Mitä horoskooppi on?

maalis 14, 2022 | Info

Info

Info hakemistoon

Horoskooppi on auringon energiaa

Horoskooppimerkkisi on sinun aurinkomerkkisi ja sille on aivan tieteelliset perusteet. Aurinko on syntymäpäivänäsi luotsannut elämänenergiaa horoskooppimerkkisi tähdistön suunnasta. Tämän vuoksi sen edustama energia pitäisi olla sinulle jokseenkin luonteenomaista ja sillä on roolinsa yksilöllisessä elämäntehtävässä ja sen kautta yhteiskunnassa siltä osin kuin siihen on mahdollista itse vaikuttaa. Ei ole sattumaa että jonkun aurinkomerkin edustajia on keskimääräistä enemmän jossakin tietyssä ammatissa. On tietysti kokonaan toinen asia ellei anna aurinkonsa paistaa. Ennen pitkää sekin loistaa sinusta mutta ei kovin toivotulla tavalla.

 

Aurinko edustaa symbolisesti elämän kipinää ja henkeä

Aurinko

Auringon merkki on ympyrä joka symboloi henkeä, spirittiä. Keskellä on piste, joka kuvastaa siementä tai kipinää. Siemen on ympyrän sisällä eikä voi laajentua loistoonsa ellei ole ns. hengessä mukana. Se on siis edellytys jotta voisit loistaa ja säteillä omanlaistasi energiaa ympäristöön. Pääseehän aurinkosi säteilemään? Tarkista peilistä tai kysy kaverilta.

Olisi erittäin toivottavaa ihmisen kehityksen kannalta päästä toteuttamaan yksilöllistä iloa tuottavaa kutsumustansa jossakin muodossa. Toivottavasti se on työ tai harrastus.

Aurinkoenergia tuo myös selkeyttä arkeen. Aurinko on iso lamppu joka valaisee pimeyden pois. Se auttaa meitä löytämään intohimomme ja ylläpitämään sitä,

 

Mutta kun horoskooppi…

Horoskooppi on kaupallisista viihdesyistä saanut vähän huonon maineen. Kerrotaan tapauksia viikkolehtien horoskopioitsijoista, tosi helppoa printata joku vanha juttu toiseen kertaan.

Hyvässä horoskoopissa on kuitenkin aivan astrologinen perusta, mutta horoskoopin ominaisuuksista johtuen jää sen osumatarkkuus puutteelliseksi, vaikka aurinko tärkeimpiä kartan tekijöitä onkin.

Horoskooppi voi myös toimia

Joissakin tapauksissa horoskooppi tuntuu ns. osuvan ja uppoavan poikkeuksellisen hyvin. Toiset voivat aivan syystä sanoa ettei se heillä pidä paikkaansa.

Tässä tullaan ihan käytännöllisiin horoskoopin ja astrologian rakenne-eroihin. Minulla astrologia on osunut yleensä sen verran hyvin jo nuoremmalla iällä, että oli selvää että jotain perää siinä täytyy olla. Sen vuoksi aloin asiasta kiinnostua jo ennen mopoikää.

Jos olet rajatapaus

Jos olet syntynyt merkin päivämäärien rajamailla, ja olet katsonut horoskooppimerkin jostakin yleisestä lähteestä, se voi yksinkertaisesti olla väärin. Lisäksi mikäli syntymäpäivasi on aivan merkin ensimmäisinä päivinä, saattaa edellinen merkki vaikuttaa tutummalta. Siihenkin on astrologiset perusteet olemassa.

Syntymäkartan geometria

Jos henkilökohtaiset tekijät ovat kartalla vähän joka puolella, horoskooppinen ajankuvaus ei sitten useimmiten osu täydellä voimalla. Jos ne puolestaan ovat useampi samassa läjässä, niin on selvää että sitä voimakkaammin osuu kun kohdalle sattuu.

Transitoivat planeetat

Eli missä ne horoskooppihetkellä ovat. Tästä esimerkkinä on pluto, joka tätä kirjoitettaessa on kauriin viimeisissä asteissa nyt ja vielä pari vuotta. Se on sen verran kaukana kauriin alkupäästä, että alkupäässä syntyneet ovat plutonisen annoksensa nauttineet jo aikoja sitten. 7 vuotta sitten pluto meni kauriin puolivälissä.

Stereotypiat

Tämä on pitkälti viikkolehtien syytä. Toisekseen, jotkut merkit ovat kovasti väärinymmärrettyjä.

Jokaisessa merkissä on jonkun sortin energiavoimaa ja se on sitä niin niin hyvässä kuin pahassakin. ”Paha” lakkaa olemasta heti kun ymmärtää sen tarkoittavan kehitettävää, karmallista puolta, josta tässä elämän aikana hiotaan särmiä pois. Ei siis tarvitse olla horoskooppimerkkinsä vanki.

Lisäksi auringolla on tavallisesti sitä muuntavia planeettakontakteja, jotka aikojen saatossa nousevat aktiivisiksi. Kehittyminen on niiden perusidea.

Aurinko on tärkeässä roolissa syntymäkartalla, mutta siellä on paljon muitakin, jopa herkempiä tekijöitä jotka muokkaavat kokonaisuutta.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This