Tammikuussa tapahtuu!

tammi 5, 2021 | Astrosää

 

 

Tammikuussa tapahtuu paljon. Totuusseerumia ja vapaustaistelua.

 

 

 

Tammikuun astrospeksit:

 

 

 

Merkurius tekee yhtymän pluton kanssa 5.1. aamuyöllä. 24 astetta kaurista.

 

Merkurius neliöi marsin kanssa 9.1. 1 asteessa vesimiestä.

 

Merkurius neliöi uranuksen kanssa 12.1. Merkurius on 6 asteessa vesimiestä

 

Merkurius tekee yhtymää jupiterille 12.1. 5 asteessa vesimiestä

 

Mars 3 astetta vesimiestä neliöi saturnuksen kanssa 13.1.

 

Uusi kuu on 13.1. 23 astetta kaurista

 

Uranus neliöi jupiteria 18.1. 6 asteessa vesimiestä

 

Mars tekee yhtymää uranukselle 6 asteessa härkää 21.1.

 

Mars neliöi jupiteria 8 asteessa vesimiestä 23.1.

 

Chiron on 5 asteessa oinasta tehden sieltä avautuvaa sekstiiliä vesimiehen alkuasteille

 

Venus tekee yhtymää pluton kanssa 29.1. 25 asteessa kaurista.

 

Ja saturnus ja jupiter ovat tehneet yhtymän vesimiehen ensimmäisellä asteella joulun aikaan.

 

 

 

Enpä muista tällaista astrotapahtumien ruuhkaa aiemmin olleen.

 

 

 

 

Dataplaneetta ja median todellisuus

 

MERKURIUS tekee ylivaltaplaneetta pluton kanssa yhtymän joka vuosi. Tällä kertaa samoihin astelukuihin osuu tavaraa poikkeuksellisen paljon. Sen yhtymästä pluton kanssa saa käsitystä marraskuun ajalta jolloin se oli pluton hallitsemassa skorpionissa. Teemana oli totuutta ja vallan mukaista agendaa ameriikan tapahtumista ja globaaliviiruksesta. Valtaplaneetta pluto on vielä muutaman vuoden byrokraattisessa ja hierarkisessa kauriissa. 

Vesimiehen alkuasteilla on nyt ruuhkaa ja säpinää tavattoman paljon, ikäänkuin varmistamassa uuden vesimiesmallin mukaista ihmisten välistä kanssakäymistä, irrottamalla vanhasta kankeasta järjestelmästä. Sosiaaliset edellytykset ovat jo täysin toisella perustalla kuin valtakoneet, mutta perässä niidenkin on tultava. Sitä ennen moni asia on sekaisin ja kyseenalaistettavana. Ihmisten mitta alkaa olla täynnä ja virallisen toden perusta alkaa valjeta. Vesimies on erimies ja menee omia latujaan. Uranus vielä varmistaa että kankeat kulissit, rakenteet ja järjestelmät tulevat hajoamaan niiltä osin kuin se ei ole ihmiskunnan parhaaksi. Se tapahtuu yksilöistä lähtien uranuksen ärsytyttämänä jolloin kaikki tulee olemaan paljon suoraviivaisempaa, ilman useampiportaisia väliläsiä, keinotekoisia kiemuroita. Vesimies ja uranus oikovat turhat mutkat melko suoraviivaisiksi. Ammattilaiset ja muuten samanhenkiset yhdistyvät ja verkostoituvat keskenään suoraan voidakseen jakaa suoraviivaista tietoa ilman usean portaan kautta hyväksymistä, jossa raha on toiminut sopivuuden mittarina. Näin ovat mm. Useat tuhannet lääkärit tehneet saadaksen äänensä kuuluville suoraan ohi byrokratian. Tämä on selkeästi vesimiehen ajan toimintamalli.  

Suomessa arvojen ja ihanteiden uudellen kalibrointia 

SUOMEN rakkauden, arvojen ja kauneuden planeetta venus on vesimiehen ensimmäisessä asteessa. Samoin siinä on melkoisella todennäköisyydellä Suomen mission piste. Nämä monet niille kohdistuvat tammikuun astroaspektit pyrkivät arvokäsityksen palauttamiseen vesimiehen laatuun ja sillä on merkitystä myös kansainvälisessä mielessä. Suomen olisi tämä nyt otettava haltuun. Kuinka hyvin siinä onnistutaan, mitataan sitten suurimmalla lekalla moukaroiden suunnilleen jossakin 2023 – 2025 välillä ja se on ensimmäinen kerta Suomen historiassa. Voisin kuvailla että noutaja tulee jos tämä nyt täysin laiminlyödään. Tammikuu nyt 2021 on siis kiirettä täynnä asioiden aloittamiseksi tämän asian puitteissa. Vesimies on merkeistä itsenäisin ja nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus. 

USA:lla ja Suomella yhteisiä piirteitä 

Jep. Pluton ja merkuriuksen oppositio, siis molempien omalla valtion perustamishetken kartoilla. USA_lla molemmat peruuttavana, tarkoittaa että ihan tosissaan totuuden ja vallankäytön eri kombinaatiot varmasti tulevat hyödynnetyksi vallankäytön tarkoitukseen. Eipä painettukaan tai virallinen informaatio näillä spekseillä voi olla totuutta täynnä. Ja nythän sitä punnitaan sitten aivan tosissaan, usamerkurius on 24;17 astetta rapua johon piiruntarkasti osuvat pluton ja merkuriuksen yhtymä 5.1. (Suomiaikaa). Trump on luvannut hurjia paljastuksia 6.1. Noh, astrologinen ajoitus toimii, mutta kyllä sitä päivän tarkkaa ajoitusta tässäkin sopii ihmetellä. Amerikan vääristelty data ja vaikutttaminen on nyt siis astrologisen ajoituksenkin mukaan paljastumassa maailmanlaajuisesti. 

Suomikartalla pluto on peruuttava mutta merkurius on yhtymässä yläsolmuun, laidasta toiseen täälläkin totuuksia sitten riittänee vallan ja hallinnon tarpeisiin. Mutta se nyt ei kenellekään liene enään kovin epäselvää. Pluton väärinkäytön motiivina tuntuu olevan raha tai rahanarvoinen oma etu milloin kenenkin kustannuksella, se on näkynyt lukemattomia kertoja. Pluto onkin tavallisesti keskeisessä roolissa vallan käyttäjillä yritysmaailmassa. Pluto oli Suomen merkuriuksella n. 2008 jolloin lamaa tehtiin ja ties mitä muuta. USAn tämänhetkisessä tilanteessa on kuitenkin oppositio, jossa totuus hakee sijaansa ja motiivien agendat paljastuvat. 

Ajankuvaa merkeille, tarkista astrokarttasi planeettasijainnit 

Tammikuussa siis rytisee poikkeuksellisen paljon. Huolimatta korkeasta latauksesta, aika on suurelle osalle suotuisaa alkua uuteen starttiin vesimieslaadun ehdoilla. Suurimmalla tempolla  heti nyt vaikuttavimmat asteluvut löytyvät mahdollisuusmielessä ilma- ja tulimerkkien alkupäästä ja suuremmat asteluvut tulevat mukaan hieman pienemmällä intensiteetillä mutta koko vuotta ajatellen, jupiter avaa näille kaikille ovensa koko merkin laajuudelta vuoden kuluessa. Se on oikeastaan aika loogistakin näille ajatus-, idea- ja aloitusenergian ominaisuuksien merkeille siirryttäessä nopeassa tahdissa uuteen aikajaksoon.  

Hyvät evät vuoden aikana saavat oinaat, kaksoset, leijonat, vaa`at, jousimiehet, ja vesimiehet. Näistä vesimies on suurimmin uusien aloitusten ajankohdassa. 

Haastavampaa settiä luultavasti luopumisen teemassa on tiedossa härälle, ravulle ja skorpionille joista härälle tiukimmin ja skorpionille omaehtoisimmin. Jokaisella on kuitenkin useita henkilökohtaisia planeettoja. Joten jos horoskooppimerkille onkin tiedossa sakkaamista niin melko varmasti jokin tekijä saa yhtä suurta myötätuulta. Vuosi on hyvin energiapitoinen sen kaikissa muodoissa. 

Seppo kirjoitti blogissaan Portti auki. Se on osuva kuvaus tämän vuoden hengestä ja tiedotusvälineiden sekä somen tilasta tällä hetkellä.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja