Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

kesä 25, 2020 | Astrosää

Loppuvuoden planeettaorkesteri

Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden fiilistä. Joillakin lienee voimakas päinvastainen pelko. On myös niitä joita tämä aika ei suuremmin kosketa. Ilmeisesti ovat henkisen puolen osuutensa duunanneet kohtalaisen hyvin. Arvaan tämän joukon olevan äärimmäisen pieni mutta hurjasti kasvava.

Ystäväni soitti aamulla ihmetellen erityisesti useiden skorpionituttaviensa elämänvaiheen samankaltaisuutta. Koronan lamauttaneeseen tilanteeseen nähden aivan päivastaista. Siihen kyllä löytyy hyvin astrolooginen selitys ja vaikutus ulottuu muihinkin merkkeihin, mutta hieman eri tavalla.

Peruutusvaihteella

Sillä mennään syksy ja osittain alkutalveakin. Tilanne on vaikuttavimpien planeettojen osalta sikäli stabiili että ne sahaavat suunnilleen samaa sijaintiaan eestaas. Vaikutelma on siis odottava, kukin voi hoitaa vain oman osansa ja vain luottaa että muu asiaan kytkeytyvä sosiaalinen verkosto koostuu ja valmistuu sitten kun sen aika on. 

Pinnan alla, näkymättömissäkin, palapelin paloja kuitenkin enimmäkseen kootaan tarkasteltaviksi.

Peruuttava vaihe on aikaa jolloin on hyvä täydentää keskeneräisiä seikkoja ja osatekijöitä. Nyt kun peruutusten aika on pitkä, on mahdollista saada omaa osuttaan hyvinkin valmiiksi starttiin sitten kun sen kosminen ajoitus koittaa. Aikaa on kuitenkin vain joitakin kuukausia joka isoissa asioissa voi tuntua menevän nopeasti.

 

Valon välähdys

2019 Sepon järjestämällä kesäleirillä Viron Naissaaressa oivalsin Sepon kanssa kiinnostavan asian. Astroesitelmöintitilaisuudessa Sepon osuus keskittyi enemmän globaaliin tilanteeseen ja minun Suomen astrotilanteeseen. Astroglobaalisti tarkastellen on ollut nähtävissä tulossa olevan meidän aikamme suurimman muutoksen, joka liittyy sosiaaliseen kanssakäymiseen ja sen kaikkiin eri muotoihin ja tapoihin. Siis siihen miten ihmiset keskenään kanssakäymisessä toimivat ja suhtautuvat toisiinsa ja uudenlaiseen verkostoitumiseen. Näkyviin tulee vallankäytön ja omanedun vääristymiä. Näitä on tämän alkuoden ajan ollut nähtävillä jos on halunnut nähdä.

Kosminen järjestelmä tuntuu tekevän alustustyötä Suomen valtion karttaan. Oivallus sanonnasta valo tulee Pohjolasta saattaa hyvin suurella todennäköisyydellä tarkoittaa Suomea. Erityisen tarkalla ajoituksella iso planeettavaikutus Suomen kartan tärkeään kohtaan kuitenkin osuu.

Se mitä kuluneen vuoden aikana on tapahtunut Suomen hallituksessa ja ministerivaihdoksissa tuntuu myös tukevan ajatusta tarkoituksenmukaisesta suunnasta. Se näyttäisi hakeutuvan kohti sitä linjaa mitä Suomen astrokartta luontaisesti tarvitsisikin. Siitä huolimatta vaikka ihmiset yrittäisivät toimia toisinkin.

Jos tarkastelisi vain tätä ison astrokontaktin hetkeä suhteessa Suomelle, tilanne ei näyttäisi lainkaan hauskalta. Riippuen tietysti omasta katsantokannasta mitä Suomen kohtaloksi toivoo. Edessäpäin on ainakin vapautus- ja uudistusplaneetta uranuksen suotuisia kontakteja.

1991

”Karman kierros” alkoi Suomen kartalle juuri siihen kohtaan missä se on nyt tällä hetkellä päättymässä. Siinä kohdassa missä on Suomen arvot, inhimillisyys ja kansainvälinen asema. Saturnuksen n. 30-vuotinen kierros alkaa uudelleen. 1991 ajankohdassa on myös transitoivan pluton sulkeutuva neliö suomen uranukselle 10. sektorilla. Ja Jupiterin sulkeutuva neliö Suomen auringolle, tarkoittaen kutistuvaa elinvoimaisuutta. 

Tämän tyyppinen aikaleima on jäänyt Suomen venukseen ja keskitaivaan pisteelle 1991. Jupiter on nopeampiliikkeinen, eikä sen vaikutus yksin ole yhtä pitkäaikainen kuin vaikkapa saturnuksen. Mutta se mitä -91 on lukkoon lyöty, ei ole ollut Suomen itsenäisiä mahdollisuuksia edistävää. Ei niissä olosuhteissa sellaiseen ole ollut mahdollisuutta.

On kuitenkin lohduttavaa ymmärtää että viimeisen 30 vuotta täällä ei ehkä ole tarkoituskaan ollut olla nousujohteista. Jokin suurempi tarkoitus täytyy silläkin olla että niukkuuden kautta tullaan totaaliseen muutosvaiheeseen. On pitänyt nähdä se kurja puoli ja sen loppuvaiheessa valtakoneiston ulottuvuudet.

Olisiko 1991 voinut arvata seuraavat 30 vuotta Suomessa?

Ehkä pääpiirteittäin joitakin suuntaviivoja. Poikkeuksellisen lujaan näin jälkikäteen ajatellen ajan laatu tuolloin on Suomeen juurtunut. Sitä kun aina haluaa uskoa hyvän mahdollisuuksiin. Toisaalta astrologian rooli sen päivän Suomessa oli aivan toinen kuin nyt.

2023 – 2025 Suomessa

Pluto tekee yhtymän Suomen venukselle ja keskitaivaan pisteelle. Lyhyesti sanoen, Suomi kokee ennennäkemättömän muutoksen liittyen mm. kansainväiseen asemaan sekä rahan ja inhimillisyyden arvostukseen. Ellei tarkastelisi sen hetkisiä ja jälkeisiä muita astroaspekteja, voisi sanoa että kyse on Suomen olemassaolosta. Pluton yhtymä kun sinänsä on erityisen joko-tai, molemmat äärilaidat mahdollisia. Muut planeetat ovat kuitenkin suotuisien mahdollisuuksien puolella, joten näyttisi päätelmä kallistuvan sille puolen, ettei tässä nyt aivan heittopussina ollakaan. 

Varmaa on totaalisen uudenlainen aikajakso, jolloin sotkut on perinpohjin siivottu. Suomen vesimiesmäinen venus ja vapauden arvostus pääsee oikeuksiinsa ns puhtaalta pöydältä. Tällaisessa tilanteessa tyypillisesti uutta linjaa haetaan myös uranusmaista vapauden ääripäätä liiallisestikin kokeillen.

Suomen loppuvuosi 2020

Saturnus (rajoitukset ja lait, pysyvät rakenteet) on ollut nyt jokusen kuukauden vesimiehen merkissä, planeetta joka junttaa asioita pysyvään moodiin, antaa niille konkretian muotoa. Se on käynyt Suomen venuksella (kauneus, rakkaus, arvot, inhimillisyys ja ystävyys) ja tarkalleen keskipäivän pisteellä (julkinen näkyvyys ja asema tai tehtävä) kääntymässä peruutusvaihteelle. Herättelemässä siis. Taitaa tämäkin olla tarkoituksellista.

Jotakin on laitettu hautumaan odottamaan pysyvämpien ratkaisujen aikoja. Takaisin kauriiseen saakka se peruuttaa 2.7.2020 ja on siellä 16.12.2020 saakka. Aivan pian sen jälkeen se on Suomen venuksella, jolloin Suomen arvojen linja alkaa asettua. 20.12.2020 Myös jupiter tulee ensi kertaa 12 vuoteen vesimiehen merkkiin, ja aivan muutamien päivien kuluessa Suomen venukselle. Jupiter on hyvien mahdollisuuksien edustaja parhaimmillaan, väärinkäytettynä on myös ylilyöntien vaara olemassa.

Minusta vuoden vaihde on Suomen kannalta suuntaa ratkaiseva. Alkuvuodesta 2021 vesimieslaatu alkaa asettua Suomeen. Kaikki merkit osoittaisivat siirryttävä velvoitteen mentaliteetista enemmän humaanimpaan ja inhimillisempään suuntaan. Enpä ihmettelisi mikäli ihmisiä rajoittavia olosuhteita alettaisiin helpottamaan ja säädöksiä purkamaan. Vesimiehen periaate on niin voimakkaasti vapauttta edustava.

Suomen kartan kannalta saturnuksen ja jupiterin, molempien sosiaalisten planeettojen asteentarkka yhtymä Suomen venukselle on ääriharvinainen tapahtuma ja antaa odottaa paljon hyvää juurtuvan Suomalaisiin arvoihin. Vuosina 23 – 25 pluto viimeistelee asian. Henkilön kartalla tällaista voisi kutsua elämän yliopiston päättökokeeksi. Aivan uskomattoman upeaan todenmukaisuuteenkin on siis edellytykset olemassa.

Kääntöpuolenkin mahdollisuus on olemassa jos jupiterin mahdollisuuspotentiaali vapautta, yhteisöllisyytä ja suvaitsevaisuutta edustavassa vesimiesvenuksessa menee aivan överiksi. Toisaalta saturnuksen samanaikainen yhtymä vakavoittaa ja hillitsee äärimmäisen villiä Suomen uranusvenusta.

Suomen venus on sekin toisaalta vähän kuin kiikkulaudalla, aivan äärikonservatiivisen kauriin ja yhtä ääriedistyksellisen vesimiehen rajalla saaden vaikutteita molemmista merkeistä.

Planeettoja kauriin lopussa

No niin, nyt päästiin hyvin ajankohtaiseen aiheeseen josta oikeastaan aloitinkin. Sosiaaliset planeetat ja pluto kauriin lopussa, ja etenkin nyt peruutusaikana tekevät odottavan tunnun kesään. Voi melkein aistia kohta tapahtuvan jotakin.

Näihin neptunus 20 astetta kaloissa tekee hyvää kulmaa ikäänkuin varmistaen henkisen puolen tarkoituksenmukaisuutta. Etenkin jupiteriin ja plutoon kontakti on olemassa ja oikeastaan suurimman osan ajasta voisi laskea sekstiilikontaktin saturnuksellekin. Kaunis asetelma tämä neptunuksen mukanaolo kosmisena vartijana.

Jupiter peruuttaa 17 asteeseen kaurista 13.9. saakka
Saturnus peruuttaa 25 ast kaurista 29.9. saakka
Pluto peruuttaa 22 ast kaurista 5.10. saakka

Muut peruutukset:

Neptunus peruuttaa 18 ast kaloja 29.11.
Chiron peruuttaa 5 ast oinasta 16.12.
Uranus peruuttaa 6 ast härkää 14.1.

Mars ja muut nopeammat peruuttelevat myös mutta ne eivät nyt tässä yhteydessä ole kokonaisuuden kannalta ratkaisevia.

Planeettoja vesimiehen merkkiin

Sosiaaliset planeetat Jupiter ja saturnus siirtyvät vesimieheen joulun aikaan.

Tämän on tärkeää tiedostaa, sillä yleinen ajan laatu tulee pysyvämmin muuttumaan siitä mitä se on ollut, erityisesti täällä Suomessa.

Plutoon onvat yhtymänsä tehneet jo alustavasti aiemmin tänä vuonna jupiter ja saturnus. Molemmat sosiaalisia yhteyksiä ja rakenteita edustavat planeetat. Tämän tapahduttua Kauriin merkin loppupuolella, se on kääntänyt tunkion ympäri. 

Vallan yliplaneetta pluto on ollut jäykänpuoleisten rakenteiden ja hierarkioiden merkissä kauriissa pitkän aikaa, vuodesta 2008. Tämä Kauriin aika alkaa olla päättymässä hiljalleen pluton siirtyessä vesimieheen 2023 – 2025.

Eroa näiden kahden valtarakenteessa merkkien perusteella voisi kuvailla keskenään täysin eri tyyppisiksi. Jos se kauriissa on pystysuora tai pyramidimainen, niin vesimieslaadussa sen tulisi olla huomattavan leveä eikä niin porrastunut. Luvassa siis suorempaa vaikuttamista.

Kauriin laatu on myös olemukseltaan stabiilimpaa ja vesimiehen ajan laatu taas nopeammin sopeutuvaa ja demokraattisempaa.

Pluto tulee 2023 – 2025 Suomen astrologisen kartan kansainvälisen näkyvyyden kohtaan ensi kertaa Suomen olemassaolon aikana. Silloin sekin asia tulee läpivalaistua. Enpä ihmettelisi jos vaalijärjestelmäkin uudistettaisiin suoran demokratian mukaiseksi, mutta näin yksityiskohtaisia seikkoja astrologia ei suoraan kerro.

Saturnus on jo käynyt vesimien merkissä ja on nyt peruuttamassa sieltä takaisin kauriiseen. Aivan loppuvuodesta 2020 se ja toinen sosiaalinen planeetta jupiter siirtyvät samoihin aikoihin vesimieheen. Pluto sitten 2023 -2025.

Koska vesimiehen aivan alkupäässä on Suomen kartan tärkeimpiä sijainteja, Suomella lienee tärkeä rooli olla uuden ajan ja vesimieslaadun periaatteiden rakentajana. Jospa valo tosiaan tulee Pohjolasta, Suomesta.

Tämä merkinnee samalla myös, että ajan laadun muutos lienee Suomessa hyvin radikaalisti vaikuttava.

Loppuvuotta merkeille

Voimakkaimmin tämä aika koskettaa niitä, joilla on henkilökohtaisia tekijöitä merkkien jälkimmäisellä puoliskolla. Nousumerkki, keskitaivas, kuu, aurinko, merkurius, venus tai mars. Kiinnitä huomiota karttaasi jos niiden sijainti on yli 15 astetta, tällöin jupitervaikutus ulottuu niihinkin. Voimakkaampi vaikutus on jos sijainti on 22 asteesta eteenpäin.

Huomio että et siis ole vain horoskooppimerkkiisi sidottu koska on monia muitakin yhtä tärkeitä pointteja astrokartallasi.

Koska aika tulee muuttumaan täällä Suomessa erityisen paljon, vanhaan malliin voi olla mahdotonta turvautua enää jatkossa, siis siihen mihin olemme tottuneet jo kohtalaisen pitkän aikaa. Pluto edustaa pakollista muutosta ja se oikaisee vääryyttä, tai ainakin tuo sen esiin.

Kun planeetat alkavat jälleen syksyn jälkeen edetä, voidaan sanoa että juna lähtee. Alla olen listannut mahdollisimman tarkasti mitä nkohtaa kunkin olisi hyvä etsiä astrologiselta syntymäkartaltaan, jotta tietäisi kuinka syvästi aika henkilökohtaisesti tulee koskettamaan henkilökophtaisella tasolla.

Ilmassa on varmasti ollut alkuvuoden aikana merkkejä jos olet sopimattomaan suuntaan menevän junan kyydissä. Syksy tulee olemaan valintojen ja päätösten aikaa. Vanhat sosiaaliset mallit voivat murentua 911-tornien lailla. Kahtiajako on käynnissä. Sisimmässään pitäisi nyt aavistaa mikä eniten kutsuu ja mistä hälytyskellot kilkattaa.

Merkit jonkinlaisessa järjestyksessä…

Ja nyt siis tarkastellaan vain merkkien loppuasteita, koska niissä tapahtuu isosti. Uranus ja chiron ovat alkupuolen asteilla eikä niiden vaikutus oikein ulotu merkkien puolen väli yli. Niitä ei nyt tarkastella tässä.

SKORPIONI

Pluto, saturnus, jupiter ja neptunus ovat kaikki ns. mahdollisuuspuolella, erittäin hyvässä kulmassa. Skorppareilla voi tämän vuoksi olla fiilis että nyt on aika, johonkin omaan juttuun. Luultavasti juuri siksi että nuo sosiaaliset ja pluto tulevat tekemään viimeisen käyntinsä kauriissa ties kunka pitkiksi ajoiksi. Ei meidän elämän aikana enää kuitenkaan. Kuten myös neptunus kaloista joka tukee kosmista sujuvuutta kauniilla kontaktilla. Kosminen tarkoituksenmukaisuus ennen kaikkea. Nyt sujuu se minkä on itselleen luvannut jos se on syvältä omasta tietoisuudesta eikä vain mielihalu.

HÄRKÄ

Härkä voisi olla ensimmäisenäkin ja skorpioni toisena. Se on makuasia mitä seikkaa painottaa.

Härälle astro-orkesteri soittelee fanfaaria siihen malliin että kaikki sujuu myötätuulessa. Sillä edellytyksellä että on se kosmisesti ajatellen ansainnut omalla elämänpolullaan, itseään unohtamatta tietysti. Tällainen aika voi myös aiheuttaa laiskuutta ponnistella minkään uuden eteen, koska ensisijaisesti aika on palkkioluonteinen. Sitä hyvää mikä lähes itsestään tai ainakin hyvin helposti on saatavissa olisi nyt aika hyödyntää jatkoakin ajatellen. Ajat eivät aina tule olemaan yhtä myönteiset kuitenkaan.

NEITSYT

Loistava asetelma tietyillä ehdoilla. Sen tuo neptunuksen oppositio joka herättelee aavistuksia. Asioita jotka on tarkistettava toiseenkin kertaan ennen ”allekirjoitusta”. Pluto, jupiter ja saturnus kuitenkin antavat positiivisella tavalla mahdollisuutta oman asian toteuttamiseen, isolla kädellä jos niikseen tulee. Veikkaisin neitsyellä olevan sisäistä draivia jonkun isommankin asian edistämiseen. 

KAURIS

Kauris on ilman muuta ehkä eniten avainasemassa, taitekohdassa tai jotain siihen suuntaan. Uuden kynnyksellä kuitenkin. Mitä enemmän loppupäässä kaurista niitä henkilökohtaisia planeettoja, sitä pidempään odotusfiilis jatkuu. Ihan vielä ei vain ole niile aika koittanut mutta on tulossa. Myös neptunuksen erityisen hyvä asetelma kauriin loppupuolelle ohjaa kosmista reittiä varsin kauniisti. On hyvä tietää hyvinkin perusteellisen uudistumisen olevan käynnissä tai tulossa. Tälle vuodelle sen aika koittaa asteluvuilla 22- 24 kaurista.

RAPU

Rapujen olisi otettava koppi itsensä asettamisesta etusijalle tärkeysjäejestyksessä. Neptunuksen hyvä kulma kyllä antaa selkeyttä vaistonvaraiseen toimintaan sillä sektorilla. Se mikä ei nyt maistu muulta kuin mahdottomalta, melko varmasti on sitä jatkossakin. Erityisesti asteluvut 22-24 rapua edustavat asioita vastoinkäymisissä joihin kannattaisi suhtautua tarkastelevalla tavalla, ovatko ne oikeasti tärkeitä.

Rapujen olisi myös otettava aikaa rentoutumiselle. Moni asia jota on kuvitellut tärkeäksi velvollisuudeksi, onkohan se sitä enimmäkseen jonkun toisen mielestä. Jos ei jaksa, niin ei. Tärkeysjärjestys kunniaan ja vain vältämätön on välttämätöntä. Kaiken energian hyödyntäminen toisten edun mukaan ei nyt kanna eteenpäin kovin pitkälle.

Alkupuolen ravun asteille tilanne on aivan toisenlainen ja he ovat jo kosmisen koulun läpäisseet, tavalla tai toisella.

LEIJONA

Leijona on elämänsä fokuksessa. Vastausta siihen mikä se on, ei voi muilta täsmällisesti saada. Se löytyy vain sisäisen ohjauksen myötä. Tarkimmillaan 20 – 22 asteen kohdalta leijonasta, eikä haarukka ole montaa astetta. Tähän kohtaan muodostuu JODin kärki.

Muut asteluvut  15 – 30 ovat hieman toisen tyyppisiä, mutta yhteinen ominaisuus tällaisessa kvinkunssikulmassa on tarvittavan rohkeuden kaivaminen esiin omissa asioissa. Tämä on myös hyvin omaehtoinen asetelma.

