Voiko äänestämällä vaikuttaa?

huhti 5, 2021 | Suomi-astrologia

Päivitys 5.4.2021

Vaalipäivä 13.6.

Nyt on 2 vaihtoehtoa keskinäisessä vertailussa. Näyttää siltä että tämä olikin oikein hyvä siirto, jos asiaa katsellaan Suomen tasavallan näkökulmasta. Vaalien siirto oikeutetusti aiheutti närää koska siirtämistä perusteltiin hengenvaarallisella koronatilanteella. Silti hallitus näinkin vakavassa tilanteessa katsoi parhaakseen lähteä lomailemaan pääsiäisen yli.

Kesäkuussa vaalit osuvat Suomen karttaan vähintään kertaluokkaa tarkemmin. Mahtoiko hallitus sahata omaa oksaansa siirtäessään vaalit? Taitaa olla kohtalolla sormensa pelissä.

YouTube

19.1.2021

Kuntavaalit 2021

Olemme murrosvaiheessa, siirtymässä pyramidimallisesta hallintamallista huomattavasti suoraviivaisempaa itsehallintoa kohti. Ei vain Suomessa vaan maailmanlaajuisesti. Vaikuttamisesta ja tiedottamisesta tulee välittömämpää ja molemmansuuntaista. Tämä koskee aivan kaikkea, hallintoa, uutisia, markkinoita jne. You name it. 2021 pohjustaa tulevaa vuosille 2023 – 2025 jolloin ylivaltaplaneetta pluto siityy vesimieheen.

Maailmanhallinnon pyramidimalli tulee luultavasti julki. USA:n vaalisotku on tästä esimerkki ja alku sille sekä sen perinpohjainen tonkiminen on koko maailman etu. Maailman hallinto ulottuu myös Suomeen. Ohjausta tulee kansainvälisten hankkeiden ja organisaatioiden kautta, joiden tavoitteena on Uusi Maailmanjärjestys. Kuulostaa hienolta, mutta myös kaikki epäilyttävä puetaan hienolta kuulostavaan termiin ja tavoitteisiin. Teatteri ja totuus sen takana ovat kaksi eri asiaa. Kansainväliset organisaatiot ohjaavat ja pyrkivät rajoittamaan itsemääräämisoikeuttamme.

Presidenttimme Sauli on maininnut ulkopolitiikan uudesta maailmanjärjestyksestä 2011. YouTube-video

Pääministerimme Sanna Marin esiintyy Klaus Schwabin kanssa. Klikkaa Young Global Leaders.

AGENDA-pinssistä THL:n Mika Salmisella, STM:n Päivi Sillanaukeella Pinssiä lienee nähty muillakin, ja se viestinee jotakin kyseisten henkilöiden omaksumasta agendasta.

Hallintokoneiston uudistus kohtaa väistämättä myös Suomea, siitä myöhemmin lisää. Useilla poliitikoilla on totuusseerumin aika koittamassa, joillakin taas uskomaton myötätuuli urallaan. Laura tulee olemaan voittajien joukossa ja jotkut löytävät sopimusratkaisun, jonka näen todennäköiseksi Saulin kohdalla ja käyvän toteen vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Henkilökohtaisesti luulen että seuraavaa linnanjuhlaa isännöi joku muu Saulin mahdollisesti siirtyessä eläkkeelle tehtävästään. Käsittääkseni ratkaisu alkaa hahmottua hänelle juhannuksen jälkeen. Hänen merkurius on Suomen karttaan nähden kuulle yhtymässä, joka on laskettava tässä ajassa positiiviseksi tekijäksi uranuksen tehdessä Suomen kuulle sulkeutuvaa kolmiota. Saulilla on oletettavasti vähäisestä preisidentin vallasta huolimatta oletettavasti olemassa jokin Suomen tulevaisuuden ja itsensäkin kannalta vaativa rooli tai ratkaisu.

Puoluejärjestelmä mahdollistaa agengapolitiikan

Uuden ajan ratkaisun onkin rakennuttava täysin erilaiselle pohjalle. Puoluekuriin velvoittaminen käytännössä laillistaa valehtelun. Puolueiden johtohenkilöihin on mahdollista kohdistua ulkopuolisia vaateita, joihin sitten eri tavoin sitoutetaan koko puolue, eikä se voi olla Suomen ja suomalaisten etu, jota perustuslaissa edellytetään.

On kuitenkin muistettava, että tällaisiin tilanteisiin useimmiten ajaudutaan, kunnes huomaamme tilanteen tolan. Osaltaan poliitikotkin ovat järjestelmän uhreja.

Kuntavaalien tärkeydestä

Kunnallispolitiikka on kansalaista lähinnä oleva hallinnollinen instanssi. Ajankohta on myös otollinen uudistuksille ja viranomaisten planeetta saturnus (mutta myös sosiaalinen mahdollisuusplaneetta jupiter) tuli jo jouluna vapauttavaan ja itseään kunnioittavaan vesimieheen, jossa se on vuoteen 2023 saakka.

Kunnanhallinto on kuitenkin ylivaltaplaneetta pluton, eli hallituksen alaisuudessa. Se taas puolestaan on saturnuksen asemassa globaaliin hallintoon nähden. Näinhän ei pitäisi olla perustuslain mukaan. Sen osalta näkisin meneillään olevan siirtymäjakson vuosiin 2023 – 2025 saakka. Mielestäni sinne saakka ei ole välttämätöntä odottaa, koska hallituskin on uudistuvassa saturniaanisessa asemassa.

Järjestelmä uudistuu mielestäni täten alhaalta ylöspäin, kansalaisten vaikutuksesta, joka tasavallan idea onkin. Kovasti kaipaan markan kruunupuolta jossa luki Suomen kansantasavalta…

Ovatko vaalit rehelliset?

Asiassa ollaan varmaankin taitekohdassa. Käytännön esimerkki on Italiassa paljastumassa oleva Dominion vaalijärjestelmän satelliittijärjestelmä, jonka kautta laskenta kulki.

Astrologinen pointti on Neptunuksen eteneminen, kulkien nyt kalojen 22 asteessa. Sen sumuttava vaikutus Suomen toimintaplaneettamarsille on jo kyllin laantunut. Näin ei ole ollut 2019 eduskuntavaaleissa eikä 2017 kuntavaaleissa. Molemmissa sen sijainti on ollut täsmälleen selkeyttä häiritsevä ja tietoisen vedätyksen mahdollistava. Jostakin vaalista on yleareenassa pätkä, jossa todettiin ääniä olevan liikaa.

Nyt kun Dominokone on paljastunut, lienee odotettavissa jotakin muuta kuin muutamissa edellisissä vaaleissa.

YouTube vaalihuijauksesta 2007. Kiitos linkistä FIXITin Suville.

Astro-looginen osuus

Videolla havainnollistan asiaa enemmän. Suomen identiteettin eli nousumerkiin nähden toimintamars on aivan huikean hyvässä asemassa rakentamassa ja vahvistamassa. Ei siinä vielä kaikki, jupiterin sulkeutuva kolmio on vaalipäivänä asteentarkka. Tavallinen tallaaja voisi saada unelmaduunin. Jotakin samaa tässä universumi tarjoaa Suomelle.

Neptunus tekee tänä vuonna Suomen identiteettipisteelle joka tapauksessa sulkeutuvan neliön aspektia, vaikka kellonaika ei olisikaan aivan tarkka. Okei, aspekti on joillekin hyvin haastava mutta se tulee sen illuusioita rikkovasta luonteesta. Joten plussapuolelle tämäkin.

Kun katsoo saturnuksen asemaa, sekin on kuulle ja auriongolle rakentavassa kulmassa ja tekee sitä pidempäänkin. Kuu on yksilön kartalla koti ja tunne, sielun turvallisuuden tyyssija. Aurinko taas kodin isäntähahmo joka huolehtii suuremmista linjoista.

Chiron edustaa sairastumista ja paranemista, käytännön kokemuksesta viisastumista joka haluaa korjata asioita sitä ennen oivallettuaan karmivasta kokemuksesta. Sekin alkaa olla osoittamassa parempaa suuntaa ja tervehtymisen mahdollisuutta sekä kuulle että auringolle.

Mekurius, aurinko, venus ja uranus puolestaan ovat suomen infoplaneettaan merkuriukseen nähden mahdollisuusaspektissa, avautuvassa kolmiossa. Ja tietenkin Suomen yläsolmuun joka on yhtymässä suomen merkuriukseen. Täten pidän rehellisten vaalien mahdollisuutta melko suurena.

Tässä ajassa ja tänä vuonna olisi Suomen ja suomalaisten tilaisuus. Näitä astro-loogisia kuvioita ei taida ihan heti tulla. No, 2023 taitaa olla vielä enemmän. Kyllä tämä näyttää nyt siltä että pohjakosketus on lähellä, siitä sitten nousukiitoon!

Alla oleva video on myös YouTubessa

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja