Parisuhde - astrologinen tulkinta
Astrostudio ajanvaraus
Sinkkufestarit Luopioisissa 17. – 19.6 2022

Kohtaa Kultasi Kukkialla!

 
Rento kesätapahtuma koko viikonlopun ajan maalaiskylähengessä.
Tapahtuma-alueena Luopioisten keskusta ja rantakeskus.
Majoituspaikkoja löytyy jokaiseen makuun.
 
Kohderyhmä +40 v. sinkut ympäri Suomen.
Ohjelmassa mm. perjantaina etkot, lauantaina Astrologi Arto Virtasen luento sekä karttatulkintoja, hauska tehtävärata sinkuille, pikatreffit, monenlaista elävää musiikkia, maalaismarkkinat ja iltamat rusettitansseineen.Sunnuntaina mm. melontaa&suppailua, lemmenristeily ja kirkkovenevesihiihto!
 
Tapahtuman päivitykset löydät myös facebookista
 
Sinkkufestarit lehtiartikkeli

Luentoni

Lauantaina 18.6. n. klo 10 – 11 aiheesta Astro-loogista henkilökemiaa.

Luennolla saat alennuskoodin tunnin ajanvaraukseen.
Se on voimassa heinäkuun loppuun nettikalenterista tehdyille tunnin ajanvarauksille.

Astrotulkintoja

Klo 11 – 17 välisenä aikana sinulla on mahdollisuus astrotulkintaan. Varaathan aikasi ajanvaraussivultani.

Kolahtaako hyvin vai huonosti, vaiko hyvin huonosti…

Vartin tulkinta henkilökemiasta voi jo kertoa jos tiedossa on haastetta tavallista enemmän. Syntymäpäivämäärillä ilman kellonaikoja pääsee jo alkuun.

Ja omaltakin kartalta voi nopeasti nähdä mikäli se on sellainen että jotkut horoskooppimerkit menevät enemmän karsittujen joukkoon.

Ajanvaraukseen tästä

  • 15 min / 25 €
  • 30 min / 45 €.

Puolituntiseen voit valita myös lisäpalveluna äänitteen ja syntymäkarttasi sähköpostiisi. Voit myös tallentaa tulkinnan itse.

Maksut

Maksuna käy kortti ja käteinen

Sinkkufestareiden astrologinen kartta

Festareiden teeman näkökulmasta tarkasteltuna ajankohdan astrologinen tähtikartta vaikuttaa lievästi sanoen hienolta. Ajankohdaan suhteen ei kuulemma ollut valinnanvaraa ja nähtävästi tälle on selkeä tarkoitus. Venus on mukavien asioiden ja ihmisten planeetta. Mahtaisiko tuo voida paremmassa sijainnissa ollakaan…

Venus

Venus on maanläheisessä ja nautinnollisessa härässä joka on sen oma merkki! Venuksen aspektitkin ovat omaa luokkaansa.

  • Venus on kuunsolmun kanssa yhtymässä ja ylittanyt sen vasta 2 päivää aiemmin. Kuunsolmun myötä on aina tilaisuus suunnata jonkinlaista elämäntehtäväänsä kohti ja tässä hetkessä rakkauden planeetta venus on avainasemassa. Ensisijaisesti on aina kyse oman arvomaailman toteuttamisesta.
  • Venus on yhtymässä merkuriukseen josta seuraa taatusti mukavia juttuhetkiä
  • Venus on hyvässä aspektissa pluton kanssa joka huomattavasti helpottaa kohtaamaan todellisia, aitojen arvojen mukaisissa ihmisiä ilman valta-asetelmia.
  • Venus on yhtymässä uranuksen kanssa joka luo ajankohtaan luontaisen energian uuden kohtaamiseen ja kenties vapautumiseen kaavamaisuudesta. Uranus on joka tapauksessa uudistumisen asialla.
  • Venus on hyvässä asemassa neptunuksen kanssa. Mielestäni venuksen ja neptunuksen hyvät keskinäiset asetelmat ovat aivan parhaita sattumia tarjoavia ajankohtia, siinä on johdatuksellisuutta aimo annos. Se aukeaa omaa vaistoaan seuraamalla.
  • Ajankohtaan liittyy haastelulma saturnuksen kanssa ja sekin oikeastaan vain kysyy haluatko tehdä kaiken kuten aina ennenkin.

Tarkista oma tähtikarttasi ja katso olisiko härässä 24 asteen tuntumassa planeettoja omalla kartalla. Venus on siinä viikkoa ennen juhannusta.

 

Sinkkufestarit

Tapahtuman tietopaketti löytyy tapahtuman kotisivulta  https://www.kukkialle.fi/festarit/ 

Tapahtuman ohjelma avautuu painikkeesta.

Tapahtuman ohjelma

Sinkkufestarit Kukkialla
Share This