fbpx

Valitaanko Trump uudelleen?

Universumin mysteeri?

Maailma on täynnä symbolismiin koodattua tietoa joka aukeaa tarkoitetuille sitten kun sen aika on.  Onko Trumpin kartta tarkoitettu alkemistien luettavaksi tiedoksi, joka aukeaa kun aika on kypsä? Hyvikset vaiko pahikset osaisivat ennakoida ketkä tiedon tulevat löytämään?

Yksi asia on varma, Trumpin eräs tärkeimmistä elämäntehtäväfilosofioista on vapauden periaatteen toteutaaminen. Tämä näkyy varsin selvästi auringon ☉  ja uranuksen ♅ yhtymästä, joiden välissä on kuunsolmu ☊. Vapauttamisen ideologian toteuttamista tukee jupiterin ja chironin upea kolmioaspekti.

Kartastaan välittyy vaikutelma vapauttajasta, nuo planeetathan ovat kartallaan lisäksi oman julkisen mission sektorissa informaatiomekissä kaksosissa ♊︎. Voisi olla vähän korkealentoista verrata raamatulliseen käsitteeseen vapahtajasta. Vaikka ei se ihan kaukaa haettu vertaus olisi… Onhan siellä lisäksi venuksen ♀︎ ja saturnuksen ♄ yhtymä turvallisuuskaipuisessa ravussa ♋︎ sekstiilissä em. missiopointtiin, mahdollisesti inhimillisyyden rakentajana. Tämä ura- / missiopiste on luonnonläheisessä ja konkreettisessa härän merkissä ♉︎. Luulisi lopputuloksena olevan muutakin kuin lennokkaita ajatelmia.

Pysyykö mikään ennallaan?

Tämän vuoden alusta alkaneessa ajassa (ww3?) plutoniumivoimat ovat alkaneet jylläämään räjäyttämällä vakiintuneet sosiaalinormit pitkin pientareita. Shitti osuu tuulettimeen ja sitä rataa. Jos toivoo että kaikki palaa ennalleen, keep on dreaming. Niin ei tule tapahtumaan, Todellisuus aukeaa, kohta uuttakin rakentuu ja se on muuta kuin tähän asti. Se ei tule enää rakentumaan konkreettisen materian varaan yhtä voimakkaasti vaan turvallisuuden takaava mielenrauha on löydettävä itsensä sisältä, itsensä tiedostaen. Todellisuus oli joskus mediassa, mutta kovasti tuntuu sen aika olevan ohi. Tulevaisuus rakentuu samanmielisten löytäessä toisensa josta muodostuu uusi turvallisuuden perusta.

Trumpin aika?

Plutoniumi ♇ ♄ ♃ poksahtaa yo. kuvan keltaisessa tähdessä ja muodostaa Trumpin molempien energiaplaneettojen ☉ ♂︎ kanssa JOD-kuvion, jota sanotaan jumalan sormeksi. Tässä tosin muodostuu vielä sitäkin vahvempi kuvio koska jodin kannan puolittajapisteessä ovat venus ♀︎ ja saturnus ♄. Ura- / missiopointtiin sulkeutuvat kolmiot eivät selittelyjä kaipaa.

Trumpin kuulle aspektiksi tulee semisekstiili joka antaa varmuuden tunnetta. Merkuriukselle uranus tekee semisekstiilin

Trumpin karttaan nähden nämä kertovat Trumpin ajan koittaneen, nyt vasta nousukiito alkaa tosissaan. Hyvis tai pahis, aivan sama, kosminen myötätuuli puhaltaa aivan täysillä. Vastaavaa en ole kenenkään astrokartalla koskaan aiemmin, onko joku muu?

Neptunushaate ajassa on Trumpille on, joskin se aktivoi siellä luonnostaa olevaa täysikuuta. En usko muodostuvan ongelmaksi.

Veikkaan Trumpin jatkavan presidenttinä ja toteuttavan missiotaan, nimenomaan ihmiskunnan hyväksi.

Leijonalle kiva lovejodi!

Lovejodi leijonalle
Osa leijonista saa syyskuun 21. – 24. välisenä aikana tilaisuuden löytää jotakin poikkeuksellisen kaunista. 23.9. alkaen mars antaa lisää latausta. Siinä alkaa olla mukavuutta tarjoilevat ainekset sen verran koossa että parempaa on vaikea kuvitella.

Valitaanko Trump uudelleen?

Tähdet vaikuttavat olevan täysin Trumpin tukena. Aivan varmasti hänellä on universaali rooli tähän aikaan ja vapauttamiseen liittyen. Onko tässä toteutumassa Ison Kirjan profetioita?

EU

Sattumaa vai universaalia tarkoituksenmukaisuutta? EU:n toiminta on muutoksessa pluton kohdatessa EU-marsin. Samana suuren muutoksen vuonna 2020 sosiaalisten rakenteiden ollessa pakollisen uudistumisen alaisuudessa globaalissa mittakaavassa.

D T

Omaehtoinen D T Mielipiteitä jyrkästi jakavana persoonana mielenkiintoinen myös astrologian näkökulmasta. Mikä tekee hänestä toisaalta rakastetun ja toisaalta suorastaan vihatun? Asiaahan pitää tarkastella myös pintaa syvemmältä astrologian kautta. Poikkeuksellisesti...

Valoa 2020. Loppuvuoden planeettaorkesteria

Loppuvuoden planeettaorkesteri Jotain kummallista tuntuu olevan eetterissä. Joidenkin eläinradan merkkien loppupuolen asteissa astrosäteily on ja tulee olemaan poikkeuksellista. Ilmassa on erityinen odotuksen tunnun, selkeyden, luottavaisuuden ja päämäärätietoisuuden...

Kevätsiivouksen aikaa!

VAPUN ASTROSÄÄ
On hieman sähköinen. Tyytymättömyyden ja kärsimättömyyden ilmapiiriä voi kohdata odottamattomissakin yhteyksissä

Astroisia pääsiäiskuvioita!

Pääsiäisen ja sen jälkeisen viikon astrotunnelmia 2020

Schumannin resonanssista

Onko Schumannin resonanssin taajuus jo 40Hz vai jotain muuta?

Universaalista tarkoituksenmukaisuudesta, Suomi 2020

Onko universumi maailmanpyörä?

Kauriista vesimieheen

Mitä on vesimiehen aika? joko se on?

%d bloggaajaa tykkää tästä: