fbpx

Valitaanko Trump uudelleen?

Päivitys 8.6.2021
Opreetiokeskuksen uutisia YouTubessa.

Taitaa alkaa Amerikassa tapahtumaan ja oikeudenkäynnit päässeet käyntiin. Uutista ei kuitenkaan tällä hetkellä ole pystytty vahvistamaan muista uutislähteistä.

Päivitys 5.4.2021

Liikkuu ne planeetat Ameriikassakin. On taas pari sattumaa ilmassa, saas näkee mitä tästä sitten tulee.

Pluto peruuttaa 27.4.alkaen, vallankäytön planeetta, voimakkain kaikista. Kiinnostavaan astelukuun 24,18 kaurista. Hämmästyttävällä tarkkuudella pluto tekee comebackin sekä USA:n että Trumpin karttaa.

Pluto palaa sijaintiin jossa se oli 4.1.2021. 

YouTube

14.1.2021

Universumin mysteeri?

Maailma on täynnä symbolismiin koodattua tietoa joka aukeaa tarkoitetuille sitten kun sen aika on.  Onko Trumpin kartta tarkoitettu alkemistien luettavaksi tiedoksi, joka aukeaa kun aika on kypsä? Hyvikset vaiko pahikset osaisivat ennakoida ketkä tiedon tulevat löytämään?

Yksi asia on varma, Trumpin eräs tärkeimmistä elämäntehtäväfilosofioista on vapauden periaatteen toteutaaminen. Tämä näkyy varsin selvästi auringon ☉  ja uranuksen ♅ yhtymästä, joiden välissä on kuunsolmu ☊. Vapauttamisen ideologian toteuttamista tukee jupiterin ja chironin upea kolmioaspekti.

Kartastaan välittyy vaikutelma vapauttajasta, nuo planeetathan ovat kartallaan lisäksi oman julkisen mission sektorissa informaatiomekissä kaksosissa ♊︎. Voisi olla vähän korkealentoista verrata raamatulliseen käsitteeseen vapahtajasta. Vaikka ei se ihan kaukaa haettu vertaus olisi… Onhan siellä lisäksi venuksen ♀︎ ja saturnuksen ♄ yhtymä turvallisuuskaipuisessa ravussa ♋︎ sekstiilissä em. missiopointtiin, mahdollisesti inhimillisyyden rakentajana. Tämä ura- / missiopiste on luonnonläheisessä ja konkreettisessa härän merkissä ♉︎. Luulisi lopputuloksena olevan muutakin kuin lennokkaita ajatelmia.

Pysyykö mikään ennallaan?

Tämän vuoden alusta alkaneessa ajassa (ww3?) plutoniumivoimat ovat alkaneet jylläämään räjäyttämällä vakiintuneet sosiaalinormit pitkin pientareita. Shitti osuu tuulettimeen ja sitä rataa. Jos toivoo että kaikki palaa ennalleen, keep on dreaming. Niin ei tule tapahtumaan, Todellisuus aukeaa, kohta uuttakin rakentuu ja se on muuta kuin tähän asti. Se ei tule enää rakentumaan konkreettisen materian varaan yhtä voimakkaasti vaan turvallisuuden takaava mielenrauha on löydettävä itsensä sisältä, itsensä tiedostaen. Todellisuus oli joskus mediassa, mutta kovasti tuntuu sen aika olevan ohi. Tulevaisuus rakentuu samanmielisten löytäessä toisensa josta muodostuu uusi turvallisuuden perusta.

Trumpin aika?

Plutoniumi ♇ ♄ ♃ poksahtaa yo. kuvan keltaisessa tähdessä ja muodostaa Trumpin molempien energiaplaneettojen ☉ ♂︎ kanssa JOD-kuvion, jota sanotaan jumalan sormeksi. Tässä tosin muodostuu vielä sitäkin vahvempi kuvio koska jodin kannan puolittajapisteessä ovat venus ♀︎ ja saturnus ♄. Ura- / missiopointtiin sulkeutuvat kolmiot eivät selittelyjä kaipaa.

Trumpin kuulle aspektiksi tulee semisekstiili joka antaa varmuuden tunnetta. Merkuriukselle uranus tekee semisekstiilin

Trumpin karttaan nähden nämä kertovat Trumpin ajan koittaneen, nyt vasta nousukiito alkaa tosissaan. Hyvis tai pahis, aivan sama, kosminen myötätuuli puhaltaa aivan täysillä. Vastaavaa en ole kenenkään astrokartalla koskaan aiemmin, onko joku muu?

Neptunushaate ajassa on Trumpille on, joskin se aktivoi siellä luonnostaa olevaa täysikuuta. En usko muodostuvan ongelmaksi.

Veikkaan Trumpin jatkavan presidenttinä ja toteuttavan missiotaan, nimenomaan ihmiskunnan hyväksi.
Julkaistu 25.8.2020

 

Päivitys 14.1.2021

Artikkeli on julkaistu 25.8.2020
Video n. tunti

 

 

Päivitys 16.1.2021, tätä valtamedia ei kerro

Valtamedian uutiset poikkeavat uusista tiedonvälityskanavista huomattavasti. Valta + median tiedottamista ohjaavat agendat ja raha. Voiko ilmiö vielä olla joltakin jäänyt huomaamatta?

Amerikan tilanteestä vaihtoehtoisessa mediassa 15.1. Klikkaa tästä

Tässä on suora käännös google kääntäjästä:

Bidenin virkaanastujaiset on peruttu, presidentti Trump pysyisi virassaan ja Kiinan kommunistisen puolueen propagandaviestimet ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN ja MSNBC olisivat pian poissa presidentti Trumpin mukaan.

”Olen vedonnut vuoden 1807 kapinallakiin (Yhdysvaltain koodin 13 251-255 § 10) puuttuakseen maan demokraattisten ja republikaanien lainsäätäjien, KKP: n edustajien (Kiinan kommunistisen puolueen), FBI: n, oikeusministeriön, CIA: n ja muiden harjoittamaan maanpetokseen. Yhdysvaltojen ja sen perustuslain ”, presidentti Trump julisti torstaina 14. tammikuuta.” Nämä yhteisöt uhkaavat suoraan kansallista turvallisuutta. Pysyn presidenttinä loputtomiin, kunnes kaikki kotiviholliset pidätetään. ”

Presidentti Trump vetosi kapinallakeen toisen laittoman salamurhayrityksen jälkeen viime la. aamu 9. tammikuuta. Intelin mukaan Kiinan kommunistisen puolueen edustajat, FBI, oikeusministeriö, CIA ja muut Syvän valtion valtiot ovat suunnitelleet pitkään Main Stream Media -yhtiön avulla Yhdysvaltojen ja sen perustuslain purkamista.

Tietenkään korruptoitunut Main Stream Media ei ole ilmoittanut mistään näistä petoksista. Trumpilla oli todisteita siitä, että MSM oli ”upotettu CIA: n ja Kiinan kommunistisen puolueen edustajiin, joiden ainoana tarkoituksena oli ohjata yleinen mielipide kohti Deep State -ohjelmaa.

Presidentti Trumpin neljän toimikautensa aikana hän ja ns. Allianssi ovat taistelleet tätä Cabalia vastaan – saatanaa palvovaa voimaa, joka koostuu kolmestatoista satanistisen verilinjan perheestä Italiasta, Vatikaanista, Ison-Britannian monarkiasta, Ison-Britannian M16: sta, Kiinan kommunistisesta puolueesta, CIA, FBI, oikeusministeriö, Antifa, Black Lives Matter ja tietyt republikaanit ja demokraatit. Toinen yritys hänen elämäänsä oli viimeinen pisara.

Siitä la. 9. tammikuuta USA: lla on ollut lyhennetty sotilaki, jossa presidentti Trump on ylipäällikkö ja kenraali Flynn sotilasasioista. Sellaisena Trump on allekirjoittanut useita toimeenpanomääräyksiä, jotka muiden valtuuksien joukossa sallivat armeijan pidätykset ja tuomioistuimet.

