fbpx

Neptunuksen sumu Suomessa

Neptunus on henkisten ominaisuuksien planeetta ja kalojen merkkiä hallitseva. Transitoivana Suomen karttaan sen haasteellisuus alkaa nyt hälventyä ja maailma ja etenkin Suomi näkyy hieman kirkkaammin.

Kun sen aspekti on ollut haasteellisesti Suomen karttaan, tyypillisesti asiat eivät ole ollenkaan selkeitä eivätkä mene käsikirjoituksen mukaan. Sumutuksen vaara on ollut olemassa hyväuskoisuuden kautta. Hyväuskoisuus on Suomen kartalla ihan ominaisuutena, josta toki on mahdollista oppia kun realismi iskee päin näköä. Suunnilleen tällaisessa vaiheessa olemme nyt.

Neptunuksesta olen kirjoittanut aiemminkin. 

Olemme siis vaiheessa jossa ihmisen henkisetkin kyvyt aletaan vähitellen hyväksyä, tai ainakin siltä näyttää somefeedissä.

Videolla tarkastelen myös Suomen progekartan auringon liikettä. Myös se antaa ymmärrystä kansankunnan lamaantuneeseen toimintakykyyn 90-luvun alusta alkaen. 90-luvun alkuun liittyy toki muitakin merkittäviä n. 30 vuoden ajanjaksoa kuvaavia kuvioita.

Monet merkit kertovat tulossa olevan täysin uuden tyyppisen ajanjakson. Jos toimimme kuten edellisen 30 vuoden aikana, vain nielemällä kaiken mitä annetaan, voin kertoa tulossa olevan sellaiset ajat joissa henkistä kanttia kysytään ihan tosissaan.

Omalla toiminnalla ja tietoisilla valinnoilla tulee olevan suuri vaikutus omaan tulevaisuuteen. Tällä hetkellä ei pitäisi olla lainkaan vaikeaa tietää mikä on tärkeää. Suurin este valitaan on pelko epävarmuudesta. On hyvä ymmärtää ulkoisten rakennelmien ja kulissien sortumisen mahdollisuus.

YouTube

 

Arto Virtanen

Arto Virtanen

Astrologi

Henkilökohtaisen astrotulkinnan saat nopeimmin puhelimitse.
Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä.

Saat tulkinnasta äänitteen.

– Astrologiaa vuodesta 2006 –