Parisuhde – astrologia

maalis 18, 2022 | Info

Parisuhde - astrologinen tulkinta

Parisuhde – astrologia lienee kautta aikojen ollut suosituimpia astrologian soveltamisen alueita.
Astrologiasta voikin olla oiva apu auttamaan ymmärtämään keskinäisten ja toisaalta yhdistyneiden energioiden luonteita.

Parisuhde – astrologian mahdollisuudet

Astrologisesti on mahdollista määritellä missä määrin kyse on todennäköisesti tasapainoisesta suhteesta ja toisaalta taas ovatko keskinäiset kemiat puoleensa vetäviä mutta osoittautuvat lopulta ristiriitaisiksi. Kaikissa parisuhteisa on jonkin verran huomioimista vaativia osa-alueita.

Astrologinen katselmus auttaa hahmottamaan missä kompastuskivet voisivat sijaita ja miten niitä voisi rakentavasti kehittää.

Karmallinen suhde

Karmallinen suhde on erilaisuuden hyväksymisen ja itsensä arvostamisen oppikoulu. Siitä huolimatta tai sen takia suhde voi kestää hyvinkin pitkään. Tunnusomaista on että kynttilä palaa molemmista päistä. Energiataso on valtava ja sukat pyörivät jaloissa.

Erilaisuus kuitenkin ajan saatossa voi muodostua ylitsepääsemättömäksi kunnes mitta tulee täyteen. Alussa erilaisuus on puoleensa vetävää ja tavallisesti toisessa jotkin seikat alkavat osoittautua saman piirteisiksi kuin omissa vanhemmissa on ollut, joka on jo melko selvä osoitus karmallisesta suhteesta.

Karmallisella suhteella on kuitenkin suurempi tarkoitus yksilön kehityksen kannalta, sillä kehittymistä harvemmin tapahtuu ellei mikään ärsyke aktivoidu sysäämään sitä kohti. Karmalliseen suhteeseen ehkä tavallisimmiin päädytään kun  pyritään löytämään joku joka vie jalat alta.

Haastava oma kartta?

Tulkinta omasta syntymäkartasta voi avata lyhyemmän tien parisuhteeseen. Kartalla voi löytyä itsensä kanssa työstettäviä asioita ja tulkinta voi tarjota tässä oivalluksen avaimia. Universumi antaa sen mihin on valmis…  next level voi olla saavutettavissa nopeammin kun tekee ensin omat läksynsä.

Haastavaan karttaan on tietenkin vähemmän hyvin sopivia toisia karttoja tarjolla. Tästä huolimatta uskallan väittää että kaksi varsin haasteellista karttaa voivat sopia yhteen hyvinkin tasapainoisen kauniisti kunhan aika on oikea ja molemmat ovat särmänsä hioneet.

Parisuhde kemiat

Parisuhteessa muodostuu vielä ”kolmas pyörä” yhteen sulautuneista energioista. Tämä ei näy päälle päin suhteen alussa mutta alkaa nousta esiin tiiviimässä yhdessäolossa ajan myötä.

Olen nähnyt tähtikarttoja jotka nopeasti katsoen ovat varsin sopuisia suhtessa toisiinsa, mutta ilmeisesti universumin tarkoitus ei ole ollut ladata paukkuja ystävyyttä enempään. Samoi myös toisin päin, vaikka jotain kitkaisia keskinäisiä ominaisuuksia näkyisikin, toisinaan vaikuttaisi että niiden kanssa päästään onnelliseen lopputulokseen kun sille annetaan mahdollisuus.

Parisuhde kriisissä?

Astrologia voi auttaa kriisin yli. Haastavat ajoitukset tavallisesti näkyvät yhteiskartalla. Astrologia voi auttaa ymmärtämään mistä perimmillään on kyse ja mitä tulisi huomioida mikäli molemmat haluaisivat yrittää selviytyä haastejakson yli.

Toisinaan elämä ajoittaa parisuhteelle kriisin mutta useimmiten oikealla suhtautumisella ja molempien tahdolla suhteessa voi päästä rakentavasti eteenpäin, oli lopputulos sitten mikä tahansa.

Parisuhde -tulkinta

Haluatko tietää mitä oma kartta kertoo parisuhteen edellytyksistä?
Mitkä ovat parisuhteen vahvuudet ja heikkoudet?
Oletko löytänyt vakavasti otettavan ihastuksen?
Milloin aika olisi suotuisa uudelle suhteelle?

Kaikkiin näihin kysymyksiin astrologiasta voi löytyä ajattelemisen aiheita. Varaa aika astrologiseen katselmukseen mikäli ajattelet sen mahdollisesti olevan avuksesi.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This