Pian toimimaan oli yli 222 286 sinetöityä syytettä poliittista ja globaalia eliittiä vastaan, jotka jätettiin liittovaltion tuomioistuimiin koko maassa.

https://operationdisclosure.blogspot.com/2021/01/sealed-indictments-as-of-december-31.html#more

Lain mukaan kapinallislain mukaan Trump pysyisi presidenttinä loputtomiin, kunnes kaikki kotiviholliset pidätettiin. Hän ottaisi pian pois Main Stream Media -lehden.

”Olen laatimassa toimeenpanomääräystä seuraavien propagandamediavälineiden poistamiseksi radiosta: ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN ja MSNBC. Työskentelen myös FCC: n kanssa heidän lisenssiensa hankkimiseksi. Meillä on todisteita siitä, että kaikki nämä mediaorganisaatiot työllistävät Kiinan kommunistisen puolueen edustajia sekä upotettuja CIA: n edustajia, joiden ainoa tarkoitus on pestä, hypnotisoida ja ohjata yleinen mielipide tiettyihin vasemmistoa ja syvää valtiota tukeviin ohjelmiin. Nämä järjestöt ovat uhka kansalliselle turvallisuudelle, eikä käytännössä mikään heidän ilmoittamastaan todellisesta uutisesta. ”

Ei ole pieni tehtävä kaataa Cabal. Sotilas- ja erikoisjoukkojen yksiköt ovat sijoittaneet kaikkialle Yhdysvaltoihin yli 400 kaupunkiin. Tällä hetkellä DC: ssä oli yli 15 000 sotilasta armeijan sihteerin Ryan McCarthyn mukaan. Erikoisjoukkojen yksiköt ovat peitetysti tunkeutuneet Antifa- ja Black Lives Matter -aineisiin ja suorittaneet hiljaisia peitettyjä pidätyksiä.

Samana la. 9. tammikuuta POTUS ja puolustusministeriö lykkäsivät presidentin vihkimistä 20. tammikuuta. Intelin lähteet väittivät, että ellei Joe Bideniä vihitään virkaan, FBI aikoo auttaa Antifa- ja BLM-väkivaltaa DC: ssä ja 50 valtion pääkaupungissa lauantaina 16. tammikuuta – ke. 20. tammikuuta Bideniä ei voitu virkaan vihkiä, koska kapina-laki vaati Trumpia pysymään virassaan ”kunnes kaikki kotiviholliset pidätettiin.

Korruptoitunut joukkotiedotusväline on kieltäytynyt ilmoittamasta muuta kuin heidän vasemman siipensä asialistan, jonka uskottiin olevan KKP: n maksama. Siksi presidentti on ilmoittanut aktivoivansa pian hätälähetysjärjestelmän (EBS). Tätä odotettiin kymmenen päivän pimeyden tai mediakatkoksen aikana.

EBS: n avulla kaikki saisivat hälytykset puhelimistaan, TV: stä, radiostaan ja Internetistään, jotka ohittavat muut lähetykset useita tunteja kerrallaan. Lähetykset selittäisivät Cabalin ja Allianssin välisen hiljaisen sodan, joka tapahtuu ympäri maailmaa.

Tällä viikolla Trump Intelin palveluntarjoajat Robert David Steele ja Juan OSavin selittivät: ”Tämä voidaan ratkaista vasta 1. huhtikuuta. Kuka tahansa Foxia lukuun ottamatta, joka kieltäytyy lähettämästä Yhdysvaltojen presidenttiä, joutuu FCC-lisenssiensa menettämisen lisäksi ehkä rikosoikeudellisiin rangaistustoimiin sotilaallinen haltuunotto. ”

Ke. Presidentti Trump pyysi rauhaa 13. tammikuuta kiireellisessä viestissä amerikkalaisille. Intelin lähteet kertoivat, että mellakoita suunniteltiin DC: ssä ja koko maassa. Hän tuomitsi valtionpääkaupungin mellakat ja sosiaalisen median äskettäisen hyökkäyksen sananvapauteen ja aktivoi sitten armeijan tukahduttamaan levottomuudet.

Äskettäinen sosiaalisen median alustojen loukkaaminen sananvapauden sensuroimiseksi oli huolestuttavaa. Donald Trump Jr. pelastamaan. Trump Jr. ilmoitti, että uusi sosiaalisen median foorumi oli tulossa pian nimellä Freedom Social Network.

Vielä tärkeämpää on, että presidentti Trump oli virallisesti sulkenut Cabal’s USA Inc.:n ja aloittanut palautetun tasavallan uudelleen 4. heinäkuuta 2020.

Se oli kaikki osa allianssin suunnitelmaa vapauttaa kommunististen puolueiden maapallo / Cabal tukahduttaa kansan. ”Suunnitelma pelastaa maailma”:

Osana tätä suunnitelmaa presidentti Trumpin avaruusjoukot ovat osallistuneet maailmanlaajuisiin sähkökatkoihin useissa maissa, kun allianssin erikoisjoukkojen yksiköt pidättivät. Yöpyminen Suniin. 10. tammikuuta pidätettiin useita pidätyksiä, myös Frankfurtin Saksassa – CIA: n toimiston kotona, jossa Dominion-äänestyskoneet muuttivat Trumpin äänet laittomasti Bideniksi vuoden 2020 vaaleissa.

Viime viikonloppuna Ranskan ja Venäjän allianssin armeijan johtajien erikoisjoukkojen yksiköt veivät syväsatamia Italiassa, Pakistanissa, Berliinissä ja Pariisissa. Viikon ensimmäiseen päivään mennessä he olivat muuttaneet Iraniin, missä ne aiheuttivat sähkökatkoja kohdistaakseen maailmanlaajuisen ja alueellisen terrorismin.

By tiistai 12. tammikuuta Valkoinen talo oli perustanut kansallisen tekoälyn aloitetoimiston. Tämä virallisesti aktivoitu avaruusvoima ja se kvanttitietokone, joka asettaisi meidät ja koko maailman kultastandardiin, tarjoaa avoimen ja välittömän kvanttiäänestysjärjestelmän ensimmäisille palautettujen tasavallan vaaleillemme maaliskuussa 2021, ja tarjosi alustan huippusalaiselle maailmanlaajuiselle satelliittisatelliitille Ohjelma, joka voisi ohittaa kaikki presidentti Trumpin maailmanlaajuiset osoitteet.

Tulevana viikonloppuna 20. tammikuuta saakka voi olla ruoka- ja toimitusvajetta, viestinnän, median ja sosiaalisen median katkoksia sekä pankkiautomaatti- ja luottokorttitapahtumia. Sinua kehotettiin valmistautumaan.

Liittouman muodostivat presidentti Trump, Venäjän presidentti Vladimir Putin, Kiinan presidentti Xi Jinping, Irakin pääministeri Mustafa Al-Kadhimi, Intian pääministeri Narendra Modi, puolustusministeriön valkoiset hatut puolustusministeri Chris Millerin johdolla, puolustusministerin alivaltiosihteeri Intel Ezra Cohen Watnick ja kenraali Michael T Flynn, Q Brown, kenraali Paul Nakasone ja kenraali Jay Raymond), QAnons (vapaaehtoiset Patriots, jota johtaa JF Kennedy Jr.), Kansallinen turvallisuusvirasto ja eri sotilaat ympäri maailmaa SOF-yksiköissä, mukaan lukien kansainväliset joukot, joilla on lupa pidättää missä tahansa maassa , Interpol sekä Yhdysvaltain merijalkaväki, kansalliskaartin ja erikoisjoukkojen yksiköt

Arto Virtanen

Arto Virtanen

Astrologi

Henkilökohtaisen astrotulkinnan saat nopeimmin puhelimitse.
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä.

Saat tulkinnasta äänitteen.

– Astrologiaa vuodesta 2006 –