin toteutumisesta.

Seuraavassa postauksessa Suomen vuosi 2021

Videolla Facebookissa Suvi Ahonen kertoo Suomen tilanteesta ja Fixaamisesta

 

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja