Neptunuksen sumu Suomessa

huhti 5, 2021 | Suomi-astrologia

Neptunus on henkisten ominaisuuksien planeetta ja kalojen merkkiä hallitseva. Transitoivana Suomen karttaan sen haasteellisuus alkaa nyt hälventyä ja maailma ja etenkin Suomi näkyy hieman kirkkaammin.

Kun sen aspekti on ollut haasteellisesti Suomen karttaan, tyypillisesti asiat eivät ole ollenkaan selkeitä eivätkä mene käsikirjoituksen mukaan. Sumutuksen vaara on ollut olemassa hyväuskoisuuden kautta. Hyväuskoisuus on Suomen kartalla ihan ominaisuutena, josta toki on mahdollista oppia kun realismi iskee päin näköä. Suunnilleen tällaisessa vaiheessa olemme nyt.

Neptunuksesta olen kirjoittanut aiemminkin. 

Olemme siis vaiheessa jossa ihmisen henkisetkin kyvyt aletaan vähitellen hyväksyä, tai ainakin siltä näyttää somefeedissä.

Videolla tarkastelen myös Suomen progekartan auringon liikettä. Myös se antaa ymmärrystä kansankunnan lamaantuneeseen toimintakykyyn 90-luvun alusta alkaen. 90-luvun alkuun liittyy toki muitakin merkittäviä n. 30 vuoden ajanjaksoa kuvaavia kuvioita.

Monet merkit kertovat tulossa olevan täysin uuden tyyppisen ajanjakson. Jos toimimme kuten edellisen 30 vuoden aikana, vain nielemällä kaiken mitä annetaan, voin kertoa tulossa olevan sellaiset ajat joissa henkistä kanttia kysytään ihan tosissaan.

Omalla toiminnalla ja tietoisilla valinnoilla tulee olevan suuri vaikutus omaan tulevaisuuteen. Tällä hetkellä ei pitäisi olla lainkaan vaikeaa tietää mikä on tärkeää. Suurin este valitaan on pelko epävarmuudesta. On hyvä ymmärtää ulkoisten rakennelmien ja kulissien sortumisen mahdollisuus.

YouTube

 

Aikaisempia kirjoituksia

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Sosiaalista tukea jupiterilta ja saturnukselta

Molemmat sosiaaliset planeetat antavat tukensa.
Jupiter ja saturnus, vaikka ovat luonteeltaan lähestulkoon päinvastaisia, kuvastavat kuitenkin molemmat sosiaalista ympäristöämme. Molemmilla on tekemistä ympäristömme puitteissa, toinen tarjoaa rajat ja toinen mahdollisuudet.

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This