KAKSOSET

Kaksosten loppuasteet saavat myös kvinkunssikulmaa ja erityisen voimakkaina asteluvut 18 – 21 kaksosia neptunuksen sulkeutuvan neliön myötä. Näillä asteluvuilla hyväuskoisuus tulee rapisemaan kauniista kuorestaan. Realistinen ja omaehtoinen suhtautuminen sopinee ohjeistukseksi kaksosten loopupuolen asteissa olevien planeettojen edustamien asioiden suhteen. 

VAAKA

Vaaàn iso potti on jupiterin, saturnuksen ja miksei plutonkin avautuva neliö. Erityisesti asteet 22 – 24 vaakaa ovat tänä vuonna isomminkin fokuksessa. Monenlaista isompaa voi tapahtua ja tulla eteen ratkaistaviksi ja muutoksia tehtäviksi. Vaaàn on syytä tiedostaa mihin suuntaan ei enää sovi elämäänsä viedä. Muilla asteluvuilla välillä 15 – 30 idea on sama mutta lievemmässä muodossa. Neptunuksen samanaikainen kvinkunssikulma asteluvuille 18 – 21 antaa impulssia jos jokin asia ei tunnu olevan sitä miltä näyttää.

OINAS

Oinas on painostavassa muutoksessa. Useimmiten ne tuntuvat johtuvan ulkoisista vaikuttimista. Astrokosmos se vain vääntää raidetta oikeaan kurssiin ja siinä sitä vain ollaan mukana. Tämä on omaksuttava tarkoituksenmukaiseksi sopeutumisen ajaksi joka varmistaa sopivampaa tulevaisuutta. 

Osittain tämä deletoiva, puhdasta pöytää tekevä jakso tekee tilaa uusille mahdollisuuksille joita alkaa olla ulottuvilla seuraavina vuosina. Silloin sateen jälkeen alkaa poutasää. Oinaalle oman tilan ottaminen käy kuitenkin luontaisesti paremmin kuin muille merkeille ja nyt onkin hyvä mennä mahdollisuuksien mukaan mukavien asioiden pariin.

VESIMIES

Veskarin loppuasteet ovat jännässä välissä neptunuksen ja toisesta suunnasta pluton, saturnuksen ja jupiterin välissä. Erityisesti jos löytyy asteilta 18 – 21 jotakin henkilökohtaisia tekijöitä, on nähdäkseni varsin myötäinen vaikutus luontaisimmillaan.

Olisikohan tämä kuviona joku minikolmio… Monikin asia voi sujua vaivattomasti mutta silti veskarin fiilis on varmastikin erityisen odottava. Joulukuussa jupiter ja saturnus siityvät pysyvämmin vesimieheen, mutta tosin vasta alkuasteille.  

JOUSIMIES

Jouskarille pluto, saturnus ja Jupiter ovat mahdollisuuspuolella, kuitenkin niin että vuoden vaihteen jälkeen enenevässä määrin jupiterin ja saturnuksen siirryttyä vesimieheen. Tämä vuosi saattaisi olla ensi vuodelle pohjustavaa.

Neptunuksen sijainti laittaa haasteita, lähinnä huomioimaan riittävästi miten suhtautua omiin aavistuksiin ja kuitenkin olemaan realistinen omien odotustensa suhteen. Erityisesti asteluvut 18 – 21 jouskarissa kuuluvat tähän joukkoon.

KALAT

Kalat jäi viimeiseksi mutta ei todellakaan vähäisimmäksi. Sulkeutuva sekstiili plutolta, saturnukselta ja jupiterilta ja erityisesti jupiterin ja neptunuksen välillä asteille 18 – 21 antaa kyllä aivan sadunomaista sujuvuutta eivätkä muutakaan kalojen loppupuolen asteluvut suosiota vaille jää. Nämä kun tulevat sulkeutuvan sekstiilin puolelta niin sehän tapahtuu lähes itsestään. Kyllä kalojen kelpaa.

Nähdäkseni myötäinen jatkuu pidempäänkin muutamiakin vuosia nyt tarkastelussa olleiden planeettojen osalta. 

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This