Donald Trump

elo 13, 2020 | Maailma

Omaehtoinen D T

Mielipiteitä jyrkästi jakavana persoonana mielenkiintoinen myös astrologian näkökulmasta. Mikä tekee hänestä toisaalta rakastetun ja toisaalta suorastaan vihatun? Asiaahan pitää tarkastella myös pintaa syvemmältä astrologian kautta. Poikkeuksellisesti D T:stä on tietokannassa myös kellonaika- ja paikkatieto. Kokemukseni perusteella näyttäisi niiden olevan aidot kun vertaa karttaa olemukseensa.

Juuri kenestäkään julkisuuden henkilöstä tarkkoja tietoja ei ole tietokannassa, lienee tarkoituksellinen sattuma sitten sekin.

Kiistatonta lienee että hän on kiistellyimpiä persoonia mitä maan päältä löytyy ja esillä oleva ”informaatiokin” on siten ristiriitaista. Tässä yhteydessä on muistettava että elämme astrologisesti ww-tyyppistä aikaa ja mielestäni D T näyttäisi linkittyvän varsin oleellisesti suuren muutoksen aikaan.

Ikivanhoissa profetioissa on kuvauksia kulta-ajasta ja muutoshetken tunnusmerkeistä. Pluto on ollut pitkään kauriin merkissä rakentaen auktoriteettiperusteista valtajärjestelmää ja tämän ajantyypin loppunäytös on alkaa olla käynnissä. Pluto alkaa hipoa seuraavaa merkkiä vesimiestä muutaman vuoden päästä, tarkemmin vuosina 2023 – 2025 jonka jälkeen se on siellä huomattavan pitkään.

Tässä hetkessä nyt tänä vuonna sosiaaliset rakenteet osoittautavat todelliset luonteensa ja kaikilla on valinnan mahdollisuus, useilla pakkoluonteisesti. Tulevan joulun aikaan molemmat sosiaaliset planeetat ovat asettuneet vesimiehen merkkiin luoden alkavaa pohjaa uusille tavoille ja yhdistymisille. Vesimiesteemaan kuuluu yhtenä pääperiaattena yksilönoikeus ja -vapaus. Joten jokaisen on hyvä alkaa tiedostaa mikä eniten vastaa omaa tuntumaa itsensä toteuttamisessa. Toiset tulevat saamaan valtavan myötätuuleen ja jotkut jäävät jyrän alle.

Näyttääkö kartta erilaiselta kuin mediakuva?

Vesimieslaatuista aikaa kohti mennään jo kovaa kyytiä. Uranus vesimiehen hallitsijana on D T:n kartalla erutyisen oleellisessa sijainnissa, julkisuuden sijainnissa ja yhtymässä kuunsolmuun ja aurinkoon. Vaikka aurinkomerkkinsä on kaksoset, vie uranuspainotus silti voiton. Elämäntehtäväänsä kuuluu kiinteästi vapaus ja omaehtoisuus ja tuoda sitä esiin urallaan. Ellei hän tätä periaatetta toteuttaisi, ei jupiterikaan bonuksia antaisi. Sama koskee auttamisen asteroidia chironia, senkään paras mahdollinen kontakti aurinkoon ei voisi mitenkään toteutua rajatuissa olosuhteissa.

D T puhuu

Jep jep. Kaksosten merkin hallitsija merkurius on tunteellisessa ja suojelevassa ravussa aika tarkkaan neptunuksen haastekulmassa. Jos on ilmaisussaan epätarkkuuksia, niin se kuuluu asiaan. Tässä kun toimii paremmin päästää suusta ulos sen mitä tilanne vaatii, kontrollia on vähän turha edellyttääkään. Ennalta käsikirjoitetut liturgiat ovat aivan toisen tyyppisen henkilön heiniä.

Vaistot

Kartassa on vaistomaiset valmiudet. Täydellisen tarkka täyden kuun kartta ja kuu jousimiehessä voi ulkopuolisesta vaikuttaa varsin ailahtelevalta. Tämä on kuitenkin varsin tärkeässä roolissa täsäkin kartassa. Kuun merkki antaa optimismia ja kontaktit aurinkoon ja uranukseen viestivät välittömästi ahdistavalla tunteella jos jokin on pielessä. Tällaisessa tyypillistä on että reaktio on niin automaattinen ettei aiheuttanutta syytä pysty käytännössä useinkaan hahmottamaan eikä toisaalta tarvitsekaan. Siihen on vain luotettava.

Neptunuklsen kontakti merkkariin toimii saman tyyppisesti, intuition kautta paremmin kuin laskennallisella loogisuudella. D T on jollakin tavalla velho joka vain tietää, mutta ei osaa välttämättä välittömiä reaktioita perustella näkyvällä syyllä.

”Kyllä minä voin”

Mahtiplaneetta pluto alitajunnan sektorissa leijonan merkissä antaa roimasti itsevarmuutta. Jupiterin hallitsema jouskarikuu antaa extraa ja uranuspainotteinen aurinko rikkoo rajoitteita. Leijonamars tekee sen näyttävästi, teatraalisuutta toinen puoli. Mars vieläpä aurinkoon suopeassa kulmassa.

Arvojen ja ihmisyyden venus on turvallisuus- ja kotikeskeisessä ravussa saturnuksen yhtymällä. Tämä vieläpä hyvässä kulmassa urapisteeseen antaen viitteitä turvallisuustehtävään uralla ja nimenomaan rakentavassa mielessä.

Mitään taipumusta vallan vääristymään en tästä kuitenkaan löydä, pikemminkin päinvastoin. Turvallisuus- ja kotiorientoituneisuutta kylläkin.

Poikkeuksellinen

D T on karttansakin perusteella värikäs persoona teatraalisuuteen saakka. Nousumerkki leijonan ja neitsyen rajalla lisää värikkyyttä, kun kaksi lajia yhdistyy. Ympäristö saattaa luokitella sen häilyvyydeksi. Neitsytmäinen tarkkuus ja leinomainen rohkeus ja näyttävyys. Jos nämä kaksi osaa yhdistää hyvällä tavalla, tulee siitä monipuolinen yhdistelmä. On helppo ymmärtää että häneen voi olla vaikea suhtautua vakavasti. Mutta kuitenkin kartasta heijastuu amerikkalaisuuden ihanteita. Jupiterin ja auringon aspekti viittaa luonnolliseen suosioon kansan keskuudessa. Median välittämä kuvlienee kuitenkin enimmäkseen toisenlainen.

Tässä ajassa

Venus tulee saamaan plutolta oppositiota helmikuussa 2021. Saturnukselta ja jupiterilta sitä on ollut jo aiemmin tänä vuonna ja tässä loppuvuodesta vielä uudestaan aivan tarkkaan osumaan. Mikäli D T:n inhimillisyys ja arvot ovat kunnossa niin hyvä sitten, muutoin on seinä vastassa. Tällä hetkellä kuitenkin lupauksensa vaikuttaisivat olevan kansan puolella.

 

Mars ja nousumerkkinsä tulevat saamaan lyhyellä aikavälillä avautuvaa kvinkunssia jupiterilta ja saturnukselta, myöhemmin plutolta. Tällainen kulma ei suvaitse toisten epäröintiin lankeamista. Näkisin että se ei tule olemaan ongelma mutta edellyttää kyllä omavaltaisuutta jota Usassa presidentillä taitaa olla.

Luvassa on siis lisää kiinnostavia tapahtumia ja käänteitä. Häntä ehkä pidetään hankalana koska käänteensä lienevät useimmille ennustamattomia tai hallitsemattomia. Toisaalta, jos jonkun haluaa muuttuvan, voiko muutosvoimaisempaa persoonaa olla? Koska ajan laatukin edellyttää suuria linjamuutoksia, lienee kosminen tosiasia että prosessissa on D T:lle sijansa.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja