Maailma ja me 1914 – 2034

maalis 7, 2022 | Suomi-astrologia, Yleinen

Miltä näyttää maailman ja Suomen tilanne astrologian valossa nyt? Asiaan löytyy paljon yhtäläisyyksiä sotavuosiin. Luennon videotallenne on Suomen Astrologisen Seuran kevätpäiviltä 2019.

Hurjaltahan se lähitulevaisuus näytti ja taisipa joku järkyttyäkin jälkeenpäin saamistani kysymyksistä päätellen. Uskomattomaltahan se vaikutti suhteutettuna sen hetkiseen tilanteeseen.

Seppo kertoo globaalit näkemykset ja minä Suomen tilanteesta ja näkymistä videon loppupuolella.

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja