Pluto peruuttaa 2021

huhti 4, 2021 | Astrosää

Pluto pysähtyy 27.4.2021 skorpionitäysikuun päivänä. Pluto on skorpionin hallitsija, joten taidetaan pureutua asioihin paljonkin pintaa syvemmälle. Saturnuksen ja uranuksen pakottavaa vapautumista ja rajoja rikkova asetelmakin tähän osuu kiinnostavalla tavalla mukaan.

Taitta olla melko kapinallista ja kyseenalaistavaa aikaa. Tähän ei ole muuta lääkettä kuin totuus, vähän rujompikin kelpaa. Itsensä ulkopuolisiin asioihin on lähes mahdotonta turvautua. Ei ole varmistuksen mahdollisuutta, kun mikään ei tunnu olevan kovin tukevissa kantimissa.

Miten mahtaa käydä koronan kanssa, vieläkö sitä voidaan käyttää perusteena rajoittamiseen ja jopa tunkeutumiseen ihmisten yksityisalueelle, heidän koteihinsa? Veikkaan että käännettä on nyt tapahtumassa pluton heittäessä pykälää peruutusvaihteelle.

 

Video löytyy myös YouTubesta

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This