Pluto ja neptunus – tuleeko kasari takaisin?

heinä 15, 2023 | Yleinen

Kasarilla kaikki oli hyvin.
Olispa vielä 80-luku…
Hyviä uutisia – kasari tekee paluun!

Kasari

Pluto ja neptunus olivat sekstiiliasetelmassa 1976-1986.

pluto neptunus

Tuo ajoitus on ensimmäisestä yhtymästä viimeiseen. Välissä on lyhyehköjä aikoja jolloin aspekti ei aivan täyty. Yhtäjaksoinen aika oli välillä 1979 – 1984. Useimpien mielestä 80-luku on ollut Suomen parasta aikaa ja kasvukausi kukoisti. Silloinkin sitä edelsi energiakriisi, öljykriisi 1974. Öljyn piti olla lähes lopussa.

Tuleeko kasari takaisin?

Pluton ja neptunuksen välille on tulossa sekstiilikulma 2026. Asia on kuitenkin ajankohtainen jo nyt, ja on ollut jo joitakin vuosia, sillä aspekti on antanut tuntumaa vuosittain jo muutaman vuoden ajan. Joka vuosi pidemmän aikaa ja tarkemmalla orbilla, jota voisi kutsua vaikka toleranssiksi, tai etäisyydeksi täysin tarkasta sekstiilistä, jolloin molempien planeettojen asteluku on täysin sama, mutta eri eläinradan merkki.

Kaksi aurinkokunnan voimakkainta ja hitainta planeettaa asettuvat keskenään 60 asteen kulmaan. Pluto on silloin vesimiehessä ja neptunus Oinaassa. Niiden välinen asetelma kestää useita vuosia. Ne muodostavat keskenään erityisen hienon  ja toimivan energiaparin. Voi jopa olla, että ilman em. valmistelua tarkaan aspektiin, voisi se olla jopa liian suuri muutos kertaheitolla maan tai universumin ja sen asukkaiden koettavaksi.

Neptunuksen roolina on henkinen, korkeampien voimien tai jumalallisen, henkisen tarkoituksenmukaisuuden täyttäminen. Johdatukselliseksikin sitä voi sanoa jos sattuu ns. hereillä olemaan. Se edustaa näkymättömiä voimia kenties voimakkaimmillaan, siinä ei tunnu olevan mitään konkreettista vaan ennemminkin flowta ja intuitiota. Ihmeellisiä sattumia, yksi asia johtaa toiseen. Ikäänkuin kosmiset voimat ohjaisivat hienostuneesti ihmiskuntaa inhimillisempään suuntaan niille joilla yhteys itseensä ja universumiin on auki.

Pluto on vallan ja totuuden, aitouden ja pakollisten muutosten planeetta. Mukaanlukien näiden asioiden kääntöpuoli, kuten myös neptunuksenkin tapauksessa. Jää kuitenkin nähtäväksi miten vallankäyttö toteutuu. Plutoenergia vesimiesmerkin kautta voi mahdollisesti myös mennä niin pitkälle ettei mitään rajoja ja normeja kunnioiteta lainkaan.

Neptunuksen ja pluton sekstiili 2026 – 2032

Ensimmäinen tarkka sekstiiliaspekti tapahtuu juhannuksen aikaan 2026 ja viimeinen juhannuksen aikaan 2032. Yhtäjaksoinen aika on Juhannuksesta 2027 huhtikuuhun 2031. Neptunuksen ja pluton sekstiilikontakti, mutta ei tarkkana, vaan pieninä annoksina tarjoiltuna, on tapahtunut vähitellen jo vuodesta 2017 alkaen. Se on tapahtunut aina vain tarkempana ja pidempinä jaksoina. Se ikäänkuin antaa tuntumaa tulevasta ja sen varsinainen ensimmäinen ilmentyminen tapahtuu 2026. Tähän mennessä pluto onkin enimmäkseen ollut vielä kauriin merkissä. Joten senkin laadussa tapahtuu vielä hienosäätöä sen vaihtaessa seuraavaan merkkiin, vesimieheen. Henkinen kehittyminen on myös neptunuksen alaista ja henkiset asiat ovatkin jo arkipäivää. Pluto lataa totuutta ja neptunus henkistä puolta.

Pluto on tuon aikavälin uudistavassa ja vapautta arvostavassa vesimiehen merkissä ja neptunus on oinaassa, 4-14 astetta. Tällainen näiden planeettojen välinen keskinäinen kulma, tai aspekti, aiheuttaa muutamaan kohtaan yhteisvaikutuksena hyvin voimakkaan, lähinnä positiivisen latauksen. Nopeampien planeettojen vaikutus ajoittain vielä tehostaa sitä. Parhaimmat palat tuosta osuvat kaksosten ja jousimiehen merkkiin. On siis luvassa mielestäni enimmäkseen varsin sujuva ajanjakso joka muistuttaa paljon 80-lukua. Miltähän tuntuisi saada kahden voimakkaimman planeetan tuki osumaan omalle syntymäkartalle? Monilla meillä on kaksosten ja jousimiehen merkin alkupuoliskolla jotain.

Pluto palasi kauriiseen ja siirtyy vesimieheen jälleen 21.1.2024

Tätä kirjoittaessa pluto on palannut takaisin kauriin merkkiin ja monet tuntevat sen raskassoutuisena, mikään ei olekaan muuttunut. Mutta pluto käy siellä vielä mm. nostamassa epäkohtia esiin. Kauris merkeistä edustaa ehdottomasti hierarkiaa, sosiaalista järjestystä, ja byrökratiaa. Vesimies on siten toista ääripäätä, vapauden ja uudistamisen merkki, mutta myös yksilönvapauden. Kun tammikuun 21. 2024 koittaa, pluto siirtyy jälleen vesimiehen merkkiin. Täsmälleen samana päivänä niin tekee myös aurinko. Tämä ajoitus on jokseenkin erikoinen ja pidän sitä hyvänä. Auringon ja pluton yhtymä on hyvin voimakasenerginen, niin hyvässä kuin ikävämmäksikin koettavassa. Aurinko on kuitenkin selkeyttävä suuri valo. 

Pluto vesimiehen merkissä

Plutosta vesimiehen merkissä voit lukea lisää tästä. Syksystä 2024 alkaen pluto on vesimiehessä parikymmentä vuotta. Pluton siirtyminen vesimieheen ei sinänsä takaa seesteisyyttä vaan viestii ennemminkin uudistumisen pakosta ja vallankäytön uusia periaatteita sekä ymmärtääkseni sen pitäisi lisätä yksilön vapautta. Syksystä 2024 on aikaa juhannukseen 2026 jolloin pluton ja neptunuksen sekstiili toteutuu. 

Ajankohtaan liittyviä artikkeleita

Maailma ja me 1914 – 2034
Edelleen ajankohtainen luento Helsingissä 23.3.2019

Vaikka siitä on vasta 4 vuotta, tuntuu kuin siitä olisi pieni ikuisuus. Maailma oli kovin toisenlainen vielä silloin. Tuntui oudolta luennoida täysin toisenlaisista tulevista vuosista. Astrologiset merkit tulevan ajan ankeudesta olivat kuitenkin yksiselitteiset. Näissäkin on selkeä yhteys historian tapahtumiin ja astrologisiin ajoituksiin.

Suomi-astrologian kirjoitukset vastaavat kysymykseen mitä tuolla välillä on odotettavissa.
Suomen tilanteen kirjoitukset löytyvät täältä Suomi-astrologia 

Sinänsä mukava todeta että neptunuksen ja pluton sekstiili toteutuu samoihin aikoihin kun Suomen tilanne vakiintunee. Ei se ainakaan pahasta ole! Suomenkin kartalla on tavaraa sellaisissa kohdissa että Suomi-neitokin pääsee tuosta hienosta tapahtumasta osalliseksi.

Suomen hallinta?

Tällä hetkellä useimmat asiat tuntuvat menevän syöksykierteessä. Suomi on sodassa. Presidenttiä myöten puuhataan uutta maailmanjärjestystä (2011), NWO. Keskitetty maailmanhallinto.
World Economic Forum, Global Agenda. Young Global Leaders.
Bilderberger-kokoukset.
AGENDA 2030, josta ulkoministeriö saa ohjauksensa.
Suomen Evankelisluterilainen kirkko on Agenda 2030 alaisuudessa. Kansainväliset järjestöt…

Suomi tuntuu olevan tukevasti hallinnassa.

Ritareita Suomessa?

Tiesittekö että Suomessa on nykyään satamäärin oikeita ritareita? Konstantinus Suuren ritakunnassa on n. 500 jäsentä, Suomessa puolet koko määrästä. Myös presidenttimme osallistuu konventteihin, s. 19 kuvassa. Konstantinus Suuri oli Rooman keisari 300-luvulla ja tapatti myös perheenjäseniään eikä ollut varsinaisesti kristitty.

Suomi ei päätä itsenäisesti mistään. Sitä varten on luotu yhteydet ulkomaille.

Kirjoittanut Arto

Aikaisempia kirjoituksia

Koronapeliä

Koronapeliä

Mitä sanoo astrologia koronapeliin?
Ajankohtaisissa astrokuvioissa ei ole mitään pandemiaan viittaavaa. Mutta se ei tarkoita sitä ettei korona enää leviä. Sen se kertoo ettei tämä ole luonnon tuotantoa

lue lisää
Suomi-neito, mikä suunta?

Suomi-neito, mikä suunta?

Vaalipäivän mahdollisuudet

Vaalipäivässä on oikein hyviä aspekteja olemassa. Suomen mars ja kuu saavat. lähes kuin lahjana uranuksen ja venuksen hyvin harmonisen kolmiokulman. Ne ilmaisevat mahdollisuutta uudistaa turvallisuutta ja toimintakykyä ja saataapa päivään liittyä mukava yllätys jonkun nopean käänteen muodossa.

lue lisää
No nyt! 12 vuoden välein jupiter tarjoaa parastaan.

No nyt! 12 vuoden välein jupiter tarjoaa parastaan.

Jupiter kohtaa kuunsolmun!
12 vuoden välein toistuu hetki kun jupiter oikein tyrkyttää jotakin poikkeuksellista tilaisuutta. Tavallisesti tässä on kuun yläsolmun luonteen mukaisesti rohkeutensa keräämisen ja itsensä ylittämisen paikka. Vähän sellainen ”luonto tikanpojan puuhun vetää” -tunne. Jotakin ennestään tuntematonta kohti, ja sekös jos mikä kysyy omaa tahtoa.

lue lisää
Copyright © 2024Arto Virtanen

Tietosuoja

Share This